Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
Real-Barcelona ! - 19/04/2004 15:25
Juz w najblizszym weekend odbeda sie derby Europy.Kazdy kibic czeka na ten mecz z niecierpliwoscia.Zapowiada sie sie swietny mecz bo Real to Real a Barca jest w wysmienitej formie.Jaki bedzie wynik Ja obstawiam 2:1 dla Barcy!!!
|
Nasza Pogoń najlepsza w Polsce jest !!!
|
|
|
Odp: Real-Barcelona ! - 19/04/2004 15:37
3-1 dla Realu oczywiście w królewskim stylu wygra Real choć qiros ich trener czy jak tam on sie zwie jest beznadziejny. brakuje mi del bosqe o wiele lepszy i to wieli błąd Pereza że go wyjebał.
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
|
Odp: Real-Barcelona ! - 19/04/2004 15:46
Mecz napewno bedzie pełen walki. Stawiam 1-1
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Real-Barcelona ! - 19/04/2004 15:57
Całym sercem jestem za Barcą a i rozum tym razem mi podpowiada że górą będzie duma Katalonii!!!
Stawiam 1:3 dla Blaugrany!!!
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Real-Barcelona ! - 19/04/2004 16:12
Real-Barcelona 2:0 (kurwa niedługo założy ktoś temat Manchester Unt.- Liverpool normalnie kurwa zonk z tym tematem ale nieche bedzie co mnie gryzie to poweidzialem... )
|
|
|
|
|
|
Odp: Real-Barcelona ! - 19/04/2004 17:38
Nie ma innej opcji jak zwycięstwo Barcelony! W Realu teraz nie gra Ronaldo, reszta ekipy też nie gra najlepiej, osłabnieni są lekko kartkami z derbowego meczu z Atletico, do Barcy wraca po pauzie Ronaldinho i być może także Puyol także może być bardzo interesująco. Oby było sporo bramke i Barca strzeliła tą jedną więcej jak to mówią!
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
Odp: Real-Barcelona ! - 19/04/2004 18:44
Sory, ale jezeli uwazasz ze mecz ManU-Liverpool jest tak atrakcyjny jak Real-Barca to tylko pogratulowac Ci moge.Ale coz,ja czekam na ten mecz(jak zreszta chyba wiekszosc na tym forum) kawal czasu i chcem sie dowiedziec co o tym meczu sadza inni.Pozdrawiam.VISCA DEL BARCA!!!!!!!!!!
|
Nasza Pogoń najlepsza w Polsce jest !!!
|
|
|
|
|
Odp: Real-Barcelona ! - 19/04/2004 19:10
> Wynik- Obojetnie jakim stosunkiem ale zeby BARCA ich rozjebala. Niech te
> galaktychne kurwy wkoncu przepirdola wszystko co sie da!!!
Visca el Barca
Człowieku, chyba bym się z tobą dogadał bo mamy identyczne poglądy.
|
Babilon Team
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Real-Barcelona ! - 19/04/2004 19:31
Prawdemówiac obojętne są mi te drużyny ale jdnak troche bardziej nie lubie Realu chyba przez te cale jebniete "galaktikos" wiec niech wygra ta Barca . Badz co badz meczyk zapowaida sie interesujaco
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
-
|