Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
Odp: Pogoń-Legia - 01/08/2004 21:58
Jedynym dobrym punktem drużyny był Grzelak - waleczny,ambitny i coś próbował zrobic.
Batata grał ze skutecznością umarlaka w kostnicy.(miał chyba 4 sytuacje sam na sam z......BRAMKĄ!!!)
Praktycznie wszystkie akcje rozpierdalał nam CHOTO (koleś jest jak krzyżówka czołgu z baletnicą - ma zmutowane nogi chyba )
Olo nie byłszczał....dzieki Choto.
Terlecki (którego troszkę było mi szkoda przy wejściu Trałki).powiem tylko to : STATYSTA
Mauro - gdyby nie wypracował bramki dla Legii to bym napisał ze miał tyle samo dobrych interwencji co zepsutych zagrań.
Pilarz....w sumie chłopak nie zagrał tak tragicznie jak zakładałem.
Dobrą zmianę wg mnie dał Probierz i Trałka (ten pierwszy wrzucał piłki w pole karne a Trałka starał sie troszke rozruszać ten bajzel
Szkoda ze nasi zagrali tak nierówno bo początek naprawdę był obiecujący ale jak zwykle później chłopaki siedli i Legia momentami robiła z nami co chciała.
Co do oprawy to zajebista.
Szkoda mi było kolesia który rozdawał w przerwie meczu czerwone serpentyny na 15 sektorze.
Banda pojebów od razu rzuciła sie na karton jak na wór ze złotem i zamiast je rozdawać musiał ich odganiac przez co nie zdążył rozdać wszystkiego do momentu wyjścia piłkarzy.
Widać było na jego twarzy zrezygnowanie jak zobaczył ze nie wyszło tak jak zakładali(przynajmniej takie odebrałem wrazenie)
"Pozdrawiam" Kibiców Legii którzy zamiast kibicować próbowali rozjebać płot, wybiec na boisko i wszystko spierdolić.
POZDRAWIAM(teraz na serio) wszystkich kibiców którzy stworzyli zajebistą atmosfere na stadionie.
Hymn Polski na początku meczu aż mi gardełko na moment ścisnął.
Sektorówka z Panem Florianem też mnie wzruszyła bo naprawdę zawdzięczamy mu bardzo dużo.
Naprawdę oprawa i klimat na stadionie zamazał kiepskie wrazenie jakie wywarła na mnie drużyna. [Ostatnio edytowane przez bartekwt: 2004-08-01 22:00]
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Legia - 01/08/2004 22:20
Co ja moge powiedzieć najładniejsze to były dziś laski tańczące w przerwie ale wracając do piłki nożnej to nie wiem czemu tak słabo zagrali . W meczu z Herthą były jakieś kombinacyjne zagrania itp a tu co ?? -praktycznie przez cały mecz długie piłki na osamotnionego Ola , który miał na plecach wieżowca Choto i do tego podłączało się do niego 2-3 zawodników , którzy mieli coś zrobić mając na przeciw kilku legionistów. Do tego należy dodać brak zaangażowania niektórych zawodników ale otym pózniej wspomne.
Krzysiu Pilarz- przez cały mecz niezle bronił , przy II bramce nie miał praktycznie szans , co do I bramki to widziałem tylko jak Włodarczy uderza do pustej bramki bo się patrzyłem co się działo na sektorze 9-10
Mauro- w I połowie tak sobie , za to w II połowie próbował i dość często włanczał się w akcje na skrzydle choć praktycznie bez skutku.
Julicamar- tak jak praktycznie wszyscy zawodnicy , przeciętnie , kilka udanych odbiorów
Masternak- podobnie jak Julcimar
Matlak- to nie był ten Matlak co w meczu z Hertha , jakiś lekko zagubiony - tylko bramka z karnego
Giuliano- miał coś udowodnić Legi i po tym meczu wiem co - ,że słusznie się go wyzbyła - tak brutalna prawda nic nie pokazał
Terlecki - gwizdy prawie całego stadionu mówią same za siebie. Zero zaangażowania , zero kondycji, zero dynamiki . Ja nie rozumiem jednego jak się nie odbudował w 4 klubach to ma się u Nas odbudować ??- jeżeli tak to nie w meczu przeciwko Legii i kolejnych spotkaniach ligowych tylko w rezerwach i nie za taką pensje jaką otrzymuje- trzeba wziąść przykład z pyr , proponowali Mielcarskiemu taki kontrakt jak otrzymuje 5 napastnik bo takim narazie byłby u nich i to jest fair-nazwisko to nie wszystko
Batata- też wygwizdywany , ile on sytuacji zmarnował to szok !! mógł on strzelić kilka bramek i było by po frytkach a tak nie wykorzystane sytuacje się mszczą , albo się ciągle potykał albo jak już kopnął piłke to było to praktycznie podanie i to do bramkarza albo obrońcy
Kazimierczak- w sumie nic nie pokazał ale w jego wypadku na usprawiedliwienie może wpłynąć faky ,że to był jego debiut w ekstraklasie
Grzelak- I połowa super, moim zdaniem zdecydowanie najlepszy zawodnik Pogońi w tym meczu , nie stety w II połowie chyba opadł sił no bo ile w końcu może jeden człowiek ciągle brać ciężar gry na siebie.
OLO- jak to olo , starał się walczył ale w pojedynkę to on dużo nie mógł zrobić
TRałka- bardzo dobre wejście wniósł troche ożywienia i świeżości , moim zdaniem to on powinien grać a nie Terlecki !!
