Autor
Wiadomość
   Typowanie -> Liverpool - AC Milan - finał LM << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   

Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7822 dni

Odp: Liverpool - AC Milan - finał LM - 26/05/2005 00:07
Zajebiście !!!!!! Już myślałem, że Milan mi popsuł urodziny (ale brawa dla Milanu za cudowny mecz) Dudek mimo wszystkich wcześniejszych wydarzeń jest super !!!!!!!! A taniec po prostu wypas ! Dwa karne wybronione i strzał Szewy z dogrywki to po prostu cudo :] Na Albanii trzeba mu naprawde jakoś szczegłonie podziękować :] Chociaż znając Baranowskiego to cały czas będzie o tym gadał przed meczem :D A swoją drogą zwycięzca LM oczywiście pierwszy mecz na Pogoni :] sie wie :D no aż się łezka w oku kręci.....czekamy na niedziele :D Niech sobie postrzelają i niech Dudek nic nie puszcza a jak będzie karny to niech Jurek może strzela :D Coś czuje że na treningu w sobote Dudek będzie więcej rozdawał autografy niż trenował :D Jak się dzieciaki rzucą to nawet ochrona nie pomoże :D

Obrazek JPG wstawiony na forum

Jestem dumny z tego zdjęcia i będe je normalnie dzieciom pokazywał :D :D

Ostatnio edytowany przez: AŚ, 26 maja 2005, 00:14 [1 raz(y)]

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Pawel211
Kibic
Na forum od 7835 dni

Odp: Liverpool - AC Milan - finał LM - 26/05/2005 00:09
JUUUREEEEEK DUUUUDEEEEEK, JUREEK DUUDEEK :D

Kapitalny mecz i za to kocham piłke nożną :D:D:D

Maroon 55
Kibic
Na forum od 7554 dni

Odp: Liverpool - AC Milan - finał LM - 26/05/2005 00:18

Disco Terrorist napisał:  
"Ah ten polski taniec, krakowiak polonez - nie wiem" uwielbiam tego komentatora ;D

W ciągu 30 dni 10 meczy rozegrali makaroniarze to łapią ich kurcze --- cytat Szpaka.

Ja w czasie wakacji za młodego chłopaka codziennie grałem mecze do 24 bramek i żadne kurcze mnie nie łapały.A oni mają za to płacone

[...] i przyszedł Pan i spojrzał
na prace naszą,
i był zadowolony,
a gdy spytał o zarobki nasze,
usiadł i zapłakał [...]

z Listu św.Pawła Apostoła do Pracowników
stahu
Kibic
Na forum od 8038 dni

Odp: Liverpool - AC Milan - finał LM - 26/05/2005 00:38

Marcello napisał:  

Disco Terrorist napisał:  
"Ah ten polski taniec, krakowiak polonez - nie wiem" uwielbiam tego komentatora ;D

W ciągu 30 dni 10 meczy rozegrali makaroniarze to łapią ich kurcze --- cytat Szpaka.

Ja w czasie wakacji za młodego chłopaka codziennie grałem mecze do 24 bramek i żadne kurcze mnie nie łapały.A oni mają za to płacone

ale mi się wydaje że to zależy od tego jak się rozgrzejesz, ja też se gram w wackacje codziennie po 2-3 h ale nie rozgrzewam się tak intensywnie, ale jak gram mecze w klubie i zrobie pożądną 15-20 min intensywną rozgrzewke to wieczorem też czsamie jakś kurcz weźmie, może się myle ale przeciez studentem biologi ani rzdnym prosfesionalistą narazie nie jestem. dziś liczy się tylko jedno Jurek bohater :D

ps to jak myślicie sprzedadzą czy nie sprzedadzą :D ? chętnie go przyjme do Pogoni :P

Bartas
Kibic
Na forum od 8016 dni

Odp: Liverpool - AC Milan - finał LM - 26/05/2005 03:41
Moja prośba. Jak ktoś nagrał ten mecz i może pożyczyć to niech napisze. Ja nie oglądałem z przyczyn nie zależnych ode mnie (praca). Gwarantuję, że oddam.

jns
Kibic
Na forum od 7601 dni

Odp: Liverpool - AC Milan - finał LM - 26/05/2005 10:04
Mecz godny finału Ligi Mistrzów!

