Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Typowanie Wisła - Lazio - 05/03/2003 19:42
Powiem szczerze ze mam bardzo mieszane uczucia co do tego meczu..z jednej strony chcialbym zeby wygrala Wisla bo chce zeby utarli nosa Lazio..ale z drugiej strony mam juz dosc tej Wisly!!Jak powiedzialem w klasie ze Wisla przegra to wszyscy mnie wysmiali i zaczeli wypominac Fylkir..Rozumiem ze jest to najlepszy(pilkarsko i organizacyjnie)klub w Polsce ale mam juz serdecznie dosyc tej Wisly..
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Typowanie Wisła - Lazio - 05/03/2003 20:01
Winą obarczam Huguesa. Mimo że miał dobrą interwencję to zawsze coś musi za przeproszeniem spierdolić. To co zrobił przy rożnym...Boże... Głowacki też źle się zachował. Trudno....
|
2003/2004- Mistrzostwo Klasy B juniorów z Chrobrym Lisie Pole
|
|
|
Odp: Typowanie Wisła - Lazio - 05/03/2003 20:08
Ale jestem wqrwiony....a była taka szansa.  
Nieporozumieniem w tym meczu był HUGUES.Co on robił przy tych bramkach No i ta sytuacja Żurawskiego pod koniec 1 połowy...kurwa takie coś sie podaje.
Mimo wszystko dziękuje Wiśle za to co zrobiła dla nas POLSKICH kibiców i dla całej polskiej piłki.
pzdr
|
|
|
|
Odp: Typowanie Wisła - Lazio - 05/03/2003 20:40
Gdyby nie baba na bramce i wstawienie Żurawskiego do podstawowej jedenastki tylko za nazwisko to Wisła by miała spore szanse dziś wygrać.
No ale teraz można wrócić do normalnej sytuacji dokopywania wiślakom.
Fajnie że macie chłopaki Huguesa bo dzięki temu Legia ma już mistrza w kieszeni :-D
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
Odp: Typowanie Wisła - Lazio - 05/03/2003 20:45
Byla szansa, oj byla!!! Niestety nie wykorzystywanie takich sytuacji (ta Zurawia z konca 1 polowy!! :[ lub ta Uche glowka w poprzeczke) prowadzi do porazki. Szkod, bo gorsi nie bylismy, a poza tym mielismy utrzec nosa tym Wlochom... Zostaje nam repreza, a moze i Pogon niespodzianke sprawi
|
|
|
- 1
- 2
-
|