Probierz- początkowo coś próbował , ale w końcówce wyraznie nie miał siły
BUugaj- wszedł chyba w 83 minucie i nic nie pokazał....... no tylko był faul na nim w 90 minucie
KIBICE- 9+/10 doping i oprawa super oby tak dalej
To jest moja opinia na gorąco po meczu , coś ciekawszego postaram się pozniej napisać jak obejże o 23 retransmisje na C
|
:
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Legia - 01/08/2004 22:27
,, Gość " zle okreslenie ... moze troche z szacunkiem? 100 lat - bylo symboliczne, jakos nigdy sie nie spiewa 200-300 lat, bo w tekscie przyspiewki jest 100, a nawet jesli Pan Florian by sie zdenerwowal ( w co raczej szczerze watpie) to sektorowka z Jego podobizna i zachowanie kibicow powinno mu to w 100% wynagrodzic.
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Legia - 01/08/2004 22:36
Co można napisać... Legia ŻADNEJ SKŁADNEJ akcji jak zawsze fuks i kicz
Co do Pogoni... Grzelak wg mnie najlepszy piłkarz meczu
Pilarz ... bardzo ale to bardzo dobrze wypadł
Batata.... no comments
probierz... całkiem nie udana zmiana
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Legia - 02/08/2004 09:44
Podsumowując: pierwsza połowa jak najbardziej udana - Legia nie miała prawie nic do powiedzenia, niestety BATATA musi poćwiczyć siłowo - anemiczne uderzenia, i koncentracja też do poprawy np. medytacja przed następnym meczem Mogliśmy prowadzić 2 lub 3:0. Druga połowa - no comment. Legiadostała prezent w postaci 3 pkt.,bo na (moim) skromnym zdaniem nie zasłużyła. Prezent Pogoni, który boli po tak dobrej grze taktycznej w I połowie. Bramka wyrównująca Legii to dowód ww słów. Szkoda po mogliśmy sprawić niespodziankę.
Co do kibiców Legii - może niektórzy Panowie ze Stolicy, zaczną się kiedyś czuć odpowiedzialni jako goście na NASZYM STADIONIE.
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Legia - 02/08/2004 11:28
ctrl+c, ctrl+v z podobnego tematu:
Na temat meczu w sumie zostało już wszystko napisane. Ja się wypowiem o dopingu. Kurwa ludzie jak idziecie na 12 to zapewne wiecie, że jesteście w centrum dopingu to my mamy wszystko rozkręcać. Rozumiem, że niektórzy mogą nie umieć jakiejs przyśpiewki. Ale Pogoń gol, Pogoń gol itd. czy to jest takie trudne?? Kurwa mać. Sam darłem ryja bo Patyk, Wołek nie dawali se dokońca rady chyba. Zazdroszcze im tej cierpliwości... Apeluje do wszystkich: RUSZCIE DUPY!! Na poczatku meczu szalał cały stadion a gdy zaczeliśmy przegrywać nawet ci na piekle zamkneli paszcze i siedzieli cicho. Na Lechu ma być lepiej....
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Legia - 02/08/2004 11:59
bartekkwt chrona zawinela jednego z kibicow prawdopodobnie Legii i stad takaa a nie inna ich reakcja-proboa odbicia ale pewnie i tak po meczu go wypuscili .
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Legia - 02/08/2004 12:04
> Batata! Co?? Gownoo!!! Ja pierdole jaki jestem wqurwiony mogl byc chociaz remis
> gdyby nie Batata!!
gdyby nie Batata oglądałbyś dalej drugoligowe mecze. każdy może mieć słabszy dzień. Pewnie jesteś jednym z tych debili co to go wygwizdali. ciekawe jak byś się czuł gdybyś był na jego miejscu? 30 meczy na wysokim poziomie, reszta na dobrym. 1 mecz słabiuchny a ty gwiżdżesz? asshole....
|
***** Kibicuję Pogoni, reszta się nie liczy *****
|
|
|
Odp: Pogoń-Legia - 02/08/2004 12:17
> bartekkwt chrona zawinela jednego z kibicow prawdopodobnie Legii i stad takaa
> a nie inna ich reakcja-proboa odbicia ale pewnie i tak po meczu go wypuscili .
Z tego co widziałem wypuścili go chyba od razu po zwinięciu, bo wyprowadzili go przez murawę na inny sektor.
|
Babilon Team
|
|
|
Odp: Pogoń-Legia - 02/08/2004 13:02
Oprawa jak zywkle na wysokim poziomie... doping nie najgorszy... a co do meczu to oceniam go średnio... szkoda tylko tych kilku zmarnowanych sytuacji... co do Bataty to dziwie sie ze wszyscy nagle skreslaja.. trafił mu sie słaby mecz i tyle ..fakt powinnien strzelić bramke w sytuacjach jakich sie znalazł ! jeszcze niedawno wszyscy się nim podniecali a teraz złorzeczą... no ale cóż Kibic płaci Kibic wymaga !
P.S Najlepszy moment meczu ->> Hymn w trakcie/po minucie ciszy !
|
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
|
|
|
Odp: Pogoń-Legia - 06/08/2004 11:28
Witam!
Mam do Ciebie prośbe, bo mój kumpel Tomek (prawdopodobnie go znasz), który jest teraz w Zakopanym. Prosił mnie, abym się Ciebie zapytał o wynik i miejsce w tabeli MKS Volve.
Dzięki i pozdrawiam
Andrzej
[email protected]
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6