Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
Typowanie mistrza Hiszpani - 17/12/2003 21:16
wg mnie klasyfikacja wygląda tak:
1 Real Madryt
2 Real Sociedad San Sebastian
3 Valencja lub Barca
|
CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIĘ BO NAJLEPSZA W POLSCE JEST POGOŃ SZCZECIN MKS
|
|
|
Odp: Typowanie mistrza Hiszpani - 17/12/2003 21:23
rozumiem ze masz 11 lat i energia cie rozpiera ale forum internetowe to niezbyt dobre miejsce aby sie wyzyc.... zakladanie kolejnych postow na chama nic ci nie da ...
zacznij uprawiac jakis sport a nie siedzisz przed ta durna maszyna....
|
z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Typowanie mistrza Hiszpani - 17/12/2003 22:30
KURWA A JAKOŚ JAKIŚ MENEL ZAŁOŻYŁ TEMAT PT.TYPOWANIE MISTRZA NIEMIEC CZY TAM BUNDESLIGI I JAKOŚ DO NIEGO NIE MACIE GRYPSÓW
|
CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIĘ BO NAJLEPSZA W POLSCE JEST POGOŃ SZCZECIN MKS
|
|
|
Odp: Typowanie mistrza Hiszpani - 17/12/2003 22:31
> rozumiem ze masz 11 lat i energia cie rozpiera ale forum internetowe to niezbyt
> dobre miejsce aby sie wyzyc.... zakladanie kolejnych postow na chama nic ci nie
> da ...
zacznij uprawiac jakis sport a nie siedzisz przed ta durna maszyna....
TO PO HUJA KUPYWAŁEŚ KOMPA JEŻELI TO DURNA MASZYNA
|
|
|
|
|
|
Odp: Typowanie mistrza Hiszpani - 17/12/2003 23:05
OLO wez ty sie uspokoj i zastanow sie troche nad swoim zachowaniem bo jesli obrazasz i wyzywasz ludzi ktorych nie znasz po jednym dniu przebywania na forum i wyzywasz go od meneli to nie wróze ci zbyt dlugiej kariery i szacunku na tym forum. to nie chodzi oto ze zalozyles temat o typowaniu mistrza hiszpani tylko o to ze zasmiecasz forum innymi bzdurnymi tematami i probujesz w mega szybkim tempie nabic sobie posty
no wlasnie marzy mi sie zeby to Barca zdobyla mistrza ale z obecna gra jest to nie mozliwe pozostaje juz chyba tylko UEFA! [Ostatnio edytowane przez boberek: 2003-12-17 23:06]
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
Odp: Typowanie mistrza Hiszpani - 18/12/2003 00:14
No wiecie, potypować sobie tam zawsze ożna, ale jak żeście słusznie zauważyli to już jest lekka (a może i więcej niż lekka) przesada! Jakbyśmy tak mieli wypisywać o wszytskich ligach, to skończylibyśmy na jakichś ligach podwórkowych jeszcze, a forum raczej nie jest miejscem do tego typu rzeczy. Także olo drogi przyjacielu, postaraj się trochę uważniej stawiać pierwsze kroki na forum, zaśmiecanie forum coraz to nowymi i bliźniaczo do siebie podobnymi tematami nie jest mile widziane.....Pozdro dla Ciebie!
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
Odp: Typowanie mistrza Hiszpani - 18/12/2003 07:36
A na dodatek Olo chyba chuj wiesz o lidzie hiszpańskiej.
Jak możesz Real Sociedad typować na wicemistrza skoro oni są póki co w strefie spadkowej.
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
Odp: Typowanie mistrza Hiszpani - 18/12/2003 10:22
> > rozumiem ze masz 11 lat i energia cie rozpiera ale forum internetowe to
> niezbyt
> dobre miejsce aby sie wyzyc.... zakladanie kolejnych postow na chama nic ci nie
> da ...
zacznij uprawiac jakis sport a nie siedzisz przed ta durna
> maszyna....
TO PO HUJA KUPYWAŁEŚ KOMPA JEŻELI TO DURNA MASZYNA
aby moc pobrechtac z ludzi twojego pokroju..... i nie przeklinaj dziciak, masz 11 lat - gdzie sa twoi rodzice?!?
|
z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
|
|
|
Odp: Typowanie mistrza Hiszpani - 18/12/2003 12:51
kurwa taki maly a juz bluzga. co z takiego dzieciaka wyrosnie? az sie boje pomyslec.
ja pierdole 11 lat to chyba gdzies kolo 4 klasy. jak ja mialem 11 lat to jak bym powiedzial kurwa to by mi stary taki wpierdol spouscil ze przesada.
a pozatym to wymysl jakis temat sama nie zgapiasz od innych. ktos zalozy temat typujemy miastrza niemiec to ty kurwa odrazu wypierdalasz z mistrzem hiszpani
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|