Najlepszy piłkarz roku 2004 - 23/12/2004 20:14
Koniec roku sprzyja wszelkiego rodzaju podsumowaniom.
Ostatnio głośno było o wyborze najlepszego piłkarza na świecie w mijającym roku.FIFA wybrała Ronaldinho a France Football A.Shevczenko
A może My wybierzemy najlepszego piłkarza 2004roku na Świecie?Jestem ciekaw jak typowali by forumowicze.Ustalmy zasady takie, że przyznajemy 3 miejsca(1miejsce=5pkt., 2miejsce=3pkt., 3miejsce=1pkt.).
Około 5 stycznia podsumuje Wszystkie punkty i ogłosze wyniki.
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
1.Carlos Tevez(znakomisty sezon...Copa America pechowo przegrana w finale i złoto olimpijskie)
2.Ronaldinho - bez żadnych tytułów ale gra naprawdę bajecznie...może nie strzela duż bramek ale za to jego podania i dryblingi...mhm
3.tu miałem spory dylemat bo Wszystkich nagrodzić się nie da....Pavel Nedved(w tym sezonie w LM podpora Juventusu, świetne Mistrzostwa Europy no i Juve jest liderem w lidze Włoskiej również dzięki grze Nedved'a)
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
1. Deco - za LM, reżyser gry Porto, potem dobre mecze w Barcelonie
2. Fernando Morientes - znakomita gra w LM - król strzelców, teraz niedoceniany. Mam nadzieje że przejdzie do Liverpoolu, bo jest za dobry na gre w kiepskim Realu...
3. Ricardo Carvalho - "dyrygent" obrony Porto w LM, teraz dobre występy w Chelsea
Chciałem jeszcze zmieścić do tej klasyfikacji Thierrego Henry, Milana Barosa i Carlosa Teveza, ale zabrakło miejsca
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Odp: Najlepszy piłkarz roku 2004 - 23/12/2004 21:48
1 Ronaldinho
2 Deco
3 Szewczenko
W pierwszej trójce moglby być jeszcze Morientes ale cala jesien przesiedzail na lawce.Rowniez mam nadzieje ze odejdzie do Liverpolu!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757663446 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.