Odp: Polska - Chorwacja - 03/06/2006 13:29
2:1 może fartem będzie. kuszczak powinien zagrać i wtedy sie pokaże zobaczycie. kuźde mialem jechać na ten mecz ale jakoś nie wyszło
Odp: Polska - Chorwacja - 03/06/2006 18:25
Pare refleksji w przerwie: Chorwaci zawodza, maja ich kibice powody do niepokoju bo w takiej formie na pewno nie namieszaja. Dobra gra Kancjara. Podoba mi sie gra naszych bocznych obroncow i defensywnych pomocnikow. Odwalaja kawal dobrej roboty szczegolnie ci drudzy i na mecz z Niemcami wlasnie Sobolewski z Radomskim powinni wyjsc w srodku pomocy, bo jeden to za malo. Po slabym poczatku rozkrecil sie Jop. Ale caly czas niepokoi brak zrozumienia z Bakiem, szczegolnie przy stalych fragmentach gry. Szymkowiak gra piach jakiego dawno nie widzialem, az oczy bola. Zero dokladnosci, mnostwo strat... po prostu dno. Krzynowek wraca do formy, co widac i cieszy. Smolarek szybki, ale jednak nie moze sie wpasowac w ta taktyke. Szczegolnie gdy musi zejsc na lewa strone. Zurawski to nie jest typ ktory gra sam w ataku. Do takiej taktyki nadaje sie Franek, a Zurawia powinien troche jednak cofnac. Ogolnie dobrze nie jest, ale nie jest tez zle (a myslalem ze bedzie). Zobaczymy co w drugiej polowie... mam nadzieje ze nie Rasiak :/
Odp: Polska - Chorwacja - 03/06/2006 19:39
Myslę, że dosyć nieoczekiwane zwycięstwo nad Chorwatami . Warto dodać, że pierwsze w historii hehe
Niezła gra Polskiej reprezentacji, podoba mi sie wariant z ustawieniem 1-4-5-1 i myślę, że tak powinniśmy grac podczas MŚ. Bardzo dobry mecz Krzynówka, Radomskiego i Sobolewskiego, dobre występy Żurawskiego, Smolarka, Jopa, Żewłakowa i Boruca... reszta nieźle
Odp: Polska - Chorwacja - 03/06/2006 19:45
Sredniawka, Chorwacja mnie rozczarowala. Cieszy wynik, gra mniej. Zuraw sam w ataku nie mial w ogole sytuacji. On sie lepiej czuje z tylu jak moze wrocic i ma kogos przed soba, a tu jak sie cofnie to z przodu pustka. Brakuje Franka i to bardzo. Szymkowiak jak ma utrzymac taka forme do Ekwadoru (vide Mielcarski) to ja wole Mile. Srodek zdominowalismy, ale z tylu caly czas brakuje pewnosci. Z dokladnoscia tez maja problemy... ogolnie sprawdza sie to co mowilem - maja malo czasu i taka rewolucja moze sprawic ze sie nie zgraja. Na Ekwador pewnie wyjdziemy jednak tradycyjnie 4-4-2 a tak zagramy z Niemcami.
Chorwaci są w takim samym momencie przygotowań co my dzień po meczu z Kolumbią, przecież oni zaczynają mundial dopiero 12 czerwca, czyli 3 dni po nas. My też w meczu z Kolumbią zagraliśmy słabo, a teraz widać już znaczną poprawe.
Bardzo mi się podobało że nasi zagrali dziś "diamentem", lubie tą taktyke, bo grał nią Real w ostatnich latach swojej świetności (wtedy gdy defensywnymi jak dzisiaj Radomski i Sobol byli Makelele i Flavio). I ta taktyka to jest klucz do sukcesu, bo mamydobrych wykonawców.
Z tym że Żurawski nie sprawdza się w roli wysuniętego napastnika to się zgodze, ale jeszcze bardziej nie nadaje się Rasiak, więc innej opcji nie widze.
Ogólnie spotkanie i taktyka na spory plus.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757631213 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.