Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
Nowy piłkarz w pogoni - 19/11/2003 06:48
Z dobrze poinformowanego źrórła dowiedziałem się że piłkarzem Pogoni jest od niedawna niejaki BATISTA. Przyjechał w niedziele czy gdzieś tak z łodzi z żoną i trzy letnią córeczką. Czy ktoś może wie więcej o tym piłkarzu??
|
ONLY POGOŃ SZCZECIN
|
|
|
|
|
Odp: Nowy piłkarz w pogoni - 19/11/2003 11:58
> Może to Fernando Maia Batista, grający niegdyś w ŁKS i Piotrcovii... Oczywiście
> ze szkółki Ptaka. Ale mam nadzieję, że to nie on. To słabiutki piłkarz...
no nie wiem czy taki slabiutki bo jak gralem w cm4 wlasnie piotrcovia to dobrze szarpal
|
|
|
|
Odp: Nowy piłkarz w pogoni - 19/11/2003 12:40
> no nie wiem czy taki slabiutki bo jak gralem w cm4 wlasnie piotrcovia to dobrze szarpal
Hmmm... A w CM 01/02 dobry był Harasimowicz 
Tak całkiem serio, to z moich informacji wynika, że to jeden ze słabszych produktów szkółki MSP-Ptak.
W zeszłym sezonie Piotrcovii grał dość regularnie, na bocznej pomocy. Zobaczymy, może to jednak wartościowy piłkarz. Chociaż wolałbym jakiegoś obroncę :/
[Ostatnio edytowane przez shawn: 2004-03-28 21:18]
|
|
|
|
|
|
Odp: Nowy piłkarz w pogoni - 19/11/2003 16:54
> Może to Fernando Maia Batista, grający niegdyś w ŁKS i Piotrcovii... Oczywiście
> ze szkółki Ptaka. Ale mam nadzieję, że to nie on. To słabiutki piłkarz...
Tak to na 100% Fernando Maia Batista
A wiem to bo zapisał dziecko (dziewczynke) do przedszkola u mojej znajomej. Ma juz chate i przyniósł zaświadczenie że jest piłkarzem Pogoni.
Będe go molestował o koszulke 
Do zobaczenia w piątek o 20,00 na Zagłębiu
|
ONLY POGOŃ SZCZECIN
|
|
|
Odp: Nowy piłkarz w pogoni - 19/11/2003 17:48
ej no farciarz może bedzie miał koszulka Pogoni za friko tez chcem ale tak serio mam nadzieje że nawet jeśli bedzie grał za słabo na 1 skład to wzmocni i to pożądnie nasze rezerwy
|
|
|
|
|
|
Odp: Nowy piłkarz w pogoni - 19/11/2003 19:37
Musial juz byc dawno w szerokiej kadrze Pogoni, bo w najnowszym 2003/2004 Managerze (jeszcze sie "piecze" ; a ja juz to mam ) jest juz w rezerwach.
Ale to chyba slaby pilkarz
|
..::..
|
|
|
Odp: Nowy piłkarz w pogoni - 19/11/2003 21:05
no
> nie wiem czy taki slabiutki bo jak gralem w cm4 wlasnie piotrcovia to dobrze
> szarpal
CZy ty jeseś jebnięty że porównujesz piłkarza do komputera...
sam gram w CM-a a tam kaczorowski jest zajebisty... a tu
w cm-ie zdobyłem min wisłą ligę mistrzów z nikim z obcokrajowców we składzie....
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
|
Odp: Nowy piłkarz w pogoni - 20/11/2003 10:20
no
> nie wiem czy taki slabiutki bo jak gralem w cm4 wlasnie piotrcovia to dobrze
> szarpal
Zgodze sie max_dalem co ma gra komputerowa do rzeczywsitosci??czy bedzie z niego jakikolwiek pozytek to sie dopiero okaze gdy zacznie grac
|
|
|
- 1
-
|