Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Finał pucharu UEFA - 19/05/2004 22:48
dobry meczyk, bardzo dobrze, ze Valencia wygrala, byli zespolem o klase lepszym OM praktycznie nie istnial, dwa lub trzy strzaly z daleka na bramke Canizaresa jak na final PUefa to zdecydowanie za malo, szkoda, ze Bartez musial opuscic boisko w 45min. liczylem, ze tradycyjnie wpusci jakiegos babola...no niestety 
pozdro
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
Odp: Finał pucharu UEFA - 19/05/2004 23:34
> > No i mamy 2:0 
Nie jestes sam. Rowniez stawialem na 2:0 
Wracajac do tematu. Nie podobal mi sie ten mecz. Colina wypaczyl wynik spotkania. gdyby taka kosa poszla na srodku boiska dalby winowajcy zolta kartke. a w polu karnym nie dosc, ze pokazal karnego to jeszcze wyrzucil bramkarza. Ta decyzja ustawila mecz. A moze chlopak lubi zwiedzac Valencie Albo Carboni szepnal rodakowi slowko... [Ostatnio edytowane przez .mike.: 2004-05-20 08:16]
|
|
|
|
Odp: Finał pucharu UEFA - 20/05/2004 09:23
Mecz w pierwszej połowie był wyrównany nawet z lekką przewagą Marsylii.
Brak było Mido bo Drogba nie miał partnera w ataku.
Ja na miejscu Coliny chyba też bym dał czerwoną.
No a w drugiej połowie mecz się troche nudny zrobił.Valencia pokazała klase i wygrała całkowicie zasłużenie.
No nic mam nadzieje, że z Pedrettim,van Buytenem i innymi piłkarzami Marsylia za dwa lata zawojuje Puchary Europejskie.
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
Odp: Finał pucharu UEFA - 20/05/2004 15:38
Wygrał zaepół bardziej doświadczony i pewniejszy w swoich poczynaniach. Momentami gra Valencii była ładna dla oka, ale można powiedzieć, że największą zaletą tego meczu było to, że w ogóle się odbył
Dzisiaj bedzie mecz Brazylia-Francja - powtórka z finału '98 na TVP2 [Ostatnio edytowane przez X-pert: 2004-05-20 15:40]
|
|
|
|
|
|
Odp: Finał pucharu UEFA - 21/05/2004 14:35
Hmmm w końcu udało mi się utrafić jakiś wynik, trochę pieniążków skapnęło z tego tytułu i bardzo ciekawie, oby jeszcze mój typ na LM wszedł i bedzie elegancko!
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
- 1
- 2
-
|