Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Czy Polska Janasa... - 25/04/2003 15:23
na pewno lepiej.. chodz w tamtym meczu Polska takze zagrala dobrze, ta reprezentacja jest bardziej poukładana, póki co ufam Janasowi i mam nadzieje ze za jego kadencji Polska bedzie grała jak najlepiej, stawiam 3:2 dla Polski w meczu z Belgią. [Ostatnio edytowane przez Sadu: 2003-04-25 15:24]
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
Odp: Czy Polska Janasa... - 25/04/2003 20:18
Potrzebna nam przede wszystkim stabilizacja ,a nie zmiany selekcjonerów. Janas potrafi, udowodnił to podczas pracy z Legią,którą prowadził w Lidze Mistrzów (to były czasy) Dajmy mu czas!!!
|
Najlepsza na świecie jest POGOŃ SZCZECIN
|
|
|
|
|
Odp: Czy Polska Janasa... - 25/04/2003 20:52
Ech pamietny mecz z Belgia... ostatni raz taka atmosfera na trybunach przy ul. Twardowskiego... Polska Bonka z poczatku zle nie grala, tylko pozniej siadla, ale remis do konca dotrzymali. To w pozniejszych meczach wszystko sie posypalo.
Co do wyniku to mysle ze Belgowie tez lepiej zagraja niz w sierpniu i znow bedzie remis... [Ostatnio edytowane przez Jay-J: 2003-04-25 20:53]
|
|
|
|
Odp: Czy Polska Janasa... - 26/04/2003 09:43
Ja bym chciał żeby nasza Repra wygrała ten mecz, ale skład kadry mnie coś trochę nie przekonuje i stawiam na zwycięstwo Belgów w tym spotkaniu - jakieś 2:1 albo 2:0.
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
- 1
-
|