Odp: Pogoń - GKS Bełchatów - 28/09/2005 09:57
Wiem ze to dzial typowanie ale zamieszcze najpierw ten artykul: Męskie rozmowy w Bełchatowie
Najpierw działacze GKS BOT Bełchatów z trenerem Mariuszem Kurasem, a następnie trener z zawodnikami odbyli wczoraj męskie rozmowy.
– Postawiliśmy przed trenerem zadanie zdobycia minimum czterech punktów w dwóch najbliższych meczach z Pogonią i Polonią Warszawa na naszym boisku – powiedział prezes GKS BOT Janusz Paduch.
– Istotny będzie też styl gry zespołu, chociaż piękna porażka w Szczecinie nas nie interesuje. Jeśli po bardzo dobrej postawie przegramy z Pogonią, na 99 procent nastąpi zmiana na stanowisku trenera.
Więcej - w "Dzienniku Łódzkim"
Odp: Pogoń - GKS Bełchatów - 01/10/2005 14:10
Z moich wiadomości klub wyjazdu nie organizuje. Jeśli ktoś przyjedzie to na pewno w niewielkiej liczbie. Spora część głównej ekipy jedzie na mecz Radomiaka ze Śląskiem. Trochę to dla mnie niezrozumiałe, że olewamy tak ważny wyjazd no ale nie ja o tym decyduję. Ale dziwię się, bo to dopiero nasz drugi mecz na obcym terenie na który możemy pojechać, a na pierwszy w Łęcznej pojechaliśmy w miarę konkretną jak na nas i na klasę przeciwnika liczbą (79 osób), więc na Pogoń powinniśmy się zebrać porządniej, a tu chyba lipa wyjdzie...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757656191 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.