Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Dwumecz Polska - Białorus - 10/02/2005 18:01
racja wedlug mnie ten caly mila to tylko wolne umie wykonywac i nic pozatym nawet nie umie porzadnie kiwnąć aha nie wiem co ma robić w reprezentacj jakis giza z cracovii ?szkoda ze batata nie moze grac w r polski dali by mu szanse i by jedyny umial dryblowac!!!
|
http://www.soccerclips.net/compilations2.php?page=24&q=&cond=
Patrzcie i podziwiajcie Ryśka! 
|
|
|
Odp: Dwumecz Polska - Białorus - 10/02/2005 18:21
Ale i tak nic nie przebije Kaluznego , co ten facet wyprawial w pierwszej polowie to o pomste do nieba prosi . Zadnego dokladnego podania , same straty , wogole niewidoczny, robil chyba za dodatkowa tyczke.
|
Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
|
|
|
|
|
Odp: Dwumecz Polska - Białorus - 12/02/2005 13:00
Mecz trwa.......
Liga Polska - Białoruś U 21 4-0 -
22' Ślusarski
36' Brożek
39' Zając
52' Giza
Przytocze jak padaly te bramki bo wspanilalomyslna TVP chuj wylozyla na ten mecz..to mnie tylko utwierdza w przekonaniu zeby nie placic abonamentu.
22 min - GOOOOL! Sobolewski pięknie podał do Ślusarskiego. Napastnik Groclinu wbiegł w pole karne ograł białoruskiego bramkarza i wpakował piłkę do pustej bramki.
36 min - GOOOOOL. Marcin Zając znalazł w polu karnym niepilnowanego Pawła Brożka, który płaskim strzałem podwyższył prowadzenie Polaków na 2:0.
39 min - GOOOOOL! Akcję na prawym skrzydle zainicjował Paweł Brożek, który znakomitym podaniem znalazł przed polem karnym Marcina Zająca, który pięknym lobem pokonał Łogwinowa
52 min - GOOOOOL! Piotr Giza znalazł się sam na sam z bramkarzem i zdobył czwartą bramkę
|
Ostatnio edytowany przez: Boberek, 12 lutego 2005, 13:21 [1 raz(y)]
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2