Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
Odp: Pogoń - Radomsko -przyjmujemy typy... - 25/04/2004 14:03
Co do wyniku wypowiem sie poźniej, jak bedzie wiadomo kto bedzie pauzował i kto jest kontujzowany i w Pogoni i w RKSie
P.S.: W jednym z postów w temacie o typownie meczu Ruch - Pogoń pytałem się czy ktoś wie kto jest zagrożyny pauzą w meczu z RKS jak dostanie kartke w meczu z Ruchem...odpowiedziałeś mi Shawn że m.in. Bugaj jest zagrożony i dostał żółtą kartke więc z tego co napisałeś że jest zagrożony wynika że nie zagra z RKS. A teraz piszesz że typujesz że strzeli dwie bramki radomsku. No to teraz już nie wiem??
Bugaj bedzie pauzował za kartki czy zagra w tym meczu?? Jak ktoś by miał potwierdzoną informacje to niech zamieści Pozdro. [Ostatnio edytowane przez Piterek_: 2004-04-25 14:04]
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Radomsko -przyjmujemy typy... - 25/04/2004 14:55
Będzie super ciężki mecz i podejrzewam że może być baaardzo różny wynik tzn dam 3 typy :
1-0 Pogoń
0-0
0-1 Radomsko
Myślę że któryś z tych
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
Odp: Pogoń - Radomsko -przyjmujemy typy... - 25/04/2004 15:45
Heh, Piterek, pisząc tego posta jakoś nie zastanawiałem się nad tym, kto wisi za kartki, a kto nie 
Bugaj chyba rzeczywiście wisi za kartki, ale nie mogę potwierdzić - 90minut.pl ma jakąś awarię serwera i nie mam dostępu do statystyk. Ale na 99% nie zagra.
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Radomsko -przyjmujemy typy... - 25/04/2004 16:10
Heh, 90minut właśnie mi się załadowało - niestety Bugaj dostał w Chorzowie czwarte żółtko i nie zagra z Radomskiem 
W Radomsku nikt nie pauzuje za kartki.
W takim razie nieco modyfikuję swój typ:
Pogoń - Radomsko 3:1 (Olo 2, Sergio - Berensztajn).
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Radomsko -przyjmujemy typy... - 25/04/2004 20:42
No jak wyzzej przeczytalem to rzeczywiscie komplikuje brak Bugiego. Co prawda nie jest on tak skuteczny jak jesienia ale P.Gajewski nie jest tak doswiadczony jak Bugi aby go zastapic ja niezmieniam swojego typu ale uwazam ze bramki strzela Mauro i Kazimierczak -oby dwaj dostana podanie od Grzecha Matlaka . A kto wie czy swojej szansy niedostanie Jacek Kubicki??
|
MW'03
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Radomsko -przyjmujemy typy... - 26/04/2004 02:09
Typowanie wyniku nie ma sensu... Można tylko stwierdzać kto wygra... Przecież to widać... po KSZO i Ruchu... nie trzeba być wróżką... Z KSZO nie za wysoko, z Ruchem przegrać... Z Radomskiem wygrają... do ekstraklasy awansują... cyrk nam się na Twardowskiego panowie i panie robi... Tylko że w piewrszej lidze z takim zarządzaniem meczami to nam bedą lali dupsko i to równo.
|
Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Radomsko -przyjmujemy typy... - 27/04/2004 09:14
NO No wszystko stanęło pod dużym znakiem"?"
Nie będzie Parzego
Nie pojawi sie Bugaj 
Nie wiadomo co z Matlakiem 
To bedzie trudny mecz nie ma co!Wcześniej obstawiałam 3:1 ale teraz stawiam na
1:1 lub po cięzkiej walce 2:1 for us
pozdrawiam
|
" You will never walk alone" MKS...MKS...MKS
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Radomsko -przyjmujemy typy... - 27/04/2004 15:23
Czas najwyższy wreszcie zatypować
Moja pierwsza myśl to 4-2 dla nas i tego się trzymam. A co do strzelców goli dla nas to dwa gole z tych czterech, walnie ten co bedzie grał zamiast Bugaja na szpicy ataku. Najlepiej żeby był to ktoś z dwójki Śliwiński & Gajewski. Dwa pozostałe gole strzelą nasi obrońcy (tu na myśli Matlak i Michalski)
Ojjjj, jakbym chciał żeby tak było
P.S.: Hehehe, wygrałem bilet na ten mecz w konkursie z oficjalki i wbijam się za friko [Ostatnio edytowane przez Piterek_: 2004-04-27 15:25]
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
Odp: Pogoń - Radomsko -przyjmujemy typy... - 27/04/2004 20:54
> frezer ile masz lat?
Ej,a Ty ile masz lat?:> bo po Twoich postach coś mi się zdaje,że nie za dużo,aż mnie to irytuje-pisz konkretnie w jednym poście o co Ci chodzi...
co do naszego jutrzejszego starcia z RKS to wierzę,że będzie 2:0 lub więcej dla Nas oczywiście
|
,, ... i choć zrobieni jesteśmy z jednej gliny, to o nas samych mówią tylko nasze czyny... '' /
Zachwianie wartości moralnych to zaraza- nie pozwól jej się rozprzestrzeniać !
|
|
- 1
- 2
-
|