Po pierwszej połowie Milan prowadził aż 0:3 i spoczął na laurach był pewny,że Puchar Europy trafi do Mediolanu.
Zlekceważył kompletnie Liverpool,a mecz trwa przecież 90 minut.
Benitez w szatni powiedział swoim zawodnikom kilka cierpkich słów i na drugą odsłone spotkania drużyna Jurka Dudka wyszła bardzo zdeterminowana...
Milan caly czas był pewny siebie i został za to skarcony! Najpierw jak na kapitana przystało do bramki Rossonierich trafia Gerrard (dając nadzieje),później Czech Smicer,a za moment Xabi Alonso i wszystko zaczyna sie od nowa!
Warta pochwały jest napewno postawa wprowadzonych - Smicer'a oraz Hamanna .Benitez zmienił taktykę i przyniosło to skutek,jestem pod wrażeniem.
90 minut i 3:3,następuje dogrywka,w której ze świetnej strony pokazuje sie Dudek (ostatnie minuty i dwa obronione strzały Szewczenki).

W końcu rzuty karne i znakomita gra psychologiczna Jurka,która przynosi efekt i Polak staje się w ten sposób bohaterem meczu!

Wczoraj futbol pokazał swoje całe piękno-nieobliczalność.Aż się łezka w oku zakręciła :)

Ka(L)ina
Kibic
Na forum od 7703 dni

Odp: Liverpool - AC Milan - finał LM - 26/05/2005 10:26
mecz poprostu super:D:D:D brawo DUDEK!!!! brawo LIVERPOLL!!!

Walczyć Pogoń Walczyc...
RUDY 20
Kibic
Na forum od 7697 dni

Odp: Liverpool - AC Milan - finał LM - 26/05/2005 10:56
fajnie sie jurek cieszyl :d ladny wystep jego chodz juz myslalem po I polowie ze bedzie przegrana w tu prosze w ciagu 11 minut 3 gole i jest 3:3 :) taniec naprawde byl do podziwu tancze

na zawsze w moim sercu POGOŃ gool SZCZECIN
sołtys
Kibic
Na forum od 7662 dni

Odp: Liverpool - AC Milan - finał LM - 26/05/2005 11:47
Mecz zajebisty !! fajnie by bylo gdyby jeszcze Pogon wygrala !!

Endless Vibe
Kibic
Na forum od 8427 dni

Odp: Liverpool - AC Milan - finał LM - 26/05/2005 12:38
jestem pełen podziwu :D nigdy bym nie przypuszczał że takie coś z tak klasowym klubem sie wydarzy :o LIVERPOOL ! JUREK DZIEKUJEMY ! :)

Po życia kres!
Frz
Kibic
Na forum od 8761 dni

Odp: Liverpool - AC Milan - finał LM - 26/05/2005 12:47
wie ktoś gdzie można ściągnąć skrót tego meczu? razem ze wszystkimi rzutami karnymi?

2003/2004- Mistrzostwo Klasy B juniorów z Chrobrym Lisie Pole
s_portowiec
Kibic
Na forum od 7690 dni

*

Odp: Liverpool - AC Milan - finał LM - 26/05/2005 14:45
Bez przesady z tymi zachwytami pod adresem Dudka. Miał więcej farta niż umiejętności. W meczu popełnił dwa fatalne kiksy przy prostym łapaniu piłki, które powinien złapać bez problemu i po tych błędach groźnie było pod jego bramką.
Fakt, obronił kapitalnie strzał Szewczenki i dobitkę w dogrywce. W meczu puścił zaś co miał puścić.
A karne, jak to mówi większość piłkarzy to loteria. I w tej loterii Dudek miał szczęście. Trzeba mu tego gratulować co jednak nie przesłania faktu, że dla mnie jest on tylko przeciętnym, robiącym dużo prostych błędów bramkarzem.

A tak na marginesie. U nas albo się kogoś uwielbia albo nienawidzi. Po jednym dobrym meczu następuje euforia a po słabym odsądza się zawodnika od czci i wiary. Trochę więcej obiektywizmu, bez popadania w skrajności.

Kocham Szczecin=kocham Pogoń
Florek
Kibic
Na forum od 7421 dni

Odp: Liverpool - AC Milan - finał LM - 26/05/2005 15:25
No mecz to rewelacja. Jeszcze w zyciu tak Zaje........ meczu nie ogladalem, ciagla walska, prowadzenie Milanu, 2 polowa dogrywka i te karne,

Hehehe niektorzy kibice Milanu nie wytrzymali i karetki jezdzily tam w kolo

W 1 polowie trybuny fanow The Reds milky a potem jaki dopig, pozazdroscic chociaz my w Szczecinie jak mamy swoje dni i dobre mecze tez jetesmy glosni i to jak

Pogoń Szczecin
qbajag
Kibic
Na forum od 8270 dni

**

Odp: Liverpool - AC Milan - finał LM - 26/05/2005 19:14
Brawo dla Liverpool-u i dla Dudka ale rzeczywiście, aż tak rewelacyjny to nie był a jedną sytuację to miał taką, że jako trener bym go odrazu wyjebał.

