cracovia - Pogoń Szczecin - 21/04/2026 15:50
Żeby wciąż myśleć realnie o utrzymaniu, w dwóch najbliższych meczach musi być przynajmniej 4,3 punkty . Kolejny mecz o życie...dawno nie było remisu. Stawiam 1:1
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤️
Dzięki, wkurzona jestem o tą końcówkę ,chociaż cała drugą połowę tak naprawdę prosiliśmy się o tego gola..Oby kurde tych 2 punktów nam na koniec nie zabrakło, ten mecz z Wisłą będzie kluczowy, jeśli uda się wygrać ,to powinno się udać też zostać w ekstraklasie, jeśli będzie strata punktów, mając w perspektywie dwa wyjazdy pod rząd i mecz z bardzo dobrze grająca Gieksa to będzie o to utrzymanie naprawdę trudno,w głębi duszy tli się cały czas jednak nadzieja, ze uda się zebrać te 42 punkty i to wystarczy,no 43 raczej napewno wystarczy...Szczerze to dużo nerwów mnie ta końcówka sezonu kosztuje, w ogóle mam wrażenie, ze większość kibiców Pogoni postarzało się przez ten caly sezon ,przez to wszystko co się działo conajmniej o 20 lat...Oby tylko pozytywnie i szczęśliwie się zakończyło...
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤️
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1778458589 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.