Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
Polska - Włochy , Polska - Serbia Czarnogóra - 07/11/2003 14:21
Jaki obstawiacie wynik tych spotkań? wydaje mi się , że Polacy przegrają z Włochami z 0-2 a z Serbią i Czarnogórą wygramy 1-0. A tak ogólnie szkoda, że nie będzie żadnego meczyku reprezentacji u nas w Szczecinie w tym roku
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polska - Włochy , Polska - Serbia Czarnogóra - 07/11/2003 15:57
Coż za skrajny pesymizm ..hehe
Polska - Włochy 1-2
Polska - Serbia i Czarnogóra 3-2
|
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polska - Włochy , Polska - Serbia Czarnogóra - 07/11/2003 17:55
Bramkarze: Jerzy Dudek (Liverpool FC, Anglia), Grzegorz Szamotulski (Amica Wronki).
Obrońcy: Jacek Bąk (RC Lens, Francja), Michał Żewłakow (Anderlecht Bruksela, Belgia), Tomasz Rząsa (Partizan Belgrad, Serbia i Czarnogóra), Tomasz Hajto (Schalke 04 Gelsenkirchen, Niemcy), Tomasz Kłos (FC Koeln, Niemcy), Marcin Baszczyński i Arkadiusz Głowacki (obaj Wisła Kraków), Jacek Zieliński (Legia Warszawa).
Pomocnicy: Mariusz Lewandowski (Szachtar Donieck, Ukraina), Kamil Kosowski (FC Kaiserslautern, Niemcy), Mariusz Kukiełka i Jacek Krzynówek (obaj FC Nuernberg, Niemcy), Mirosław Szymkowiak i Damian Gorawski (obaj Wisła Kraków).
Napastnicy: Maciej Żurawski (Wisła Kraków), Grzegorz Rasiak i Andrzej Niedzielan (obaj Groclin Dyskobolia Grodzisk Wlkp.), Marek Saganowski (Legia Warszawa)
brakuje mi kogoś i kogoś za dużo ! Gorawski !!?? rozumiem że nie mamy prawej pomocy ale bez przesady Parzy juz lepszy ! i Kukiełka !! a gdzie Mila zresztą zobaczymy jak zagrają
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
|
Odp: Polska - Włochy , Polska - Serbia Czarnogóra - 07/11/2003 19:05
> O NIE GORAAWSKI TO SORY ZMIENIAM WNIK BEDZIE 3:1 dla wloch noi 1:1 z serbia !!
proponuje nowe kursy w STS-ie   
za co tym razem wyleci z boiska Damian Wielki Pilkarz
1.2 za zjebanie sedziego
2.7 za gre na czas
1.5 za kose
4.8 za jajco, bo zycie jest niesprawiedliwe
:cwm27: :cwm27: :cwm27: :cwm27: :cwm27: :cwm27: :cwm27: :cwm27: :cwm27: :cwm27: :cwm27:
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
|
Odp: Polska - Włochy , Polska - Serbia Czarnogóra - 07/11/2003 20:18
> > O NIE GORAAWSKI TO SORY ZMIENIAM WNIK BEDZIE 3:1 dla wloch noi 1:1 z serbia
> !!
proponuje nowe kursy w STS-ie   
za co tym razem wyleci z boiska
> Damian Wielki Pilkarz
1.2 za zjebanie sedziego
2.7 za gre na czas
1.5 za
> kose
4.8 za jajco, bo zycie jest niesprawiedliwe
to ci sie udalo Sampaio a tak na powaznie to mysle ze z Wlochami bedzie 1-3 a z Serbia 2-1 albo 1-2.
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4