Milan przegrał i to najważniejsze!

Za takie mecze kocham LM i ten sport!

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Pit.
Kibic
Na forum od 7909 dni

Odp: Liverpool - AC Milan - finał LM - 26/05/2005 21:00
Mecz był za mocny. Dzisiaj oglądając powtórki wszystkie emocje wracją, aż się łezka w oku kręci.
Nie uważam że Dudek jest bramkarzem "światowej klasy", ale wątpie czy któryś bramkarz globu obronił by dwa strzały Szewczenki w 118 minucie (szczególnie dobitke). Wątpie czy któryś bramkarz zachowywał się tak samo przy rzutach karnych. Dobrze, że mamy choć jednego "takiego" Dudka, który może dostarczyć nam tyle radości...;)
Dudek był bohaterem tego meczu, więc nie będe pisał o jego wczorajszych wpadkach, bo przecież "zwycięzców sie nie sądzi"...;)
Oprócz Dudka świetną dobote od drugiej połowy odwalił cały zespół, w szczególności Gerard i Carragher.
Muszę jednak przyznać, że w przerwie zwątpiłem w możliwość odrobienia strat, ale wiedziałem po golu Gerarda że odrobią to...

LIVERPOOL PANY!

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Qcu
Kibic
Na forum od 8280 dni

**

Odp: Liverpool - AC Milan - finał LM - 26/05/2005 23:16
Nareszcie sie doczekalem!!!!!!!!!!!!!!!! Zwariowalem wczoraj!!!!!!! :D Jak Liverpool zdobyl w jednym sezonie 5 trofeow to bylo nic w porownaniu z tym co wczoraj sie dzialo... Tez musze przyznac ze zalamany bylem po pierwszej polowie...

Polakom gratulujemy Dudka!!!! :D

Hanki
Kibic
Na forum od 8210 dni

**

Odp: Liverpool - AC Milan - finał LM - 27/05/2005 09:46
Champions.League.Final.2005.AC.Milan.v.Liverpool.WS.PDTV.XviD-RiVER

Llibertat per a Catalunya!
RUDY 20
Kibic
Na forum od 7697 dni

Odp: Liverpool - AC Milan - finał LM - 27/05/2005 10:47
Z Albanią bez Dudka
Jerzy Dudek nie wystąpi w towarzyskim meczu Polski z Albanią, który odbędzie się w najbliższą niedzielę w Szczecinie (godz. 17.30) - czytamy w "Życiu Warszawy".
Selekcjoner Paweł Janas, który oglądał na żywo finał w Stambule, dał zawodnikowi kilka dni wolnego. – Jurek dołączy do nas w poniedziałek. Nie mielibyśmy sumienia ściągać go teraz do Polski – tłumaczy kierownik kadry narodowej Krzysztof Rola-Wawrzecki.
ps. szkoda ze go tu w szczecinie niebedzie :(

na zawsze w moim sercu POGOŃ gool SZCZECIN
kus
Kibic
Na forum od 7747 dni

Odp: Liverpool - AC Milan - finał LM - 27/05/2005 15:22
Szczerze mowiac bylem za Milanem ;]. Wracam z Pogoni wchodze do domu 20 minuta 1;0 dla Rossoneri. Zaraz 2 i 3. Jurek nie mial szans przy bramkach obrona kompletnie dala ciala. Myslalem ze 2 polowa to bedzie formalnosc a tu 3:1 3:2 3:3 i te karne... No coz gratuluje Jurkowi bo jest czego respect :)

Jay-J
Kibic
Na forum od 8280 dni

Odp: Liverpool - AC Milan - finał LM - 27/05/2005 19:12
Pozdrowienia dla obecnych podczas meczu w pubie "Trzy Korony"! Liverpool też przyjacielem Pogoni jest ;)

A do tych co mimo wszystko narzekają na Dudka gromkie "Proszę Cię..."

Obrazek gif wstawiony na forum
 - 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757663478 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005