Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Typujemy Aluminium-Pogoń - 05/03/2004 12:54
stawiam 3:1 dla Pogoni, bramki Batata,Kazimierczak i Bugaj
|
trzeba być na dnie by móc sięgnąć nieba, wpierw trzeba odejśc żeby móc powrócic, trzeba nic nie miec by chcieć swój los odwrócić...
do boju MKS!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Odp: Typujemy Aluminium-Pogoń - 05/03/2004 17:01
Po ciężkim meczu 1:0 dla nas, po dośrodkowaniu Matlaka z rzutu rożnego i skutecznej główce Masternaka. Bramka padnie pomiędzy 75 a 90 minutą.
Składu nie zamierzam typować, bo i tak nie trafię.
|
|
|
|
|
|
Odp: Typujemy Aluminium-Pogoń - 06/03/2004 07:52
Po ciezkim meczu zwyciezymy 1:0 moze 2:1
Musimy dobrze rozpoczac runde.
Byloby fajnie gdyby w meczu zaprezentowali sie mlodzi zawodnicy tacy jak np Gajewski, Celeban.
|
Zawsze wierni. Emigracja 2004.
|
|
|
|
|
Odp: Typujemy Aluminium-Pogoń - 06/03/2004 16:10
mój typ, który mam nadzieję się sprawdzito wynik 2:0 dla drużyny z Konina. Bramki nie ważne kto strzeli, najważniejsze w tym meczu jest to, iż trzeba go wygrać !!! Do boju piłkarze ALUMINIUM, ten mecz musimy wygrać!
|
|
Odp: Typujemy Aluminium-Pogoń - 06/03/2004 16:59
Wymeczone zwyciestwo Pogoni 1-0 ,jawi mi sie w oczach mecz z pierwszej rundy, no niby wiadomo ze wtedy to sie dopiero zgrywali chlopaki ale jakos mnie to nie przekonuje
Gola strzeli w 89 min kazmierczak
|
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Typujemy Aluminium-Pogoń - 06/03/2004 20:32
>Bedzie wtedy ok. 12'C i bedzie wial poludniowy wiatr o sile 4, w 10punktowej skali. >Jeden z kibicow przyjezdnych bedzie wowczas oddawal mocz na sektorze.
Ehh no tak, cały VasyL, jak zwykle wszystko zaplanowane w najdrobniejszych szczegółach...I jak zawsze nic się z tego nie sprawdzi
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
Odp: Typujemy Aluminium-Pogoń - 08/03/2004 21:52
W najlepszym wypadku Pogoń wygra 1:0 ( 87 minuta-Kaźmierczak) ale obawiam sie że bedzie 0 :0 (mam nadzieje że sie myle bo z takimi ligowymi średniakami tracić punktów nie można jeśli myśli sie o ekstraklasie )
|
PS
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|