Autor
Wiadomość
   Typowanie -> Polska - Chorwacja << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
gizmo
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7191 dni

Odp: Polska - Chorwacja - 02/06/2006 17:56
0:3

Kumaty Piknik
Kibic
Na forum od 8064 dni

Odp: Polska - Chorwacja - 02/06/2006 21:36
1:1 bramka Żurawskiego.

komar
Kibic
Na forum od 7724 dni

Odp: Polska - Chorwacja - 02/06/2006 22:18
1;0

stahu
Kibic
Na forum od 8038 dni

Odp: Polska - Chorwacja - 03/06/2006 13:06
1:2

kaktus56
Kibic
Na forum od 7283 dni

Odp: Polska - Chorwacja - 03/06/2006 13:29
2:1 może fartem będzie. kuszczak powinien zagrać i wtedy sie pokaże zobaczycie. kuźde mialem jechać na ten mecz ale jakoś nie wyszło :|

BARCA & POGOŃ......
Endless Vibe
Kibic
Na forum od 8427 dni

Odp: Polska - Chorwacja - 03/06/2006 14:22
2:0 2x Rasiak

Po życia kres!
PZ92
Kibic
Na forum od 7433 dni

Odp: Polska - Chorwacja - 03/06/2006 18:21
jak narazie 0-0 czekam na 2 połoweeee

tribu
Kibic
Na forum od 7806 dni

*

Odp: Polska - Chorwacja - 03/06/2006 18:23
zle to nie wyglada, ale z przodu dalej bieda & nędza...
mam nadzieje ze da janas szanse kuszczakowi

100% PD
Jay-J
Kibic
Na forum od 8279 dni

Odp: Polska - Chorwacja - 03/06/2006 18:25
Pare refleksji w przerwie: Chorwaci zawodza, maja ich kibice powody do niepokoju bo w takiej formie na pewno nie namieszaja. Dobra gra Kancjara. Podoba mi sie gra naszych bocznych obroncow i defensywnych pomocnikow. Odwalaja kawal dobrej roboty szczegolnie ci drudzy i na mecz z Niemcami wlasnie Sobolewski z Radomskim powinni wyjsc w srodku pomocy, bo jeden to za malo. Po slabym poczatku rozkrecil sie Jop. Ale caly czas niepokoi brak zrozumienia z Bakiem, szczegolnie przy stalych fragmentach gry. Szymkowiak gra piach jakiego dawno nie widzialem, az oczy bola. Zero dokladnosci, mnostwo strat... po prostu dno. Krzynowek wraca do formy, co widac i cieszy. Smolarek szybki, ale jednak nie moze sie wpasowac w ta taktyke. Szczegolnie gdy musi zejsc na lewa strone. Zurawski to nie jest typ ktory gra sam w ataku. Do takiej taktyki nadaje sie Franek, a Zurawia powinien troche jednak cofnac. Ogolnie dobrze nie jest, ale nie jest tez zle (a myslalem ze bedzie). Zobaczymy co w drugiej polowie... mam nadzieje ze nie Rasiak :/

Obrazek gif wstawiony na forum
Paweł85
Kibic
Na forum od 7152 dni

Odp: Polska - Chorwacja - 03/06/2006 19:39
Myslę, że dosyć nieoczekiwane zwycięstwo nad Chorwatami :). Warto dodać, że pierwsze w historii hehe :D
Niezła gra Polskiej reprezentacji, podoba mi sie wariant z ustawieniem 1-4-5-1 i myślę, że tak powinniśmy grac podczas MŚ. Bardzo dobry mecz Krzynówka, Radomskiego i Sobolewskiego, dobre występy Żurawskiego, Smolarka, Jopa, Żewłakowa i Boruca... reszta nieźle :D

