Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
Właśnie wróciłem z pogrzebu Grzesia... - 10/10/2003 15:44
Wielki szacunek dla Sergi Bataty i Radka Bilińskiego ktorzy pofatygowali się na mecz i pozdrawiam około 100 kibiców ktorzy przybyli...Chcecie wiedzieć coś więcej pytajcie [Ostatnio edytowane przez Żyleta: 2003-10-10 15:46]
|
Bo jest paru ludzi...
|
|
|
|
|
Odp: Właśnie wróciłem z pogrzebu Grzesia... - 10/10/2003 16:05
Batata i Bilinski byli w kaplicy, przy grobie ich juz nie widzialem. Szacunek dla wszystkich kibicow, ktorzy sie stawili. Sam bylem. Gdy polozono mu szalik na trumnie, az mi łzy polecialy.
Za Pogon za MKS pojdziemy, az po zycia kres
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Właśnie wróciłem z pogrzebu Grzesia... - 10/10/2003 16:49
Łączę się w smutku i bólu po nieocenionej stracie kibica.......Pozdrowienia z Gliwic....P.S.Jeśli któryś z waszych kibiców wpadnie na pomysł aby przed meczem uczcić pamieć,proponuję pójść do spikera..Napewno uszanuje to każdy na stadionie.
|
PIAST PIAST GKS
|
|
|
Odp: Właśnie wróciłem z pogrzebu Grzesia... - 10/10/2003 17:31
> Łączę się w smutku i bólu po nieocenionej stracie
> kibica.......Pozdrowienia z Gliwic....P.S.Jeśli któryś z waszych kibiców wpadnie
> na pomysł aby przed meczem uczcić pamieć,proponuję pójść do spikera..Napewno
> uszanuje to każdy na stadionie.
Dzięki stary mam nadzieje ze twoi koledzy tez tak bede myslec!! ['][']['][']
|
|
|
|
|
|
Odp: Właśnie wróciłem z pogrzebu Grzesia... - 10/10/2003 18:13
Jest pochowany w noewj części cmentarza jak staniesz w bramie od ku słoncu i bedziesz patrzyłw strone pomorzan to jest mniej więcej w prawym gornym rogó znajdziesz jest biały krzyż i dużo kwiatów ale wytłumaczyłem mam nadzieje że nie zamieszałem za bardzo ;->>>
|
Bo jest paru ludzi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Właśnie wróciłem z pogrzebu Grzesia... - 10/10/2003 21:23
Chwala i szacuken dla Billiego i Batatowskiego oraz w szczegolnosci dla was kibice ze tam dzis byliscie i oddaliscie hold grzesiowi! ja niestety nie moglem byc bo bylem na studiach ale mialem na sobie koszulke Pogoni ,czarna opaske na nadgarstku ! wogole ten dzien byl dniem zadumy i smutku jak dla mnie! moja babcia jest poochowana w oklolicy wiec napewno zajde tez na grob Grzesia aby zapalic znicz!
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
- 1
-
|