Odp: Radomiak Radom - Pogoń Szczecin - 11/11/2022 00:34
Ja mam doła , po ostatnich meczach i w sumie cieszę się , że ta runda się kończy ,bo ciezko patrzy się na naszą grę i jeszcze te kontuzje u nas.... No ale na koniec, na lekką osłodę 1:2
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤
Ja mam doła , po ostatnich meczach i w sumie cieszę się , że ta runda się kończy ,bo ciezko patrzy się na naszą grę i jeszcze te kontuzje u nas.... No ale na koniec, na lekką osłodę 1:2
Brawo. Trafione. 😃
Dzięki
Brawo Paula a teraz nogą na nogę czekamy na ruch naszego pionu sportowego i na MŚ w Katarze. Pozdrawiam, wszystkiego dobrego, dobrych świąt i Nowego Roku, bo "widzimy się" w 2023 tutaj
"Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem..."
Brawo. Trafione. 😃
Dzięki
Brawo Paula a teraz nogą na nogę czekamy na ruch naszego pionu sportowego i na MŚ w Katarze. Pozdrawiam, wszystkiego dobrego, dobrych świąt i Nowego Roku, bo "widzimy się" w 2023 tutaj
Dzięki Ja również życzę wszystkim braciom i siostrom po szalu wszystkiego najlepszego na nadchodzące Święta i szczęśliwego Nowego roku. Dużo zdrówka wszystkim. Chcialabym,żebyśmy wszyscy razem mogli cieszyć się w maju ,po meczu z Radomiakiem z medalu . Pozdrowienia i do następnego.
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.