Odp: Raków : POGOŃ - 03/11/2021 10:14
No to będzie meczycho, jak się spojrzy na tabelę. Jak wyjdzie na boisku się zobaczy, czuję remis , ale obstawiam 3- 1 przekornie bo ostatnio wychodziło
"Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem..."
Odp: Raków : POGOŃ - 03/11/2021 18:57
Hmm.. Raków ,to najlepsza drużyna 2021 roku, oni chyba przegrali jeden mecz na 20 kilka meczów. Remis w Częstochowie byłby dobry a zwycięstwo jeszcze lepsze 1:2
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤
Z tego co pamiętam to w meczach o stawkę trzy przegrali w 2021r. Dwa na wyjazdach 0-3. W europejskich pucharach z Gent i w ekstraklasie z Jagą. No i z Pogonią u siebie 0-1. Powtórka mile widziana, ale obstawiam skromnie 1-1
P.S.
Sprawdziłem dokładnie. Oprócz tych co pamiętałem to w lutym 2021 przegrali jeszcze dwa mecze w ekstraklasie. Z Lechią u siebie 0-1 i w Warszawie z Legią 0-2.
To co piszesz jedna porażka na dwadzieścia ileś tam meczy, to od tej serii trzech ich porażek z rzędu w ekstraklasie w styczniu i lutym 2021 z Pogonią, Legią i Lechią naprawdę robią wrażenie ich wyniki. Pewnie chodziło o tą serię z tylko jedną porażką w Białymstoku 0-3 we wszystkich meczach polskich rozgrywek o stawkę.
Do tego w europejskich pucharach też nieźle się spisali, a z Jagą przegrali walcząc w europejskich pucharach. Co po Legii teraz ładnie widać, jak zazwyczaj odbija się gra w europejskich pucharach na postawie polskich klubów w lidze
Ostatnio edytowany przez: Janek80, 7 listopada 2021, 07:53 [3 raz(y)]
Gdzieś jakiś czas temu przeczytałam właśnie artykuł ,że Raków w ostatnich chyba 25 czy 26 meczach przegrał jeden mecz , to chyba chodzilo o Ekstraklasę,chociaż nie dam sobię ręki uciąć ,że chodziło tylko o samą ekstraklasę ,bo już nie pamiętam dokładnie Swoją drogą ,jako jedyny postawiłeś remis,więc zacznij typowanie następnego meczu
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.