Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
Odp: Pogoń Vs Wisła - 11/09/2004 19:16
> > PS
> > Kurde ale się już nie mogę doczekać meczu raz na 3 tygodnie mecz to troszkę za mało
>
> Trzeba bylo pojechac do Grodziska...
>
Chciałem jechać ale niemogłem 
Nie było za bardzo kasy a na dodatek jeszcze się niewykurowałem po wypadku więc szczytem mozliwości jak na razie to wizyta na papricanie.
PS
virgin ty chcesz Magdonia ale chyba w składzie kibiców na trybunach nie kumasz faktów czy co
|
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
|
|
|
Odp: Pogoń Vs Wisła - 11/09/2004 21:04
Bedzie to na pewno ciezki mecz choc wierze ze chłopaki sa bardzo umotywowani zeby wygrac i pokazac ze nie mozna ich jeszcze skreslac ale Wisła to w koncu mistrz nie przegrała jeszcze zadnego meczu,stracili tylko 1 bramke niewiadomo wciaz jest skład Pogoni ale jestem dobrej mysli i licze ze zaprezentuja sie tak jak w meczu z Lechem i chociaz zremisuja a moze pokusza sie o niespodzianke
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń Vs Wisła - 12/09/2004 00:10
Grając z obroną w najsilniejszym (teoretycznie) zestawieniu ciężko o optymizm, a teraz, w obecnej sytuacji kadrowej to już w ogóle...Mało optymistycznie to zabrzmi, ale dostaniemy po d*** i to może nawet ze 3:0 (obym się mylił...)
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń Vs Wisła - 12/09/2004 10:06
w najlepszym wypadku przy obecnym skladzie mam nadzieje ze bedzie remis 1-1 a w najgorszym ze bedzie nie znaczna porazka 1-2.....
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
Odp: Pogoń Vs Wisła - 12/09/2004 10:12
Remis bedzie naszym wielkim sukcesem. Jesli pierwsi strzelimy bramke to moze bedzie jakas niespodzianka
|
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|