LM: Mecz Barcelona-Chelsea - 22/02/2005 23:33
Jak obstawiacie wynik tego arcyciekawego meczu ?? Moim zdaniem bedzie ciezko ale licze, ze wygra Barca 2:1....w toto-mix dalem 10 na Barce przy kursie 1.19
Ostatnio edytowany przez: nara, 23 lutego 2005, 00:09 [1 raz(y)]
Odp: LM: Mecz Barcelona-Chelsea - 23/02/2005 11:36
Zapowiada sie swietny mecz! Stawiam mimo wszystko na Dume Katolonii...Chelsea jest mocno oslabiona i tu upatruje szanse Barcy.Moj typ 1:0 dla ekipy F.Rijkaarda.
Odp: LM: Mecz Barcelona-Chelsea - 23/02/2005 18:49
Co do meczu z Chlesea to nalezy osiagnac przewage w srodku pola wiec mam nadzieje ze Rijkard wymysli jakis skuteczny sposob na wyeliminowanie z gry Lamparda co moim zdaniem jest kluczem do zwyciestwa a po drugie trzeba zwrocic szczegolna uwage na Drogbe jesli zagra oraz Terrego przy stalych fragmentach gry bo skubany umie sie swietnie znalezc w polu karnym...
Natomiast co do gry w ataku to trzeba zagrac na maxa i caly czas cisnac ,grac jak najbardziej kombinacyjnie mniej dosrodkowan a wiecej prostopadlych podan i niekonwencjonalcyh zagran ze strony Ronaldinho i probowac strzalow w szczegolnosci Deco moze znow cos wpadnie po rykoszecie...
Mam nadzieje obejrzec piekne widowisko ale najlepiej tylko druzyny Gospodarzy . moj typ na wynik to 3-0 lub 3-1!
Czemu uwazasz tak uwazasz??Byla by to bardzo dobra zaliczka do rewanzu....wydaje mi sie, ze jak Barcelona zagra na 100% swoich mozliwosci i w ofensywie i w defensywie to moze osiagnac wynik 4-0....Moim zdaniem najwiecej bedzie zalezalo od Puyola i jego gry obronnej, Deco i Ronaldinho, ktorzy powinni jak nie w pomocy to w ataku duzo zdzialac i Eto'o, ktory w Primera Division spisuje sie bardzo dobrze.
Odp: LM: Mecz Barcelona-Chelsea - 23/02/2005 21:36
Niestety do przerwy Barca przegrywa 1-0 ...Mecz zaczeli dobrze...kilka szybkich akcji...pozniej troszke zwolnili tempo i uspokoili gre...jednak Chelsea przeprowadzila jedna kontre po ktorej padl gol nie fortunny ale gol...Ja jednak wierze w Barce i w to ze Rijkard zmotuwuje piłkarzy do wygrania tego meczu.
W drugiej połowie Barca postawila wwszytsko na 1 karte...wspaniala zmiana Rijkarda, ktory wprowadzil Maxi Lopeze...te strzelil bramke kontaktowa i asystowal przy golu Samuela Eto'o...BARCA TRIUMFUJE !!
Ostatnio edytowany przez: nara, 23 lutego 2005, 22:41 [1 raz(y)]
Odp: LM: Mecz Barcelona-Chelsea - 23/02/2005 23:07
No i po meczu... 2-1 --> wynik zgodny z oczekiwaniami. Z ciekawszych rzeczy, które zauważyłem to to że Chelsea nie oddała ANI jednego celnego strzału na bramkę Barcelony!! Defensywna taktyka Chelsea zawalila sie po tym jak Drogba za swoje nie odpowiedzialne zachowanie dostał czerwona kartke. Rijjkard juz zaraz po zejściu z boiska Drogby mógł zdecydowac sie na bardziej ofensywna taktyke. Eto'o jednak to jest jego sezon w Barcelonie.. on moze nie grac nic przez cały mecz ale i tak znajdzie sie w odpowiednim czasie i odpowiednim miejscu. Przed rewanżem wieksze szanse ma Barcelona ale wszystko rozstrzygnie sie na Stamford Bridge
Niestety do przerwy Barca przegrywa 1-0 ...Mecz zaczeli dobrze...kilka szybkich akcji...pozniej troszke zwolnili tempo i uspokoili gre...jednak Chelsea przeprowadzila jedna kontre po ktorej padl gol nie fortunny ale gol...Ja jednak wierze w Barce i w to ze Rijkard zmotuwuje piłkarzy do wygrania tego meczu.
W drugiej połowie Barca postawila wwszytsko na 1 karte...wspaniala zmiana Rijkarda, ktory wprowadzil Maxi Lopeze...te strzelil bramke kontaktowa i asystowal przy golu Samuela Eto'o...BARCA TRIUMFUJE !!
Szczerze: Huja tam barca tryumfuje!!!! Z taka gra? Prosze Cie! Do 70 minuty spalem, nic sie nie dzialo. Jedna kontra Chelsea wystarczyla zeby zdobyc bramke (jakby nie Belletti to i tak byl tam zdaje sie ze Duff i by to dobil) Nie trawie Chelsea ale trzeba przyznac ze barca byla baaardzo slaba dzisiaj!
W drugiej połowie Barca postawila wwszytsko na 1 karte...wspaniala zmiana Rijkarda, ktory wprowadzil Maxi Lopeza...te strzelil bramke kontaktowa i asystowal przy golu Samuela Eto'o...BARCA TRIUMFUJE !!
Szczerze: Huja tam barca tryumfuje!!!! Z taka gra? Prosze Cie! Do 70 minuty spalem, nic sie nie dzialo. Jedna kontra Chelsea wystarczyla zeby zdobyc bramke (jakby nie Belletti to i tak byl tam zdaje sie ze Duff i by to dobil) Nie trawie Chelsea ale trzeba przyznac ze barca byla baaardzo slaba dzisiaj!
Fakt faktem Barca 1 polowe przespala...moze pierwsze 15 minut probowala cos zrobic..ale przyznasz ze Maxi Lopez wprowadzil ozywienie.Ja sie ciesze, ze Barca wygrala i chuj wykladam na Chelsea, ktora tak samo jak Real jest nawalona gwiazdami a i tak gowno gra...Ciesza sie, ze stracili 8 bramek...a ile strzelaja?? 1 na mecz...zajebista statystyka
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757669345 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.