Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon Szczecin-Groclin Grodzisk - 05/04/2005 22:08
Jako pierwszy wpisze wynik "w plecy" 2:1 dla Grodziszczan. Ciekawi mnie jaki styl zaprezentują nasi grajkowie? Czy znów 20kg kamieni w gaciach, czy w końcu zagrają z zębem?
|
Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
|
|
|
|
|
Odp: Pogon Szczecin-Groclin Grodzisk - 05/04/2005 22:48
Groclin to niewątpliwie trudny przeciwnik ale skoro Wisła Płock wygrała w Grodzisku to czemu byśmy nie mogli wygrać z nimi u nas ;]
Mój typ : Pogoń 2-0 Groclin
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon Szczecin-Groclin Grodzisk - 06/04/2005 19:34
chłopaki muszą pokazać klase bo nie imponują w tym sezonie
Divecky nastrzela Groclinowi bramek że z płaczem pojadą do domu -
typuje 3:2 dla Pogoni
|
"Jaka jest różnica pomiędzy demokracją, a demokracją ludową? Taka sama jak pomiędzy krzesłem, a krzesłem elektrycznym"
|
|
|
|
|
Odp: Pogon Szczecin-Groclin Grodzisk - 07/04/2005 12:31
3 punkty zostaną w Szczecinie. Groclin nie jest już taki mocny a my punkty musimy zdobywać. Będzie bez goli do przerwy, bo piłkarze dostosują się do ponurej atmosfery na stadionie. Zero dopingu=zero goli.
Mój typ: 2:1 (0:0).
|
|
|
|
Odp: Pogon Szczecin-Groclin Grodzisk - 07/04/2005 21:24
Kilka osób wspomina, że Groclin nie jest taki mocny... Nie mogę się zgodzić - moim skromnym zdaniem jest to obecnie najlepsza drużyna na krajowym podwórku, z tej samej półki co Wisła.
We wszystkich spotkaniach w tej rundzie grali bardzo dobrze (także w meczu z Płockiem - porażka w podobnych okolicznościach jak ta nasza z Górnikiem), w wielkiej formie są Goliński i Ślusarski, bardzo groźny jest Porazik... Piętą achillesową Groclinu jest środek obrony, Pawlak i Sninsky popełniają błędy.
Musimy zagrać bardzo agresywnie i ofensywnie, wdać się w wymianę ciosów - wtedy mamy szansę coś ugrać. Jeżeli zagramy zachowawczo, tak jak na jesieni z Wisłą, to Groclin nas wypunktuje w podobnym stylu... All in all - remis będzie dobrym wynikiem.
|
Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|