Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Groclin Manchester city 0:0 - 27/11/2003 18:25
Groclinowi naleza sie naprawde wielkie brawa bo wyeliminowac 2 tak dobre firmy jak Hertha i MAnchestes City nie jest łatwo.Chciałbym abysmy my także w niedalekiej przyszłosci mogli sie cieszyc z gry Pogoni w europejskich pucharach :luxhello:
|
|
|
|
|
|
Odp: Groclin Manchester city 0:0 - 27/11/2003 18:29
Przypomnęe iż Pogoń wyeliminowała Groclin z Pucharu Polski Wec tak się składa że pewnie też by wygrałą z Hertą I MC hehe Gratulacje !!
Bo najlepsza w Polsce jest Pogoń Szczecin MKS !! [Ostatnio edytowane przez ekil: 2003-11-27 18:30]
|
|
|
|
Odp: Groclin Manchester city 0:0 - 27/11/2003 18:34
Wielkie brava dla groclinu !!!! Extra zagral Krizanac i Liberda ! a beznadziejnie Rasiak !!! Strasznie wkurzyl mnei radolski ze nierobil zmian przeciez rasiak mila niedzielan wieszczycki juz sil niemieli a le ten ich na sile trzymal !! treaz kolej na wisle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Groclin Manchester city 0:0 - 27/11/2003 21:35
> Mnie ten Groclin do grobu wpedzi... Znowu odgadlem wynik, ale nie chcialo mi sie do sts isc...
Heh VasyL no to proste wyjście - Ty typujesz wynik, ja idę obstawić no i jak wypali to dzielimy się wygraną
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Groclin Manchester city 0:0 - 28/11/2003 00:15
Brawo Groclin Brawo Liberda !!! Wisła = Pomyłka !!!
|
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
|
|
|
Odp: Groclin Manchester city 0:0 - 28/11/2003 00:25
> Na Shalke nie trafia bo tak jak wisla w karnych odpadli :p
Powiem tylko tyle ze ostatniego karnego nie strzelił Tomasz Hajto (przestrzelił) czym przesądził o przegranej Schalke [Ostatnio edytowane przez ekil: 2003-11-28 00:26]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1