Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
Polonia -Pogon 2:1... - 19/10/2002 16:23
Gramy lepiej ale punktow nie przybywa...W znaki daje sie brak rasowego napastnika ktory konczylby wypracowane sytuacje... [Ostatnio edytowane przez kocek: 2002-10-04 16:24]
|
Jak rozjebiecie juz wszystko to pie*dolnijcie sie w leb...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polonia -Pogon 2:1... - 19/10/2002 16:52
Najbardziej martwi mnie ,ze trener nie ma juz zadnego pola manewru...Z KSZO zagrali nowi zawodnicy(pomijani przez Albna M.) i wygrali...Teraz takze oni nie sa w stanie zdobywac punktow...Zaczynam sie serio martwic...Oby do wiosny ...Ona o wszystkm zadecyduje ...
|
Jak rozjebiecie juz wszystko to pie*dolnijcie sie w leb...
|
|
|
Odp: Polonia -Pogon 2:1... - 19/10/2002 17:41
Z relacji w radiu wynikało że lepiej grała Pogoń,ale niestety znowu zaczął grać sędzia z Bydgoszczy pozbawił nas punktów w Wodzisławiu, teraz w Warszawie. Uważam że to jest skandal. W trzech kolejnych meczach powinien zostać podyktowany karny dla Portowców.
Ale jak mówi trener Wyrobek:"gramy dalej"-oby skutecznie
|
...a świstak siedzi i pali ze sreberka :smoking:
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polonia -Pogon 2:1... - 19/10/2002 18:29
To już mnie zaczyna denerwować, Pogoń gra już drugi mecz z rzędu wypas, który powinna wygrać, ale nie wygrała, bo przyszedł taki jeden z PZPN-u i wszystko zjebał.
Ale trzeba wierzyć w Pogoń, jest jeszcze 15 pkt do zdobycia w tej rundzie i mam nadzieje ze Pogoń zdobędzie te 15 pkt i już nikt nam w tym nie przeszkodzi.
NIGDY NIE SPADNIE MKS NIGDY NIE SPADNIE
|
..::MKS Pogoń Szczecin::..
|
|
|
Odp: Polonia -Pogon 2:1... - 19/10/2002 21:02
Wole żeby grali słabo ale zdobywali punkty,bo teraz tylko one się liczą-nie wiem za co i czy słusznie podyktowany był karny ale jak znowu sędzia nas załatwił to już chyba przesada,ale wiadomo biednemu wiatr w oczy...
|
Dziękuję
|
|
|
Odp: Polonia -Pogon 2:1... - 19/10/2002 22:11
Naprawde szkoda tego meczu mogliśmy spokojnie zdobyć 1 punkt a nawet pokuśić się o zwycięstwo miejmy nadzieje że w następnym meczu będzie lepiej bo jak tak dalej pujdzie to czarno to widze.
|
:ukliam2::2up:J^B:2up::ukliam2:
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1
-