Odp: Liverpool - AC Milan - finał LM - 26/05/2005 00:07
Zajebiście !!!!!! Już myślałem, że Milan mi popsuł urodziny (ale brawa dla Milanu za cudowny mecz) Dudek mimo wszystkich wcześniejszych wydarzeń jest super !!!!!!!! A taniec po prostu wypas ! Dwa karne wybronione i strzał Szewy z dogrywki to po prostu cudo Na Albanii trzeba mu naprawde jakoś szczegłonie podziękować Chociaż znając Baranowskiego to cały czas będzie o tym gadał przed meczem A swoją drogą zwycięzca LM oczywiście pierwszy mecz na Pogoni sie wie no aż się łezka w oku kręci.....czekamy na niedziele Niech sobie postrzelają i niech Dudek nic nie puszcza a jak będzie karny to niech Jurek może strzela Coś czuje że na treningu w sobote Dudek będzie więcej rozdawał autografy niż trenował Jak się dzieciaki rzucą to nawet ochrona nie pomoże
Jestem dumny z tego zdjęcia i będe je normalnie dzieciom pokazywał
Ostatnio edytowany przez: AŚ, 26 maja 2005, 00:14 [1 raz(y)]
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
ale mi się wydaje że to zależy od tego jak się rozgrzejesz, ja też se gram w wackacje codziennie po 2-3 h ale nie rozgrzewam się tak intensywnie, ale jak gram mecze w klubie i zrobie pożądną 15-20 min intensywną rozgrzewke to wieczorem też czsamie jakś kurcz weźmie, może się myle ale przeciez studentem biologi ani rzdnym prosfesionalistą narazie nie jestem. dziś liczy się tylko jedno Jurek bohater
ps to jak myślicie sprzedadzą czy nie sprzedadzą ? chętnie go przyjme do Pogoni
Po pierwszej połowie Milan prowadził aż 0:3 i spoczął na laurach był pewny,że Puchar Europy trafi do Mediolanu.
Zlekceważył kompletnie Liverpool,a mecz trwa przecież 90 minut.
Benitez w szatni powiedział swoim zawodnikom kilka cierpkich słów i na drugą odsłone spotkania drużyna Jurka Dudka wyszła bardzo zdeterminowana...
Milan caly czas był pewny siebie i został za to skarcony! Najpierw jak na kapitana przystało do bramki Rossonierich trafia Gerrard (dając nadzieje),później Czech Smicer,a za moment Xabi Alonso i wszystko zaczyna sie od nowa!
Warta pochwały jest napewno postawa wprowadzonych - Smicer'a oraz Hamanna .Benitez zmienił taktykę i przyniosło to skutek,jestem pod wrażeniem.
90 minut i 3:3,następuje dogrywka,w której ze świetnej strony pokazuje sie Dudek (ostatnie minuty i dwa obronione strzały Szewczenki).
W końcu rzuty karne i znakomita gra psychologiczna Jurka,która przynosi efekt i Polak staje się w ten sposób bohaterem meczu!
Wczoraj futbol pokazał swoje całe piękno-nieobliczalność.Aż się łezka w oku zakręciła
Odp: Liverpool - AC Milan - finał LM - 26/05/2005 10:56
fajnie sie jurek cieszyl :d ladny wystep jego chodz juz myslalem po I polowie ze bedzie przegrana w tu prosze w ciagu 11 minut 3 gole i jest 3:3 taniec naprawde byl do podziwu
Odp: Liverpool - AC Milan - finał LM - 26/05/2005 14:45
Bez przesady z tymi zachwytami pod adresem Dudka. Miał więcej farta niż umiejętności. W meczu popełnił dwa fatalne kiksy przy prostym łapaniu piłki, które powinien złapać bez problemu i po tych błędach groźnie było pod jego bramką.
Fakt, obronił kapitalnie strzał Szewczenki i dobitkę w dogrywce. W meczu puścił zaś co miał puścić.
A karne, jak to mówi większość piłkarzy to loteria. I w tej loterii Dudek miał szczęście. Trzeba mu tego gratulować co jednak nie przesłania faktu, że dla mnie jest on tylko przeciętnym, robiącym dużo prostych błędów bramkarzem.
A tak na marginesie. U nas albo się kogoś uwielbia albo nienawidzi. Po jednym dobrym meczu następuje euforia a po słabym odsądza się zawodnika od czci i wiary. Trochę więcej obiektywizmu, bez popadania w skrajności.
Hehehe niektorzy kibice Milanu nie wytrzymali i karetki jezdzily tam w kolo
W 1 polowie trybuny fanow The Reds milky a potem jaki dopig, pozazdroscic chociaz my w Szczecinie jak mamy swoje dni i dobre mecze tez jetesmy glosni i to jak
Odp: Liverpool - AC Milan - finał LM - 26/05/2005 21:00
Mecz był za mocny. Dzisiaj oglądając powtórki wszystkie emocje wracją, aż się łezka w oku kręci.
Nie uważam że Dudek jest bramkarzem "światowej klasy", ale wątpie czy któryś bramkarz globu obronił by dwa strzały Szewczenki w 118 minucie (szczególnie dobitke). Wątpie czy któryś bramkarz zachowywał się tak samo przy rzutach karnych. Dobrze, że mamy choć jednego "takiego" Dudka, który może dostarczyć nam tyle radości...
Dudek był bohaterem tego meczu, więc nie będe pisał o jego wczorajszych wpadkach, bo przecież "zwycięzców sie nie sądzi"...
Oprócz Dudka świetną dobote od drugiej połowy odwalił cały zespół, w szczególności Gerard i Carragher.
Muszę jednak przyznać, że w przerwie zwątpiłem w możliwość odrobienia strat, ale wiedziałem po golu Gerarda że odrobią to...
LIVERPOOL PANY!
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Odp: Liverpool - AC Milan - finał LM - 26/05/2005 23:16
Nareszcie sie doczekalem!!!!!!!!!!!!!!!! Zwariowalem wczoraj!!!!!!! Jak Liverpool zdobyl w jednym sezonie 5 trofeow to bylo nic w porownaniu z tym co wczoraj sie dzialo... Tez musze przyznac ze zalamany bylem po pierwszej polowie...
Odp: Liverpool - AC Milan - finał LM - 27/05/2005 10:47
Z Albanią bez Dudka
Jerzy Dudek nie wystąpi w towarzyskim meczu Polski z Albanią, który odbędzie się w najbliższą niedzielę w Szczecinie (godz. 17.30) - czytamy w "Życiu Warszawy".
Selekcjoner Paweł Janas, który oglądał na żywo finał w Stambule, dał zawodnikowi kilka dni wolnego. – Jurek dołączy do nas w poniedziałek. Nie mielibyśmy sumienia ściągać go teraz do Polski – tłumaczy kierownik kadry narodowej Krzysztof Rola-Wawrzecki.
ps. szkoda ze go tu w szczecinie niebedzie
Odp: Liverpool - AC Milan - finał LM - 27/05/2005 15:22
Szczerze mowiac bylem za Milanem ;]. Wracam z Pogoni wchodze do domu 20 minuta 1;0 dla Rossoneri. Zaraz 2 i 3. Jurek nie mial szans przy bramkach obrona kompletnie dala ciala. Myslalem ze 2 polowa to bedzie formalnosc a tu 3:1 3:2 3:3 i te karne... No coz gratuluje Jurkowi bo jest czego respect
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757663478 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.