Autor
Wiadomość
   Typowanie -> Francja - Polska << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Jay-J
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8280 dni

Odp: Francja - Polska - 17/11/2004 20:03

alex napisał:  
a czy bardziej by nie pasowal drewniakopulos przeciez ten jego styl gry jest niepodwazalny a zarazem jaki piekny :D

Ale Rasialdinho jest dobry na drużyny z wysp, nie na Francję :P

Obrazek gif wstawiony na forum
Boberek
Kibic
Na forum od 8149 dni

**

Odp: Francja - Polska - 17/11/2004 20:32
Sparing sparingiem ale nasuwa mi sie tylko jedna mysl ze jesli mamy powalczyc z Francja i osiagnac dobry wynik to teraz jest do tego najlepszy moment i leszego juz chyba nie bedzie .
hehe Jay-j twoje opcje potoczenia sie meczu sa bardzo wiec ja licze na remis 1-1 lub 2-2 lub na nieznaczna porazke Polakow 2-1. nareszcie Wislacki atak zagra od poczatku zobaczymy jak im pojdzie no i jesli ma sie przebudzic w kadrze Rasiak to chyba teraz jest odpowiedni moment bo ma teraz forme!

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
UI
Kibic
Na forum od 7708 dni

*

Odp: Francja - Polska - 17/11/2004 20:51

Boberek napisał:  
Sparing sparingiem ale nasuwa mi sie tylko jedna mysl ze jesli mamy powalczyc z Francja i osiagnac dobry wynik to teraz jest do tego najlepszy moment i leszego juz chyba nie bedzie .
hehe Jay-j twoje opcje potoczenia sie meczu sa bardzo wiec ja licze na remis 1-1 lub 2-2 lub na nieznaczna porazke Polakow 2-1. nareszcie Wislacki atak zagra od poczatku zobaczymy jak im pojdzie no i jesli ma sie przebudzic w kadrze Rasiak to chyba teraz jest odpowiedni moment bo ma teraz forme!

też tak myśle ze powinni poLacy pokusić sie o remis było by najlepuej :d

Sampaio
Kibic
Na forum od 8011 dni

*

Odp: Francja - Polska - 17/11/2004 22:08
na boisku jest dość ciekawie, nasi przestraszeni i cofnięci, żabojady wyjatkowo nieskuteczni
czy naprawdę nie ma już wolnych posad trenerskich? dajcie Strejlauowi jakis klub prowadzic bo z nudów zaczyna stękać i pierdolić farmazony hihi

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Boberek
Kibic
Na forum od 8149 dni

**

Odp: Francja - Polska - 17/11/2004 23:44
hehe no i coz moje typowania co do wyniku prawie sie sprawdzily bo byl remis tylko ze 0-0 :P wynik bardzo dobry chociaz szczesliwy no ale coz do szczescia sprzyjajajacego naszej reprezentacji tej jesieni juz sie przyzwyczailismy ...wypada tylko zacytowac przyslowie ze "szczescie sprzyja lepszym" i tej wersji sie trzymajmy.

co do meczu to pierwsza polowa jesli chodzi o gre w tylach tragedia Francuzi mogli zdobyc co najmniej 4 bramki gdyby nie fenomenalnie i zlekkim szczesciem broniacy Dudek....na szczescie po przerwie nastapila diametralna zmiana i Polacy jak za dotknieciem czarodziejskiej rozdzki zaczeli grac bardzo spokojniew obronie ,bardzo dobrym posunieciem bylo wprowadzenie Kłosa i pozniej Zewlakowa. jesli chodzi o gre z przodu to wygladalo to calkiem przyzwoicie na tle Francuskich obroncow i cieszy stworzenie kilku naprawde dobrych sytuacji ! bardzo slabo wypadli tez srodkowi pomocnicy zupelnie nic nie grali ,zle podawali....itp itd jedyne pozytywy tego meczu to Dudek,Klos,Krzynowek ,Zurawski ,Frankowski

a teraz czas na oceny(niechce mi sie ich uzasadniac):
Dudek -9/10
Baszczynski- 5/10
Bak - 5/10
Hajto- 3/10
Rzasa- 5/10
Kłos- 8/10
Zewlakow- 7/10
Kałużny - 4/10
Szymkowiak- 3/10
Kosowski - 6/10
Frankowski- 7/10
Zurawski - 7/10

Mila - 4,5/10
reszta bez oceny za krotko grali.......

P.s jak zwykle komentatorzy The Best : Szpakowski - Vieri ...ach przepraszam to Vieira i te stekania "nieeee" Strejlaua bo nie udanych zagraniach Polakow

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
Jay-J
Kibic
Na forum od 8280 dni

Odp: Francja - Polska - 18/11/2004 09:04
No i znów mieliśmy farta, tylko jak długo jeszcze? Przecież nie można mieć fatra przez cały czas, a jak nas wreszcie opuści to... zabraknie nam umiejętności i zaczną się schody... Miejscami graliśmy naprawdę niezłą piłkę, podania z klepki, ale to za mało. Obrona w 1 połowie dziurawa (ach ten Hajto... przecież go brali na najprostsze zwody). I te piłki z pomienięciem drugiej linii... więcej podań powinno być, no i szwankowała skuteczność... cały czas jestem za zmianą selekcjonera. Francja miała 7-8 bardzo dobrych sytuacji kiedy my mieliśmy 3-4.... no ale liczą się mecze o punkty, mam nadzieje że w przyszłym roku nasza repreza będzie jeszcze lepsza :)

Moje oceny:

Dudek - 10/10
Baszczyński- 7/10
Bąk - 6/10
Hajto- 3/10
Rząsa - 7/10
Kłos- 7/10
Żewlakow - 7/10
Kałużny - 6/10
Szymkowiak - 7/10
Kosowski - 7/10
Krzynówek - 8/10
Frankowski- 7/10
Żurawski - 7/10
Mila - 4/10
Rasiak 3/10

Boberek napisał:  
P.s jak zwykle komentatorzy The Best : Szpakowski - Vieri ...ach przepraszam to Vieira i te stekania "nieeee" Strejlaua bo nie udanych zagraniach Polakow

Faktycznie, nieźle brechtałem... Szpaku znów poiwnien odpocząć, a Strejlaua lubię słuchac, ale pierwszy raz słyszałem jak tak stęka :D

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757675714 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005