Autor
Wiadomość
   Typowanie -> Mecz rundy wiosennej I ligi Wisla-Legia << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
W F H
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8556 dni

Odp: Mecz rundy wiosennej I ligi Wisla-Legia - 18/04/2004 12:43
Kibice Legii wygrali dla mnie okrzykiem na Radka Majdana a mianowicie "Pokaż tatuaż hej Majdan pokaż tatuaż" :D

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
Qcu
Kibic
Na forum od 8280 dni

**

Odp: Mecz rundy wiosennej I ligi Wisla-Legia - 18/04/2004 14:25
Wg mnie dupy dal Kubicki teraz... A wlasciwie to we wtorek :( Po co wystawial Sagana do meczu z Jaga? Po cholere go narazal na kontuzje? A nawet jakby nic sie mu nie stalo to granie co 3-4 dni nie jest najlepsze. Tym bardziej ze z Jaga i tak jeszcze pozostawal rewanz, a poza tym mistrzostwo Polski jest troche wiecej warte niz puchar... Kubicki dal wyraz swojej nieudolnosci. Mam nadzieje ze sie nauczy oceniac sytuacje lepiej i wyciagnie wnioski na przyszlosc...

Zezik
Kibic
Na forum od 8159 dni

Odp: Mecz rundy wiosennej I ligi Wisla-Legia - 18/04/2004 17:01
> Kibice Legii wygrali dla mnie okrzykiem na Radka Majdana a mianowicie "Pokaż
> tatuaż hej Majdan pokaż tatuaż" :D
Transaprent "Jedyna gwiazda Wisly - Adam Małysz " tez dobry:D

Legiaaaa Legiaaaa Warszawaaaa!!!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757681508 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005