Jay-J
Kibic
Na forum od 8279 dni

Odp: Polska - Chorwacja - 03/06/2006 19:45
Sredniawka, Chorwacja mnie rozczarowala. Cieszy wynik, gra mniej. Zuraw sam w ataku nie mial w ogole sytuacji. On sie lepiej czuje z tylu jak moze wrocic i ma kogos przed soba, a tu jak sie cofnie to z przodu pustka. Brakuje Franka i to bardzo. Szymkowiak jak ma utrzymac taka forme do Ekwadoru (vide Mielcarski) to ja wole Mile. Srodek zdominowalismy, ale z tylu caly czas brakuje pewnosci. Z dokladnoscia tez maja problemy... ogolnie sprawdza sie to co mowilem - maja malo czasu i taka rewolucja moze sprawic ze sie nie zgraja. Na Ekwador pewnie wyjdziemy jednak tradycyjnie 4-4-2 a tak zagramy z Niemcami.

Boruc 7 - Baszczynski 8, Jop 7, Bak 6, Zewlakow 7 - Radomski 8, Sobolewski 8 - Smolarek 8, Szymkowiak 4, Krzynowek 8 - Zurawski 6.

Obrazek gif wstawiony na forum
Pit.
Kibic
Na forum od 7908 dni

Odp: Polska - Chorwacja - 03/06/2006 19:58

Jay-J napisał:  
Pare refleksji w przerwie: Chorwaci zawodza, maja ich kibice powody do niepokoju bo w takiej formie na pewno nie namieszaja.

Chorwaci są w takim samym momencie przygotowań co my dzień po meczu z Kolumbią, przecież oni zaczynają mundial dopiero 12 czerwca, czyli 3 dni po nas. My też w meczu z Kolumbią zagraliśmy słabo, a teraz widać już znaczną poprawe.
Bardzo mi się podobało że nasi zagrali dziś "diamentem", lubie tą taktyke, bo grał nią Real w ostatnich latach swojej świetności (wtedy gdy defensywnymi jak dzisiaj Radomski i Sobol byli Makelele i Flavio). I ta taktyka to jest klucz do sukcesu, bo mamydobrych wykonawców.
Z tym że Żurawski nie sprawdza się w roli wysuniętego napastnika to się zgodze, ale jeszcze bardziej nie nadaje się Rasiak, więc innej opcji nie widze.
Ogólnie spotkanie i taktyka na spory plus.

Boruc 8 - Baszczyński 6, Bąk 6, Jop 6,5, Żewłakow 8 - Radomski 7,5, Sobolewski 7,5 - Smolarek 7, Szymkowiak 6,5, Krzynówek 7 - Żurawski 7,5

Najlepszy gracz meczu jak dla mnie Michał Żewłakow i troszke mniej Artur Boruc. Żewłakow zagrał naprawdę bardzo solidnie.

zmiany na plus wszyscy, oprócz kanciatej głowy Rasiaka;)

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
PZ92
Kibic
Na forum od 7433 dni

Odp: Polska - Chorwacja - 03/06/2006 20:01
szkoda że nie wykorzystali kilku innych dobrych sytuacji... no i szkoda karnego... ale jestem zadowolony

Pit.
Kibic
Na forum od 7908 dni

Odp: Polska - Chorwacja - 03/06/2006 22:40
dostrzegł ktoś z was jak w pierwszej połowie Boruc dyskretnie pokazał fuck`a do chorwackich kibiców?:)

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Paweł85
Kibic
Na forum od 7152 dni

Odp: Polska - Chorwacja - 04/06/2006 00:40

Pit. napisał:  
dostrzegł ktoś z was jak w pierwszej połowie Boruc dyskretnie pokazał fuck`a do chorwackich kibiców?:)

Dokładnie :) i myślę że nie tak dyskretnie :D... zresztą po meczu przyznał, że w Chorzowie zaszli mu za skórę "Polscy" kibice, a dzisiaj Chorwaccy :)

PZ92
Kibic
Na forum od 7433 dni

Odp: Polska - Chorwacja - 04/06/2006 13:40

Pit. napisał:  

no i bardzo dobrze :p

- 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757631213 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005