Zawisza Bydgoszcz - Pogoń Szczecin - 02/04/2015 19:07
Myślę ,że powoli można zacząć typować ten mecz, będzie 2:3 po dobrym widowisku ,kiedyś Zeta musi się potknąć ,wierze ,że to będzie teraz. Życzę przy okazji wszystkim wam, Wesołych , Spokojnych, Granatowo - Bordowych Świąt
Ostatnio edytowany przez: paula22szczecinpogoniara, 2 kwietnia 2015, 23:21 [1 raz(y)]
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤️
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Odp: Zawisza Bydgoszcz - Pogoń Szczecin - 06/04/2015 21:24
2:1 dla gospodarzy, jak w zyciu z zasady jestem optymista tak po tym co widzialem w tym roku wierze ze porazka przyblizy nas do zmiany trenera i to uwazam za pozytyw. Mam tylko nadzieje ze nie bedzie to ''gwozdziem'' do trumny i ledwo bo ledwo, ale utrzymamy sie w tej lidze. Sezon stracony w mojej opinii.
PS. bede szczesliwy jesli bede mogl odszczekac te slowa i zalapiemy sie do osemki.
Ja pierdziu Nostradamus z Ciebie Gratulacje zaczynaj mecz z Jagą
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.