Autor
Wiadomość
   Typowanie -> jeba*** WISŁA << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
ekil
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8014 dni

Odp: jeba*** WISŁA - 29/11/2003 14:44
> co ma piernik do
> wiatraka?
> I piernik i wiatrak mają po 7 liter :):):):)

I podobnie smakują ;)

ganja man
*zablokowany
Na forum od 8020 dni

Odp: jeba*** WISŁA - 29/11/2003 18:07

>jestes tu nie dawno wiec powiem tak, liczy sie jakosc a nie ilosc,

jestem dluzej tylko juz mi pare banow sprzedliscie i o ile sobie przypominam wlasnie za jakosc chyba:)

Shivan
Kibic
Na forum od 8414 dni

**

Odp: jeba*** WISŁA - 30/11/2003 13:09

jestem dluzej tylko juz mi pare banow sprzedliscie i o ile sobie
> przypominam wlasnie za jakosc chyba:)

za jakosc to chyba banow nie sprzedaja :), skoro jestes dlugo to powinienes wiedziec w jakich tematach udzielal sie Ch., a pod jakimi nikami wyrazales swoje zdanie, jesli mozna wiedziec ofkors :)?

Ekil jak dlugo bedzie to "niedlugo", do pierwszej porazki :)?

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
ganja man
*zablokowany
Na forum od 8020 dni

Odp: jeba*** WISŁA - 30/11/2003 14:54
ostatnio chyba mialem nick sabribekdas. nawet mialem bardzo ciekawy temat "co Marek P. zrobil dla Pogoni?" i ponim wlasnie sprzedaliscie mi bana. do tej pory zastanawiam sie dlaczego? i nie wiem w jakich tematach udziela sie ch.
i mam w takim razie prozbe zebyscie mi powiedzieli w jakich tematach trzeba sie udzielac zeby dostac gwiazdke bo bardzo bym chcial miec chociaz jedna

PSG
Kibic
Na forum od 8058 dni

Odp: jeba*** WISŁA - 30/11/2003 15:09
> ostatnio chyba mialem nick sabribekdas. nawet mialem bardzo ciekawy temat "co
> Marek P. zrobil dla Pogoni?" i ponim wlasnie sprzedaliscie mi bana. do tej pory
> zastanawiam sie dlaczego? i nie wiem w jakich tematach udziela sie ch.
>i mam
> w takim razie prozbe zebyscie mi powiedzieli w jakich tematach trzeba sie
> udzielac zeby dostac gwiazdke bo bardzo bym chcial miec chociaz jedna

Jezeli miales wczesniej nick sabribekdas , to ja jeszcze raz dojebal bym ci bana z ublizanie Legii.
A tak wogole to po chuj ci ta gwiazdka?

"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
ganja man
*zablokowany
Na forum od 8020 dni

Odp: jeba*** WISŁA - 30/11/2003 15:35
spokojnie niedenerwuj sie wiem ze na punkcie legi jestescie bardzo drazliwi dlatego nieporuszam tego tematu juz. a gwiazdke chce bo mi dziewczyna obiecala ze jak dostane gwiazdke to mi lodzika strzeli. a musisz wiedziec ze niebardzo lubi. tak wiec jak mozecie to powiedzcie jak trzeba sie wypowiadac zeby ja dostac

darmix
Kibic
Na forum od 8234 dni

Odp: jeba*** WISŁA - 30/11/2003 15:40
dajcie mu ta gwiazdke a jak juz laska mu loda zrobi to skasujecie co wam zalezy :))

SZTANY GLANY
ekil
Kibic
Na forum od 8014 dni

Odp: jeba*** WISŁA - 30/11/2003 15:44
>Ekil jak dlugo bedzie to "niedlugo", do pierwszej porazki :)?
Trzeba być kulturalnum Anioł ;) i czekać :D z pół roku :D hehe [Ostatnio edytowane przez ekil: 2003-11-30 15:46]

TomY
Kibic
Na forum od 8381 dni

**

Odp: jeba*** WISŁA - 30/11/2003 19:09
> czemu taki ch. ma 2 gwiazdki a taki naprzyklad westman 0 ? co ten ch. ma tu
> jakies uklady czy jak ? i kiedy mi dacie wkoncu gwiazdke? :)

A do czego Ci te gwiazdki potrzebne ??
Z tego co pamietam to przyznawane są One za wartość intelektualną wpisów.

Zezik
Kibic
Na forum od 8159 dni

Odp: jeba*** WISŁA - 01/12/2003 23:41
A ja tak dla odmiany jeszcze wroce do Wisly(W czwartek mi net odcieli:/) mi to wisialo czy awansuja czy nie ale jak doszlo do karnych to wolalem Norwegow. Duzo osob tu pisalo ze kibicuje wszystkim polskim druzynom grajacym w europejskich pucharach, tez kiedys tak mialem;) do Wisly zrazily mnie : prasa, wypowiedzi niektorych zawodnikow wisly. co do prasy. robienie z Wisly rok temu narodowych bohaterow i niewiadomo jak wspanialych pilkarzy chwalenie ich przy byle okazij itd itp. No a co do wypowiedzi pilkarzy... niektorzy mowili ze oni to niewiadomo jacy wspaniali (podobnie jak prasa o nich pisala) i ze zawojuja cala europe i w ogole. co z tego wyszlo wszyscy widzieli. No a Kosowskiego(juz nie Wisla;) ) i Syzmkowiaka to nie lubie za ich tekstu o Legii no ale to juz co innego;)

No i jeszcze jedna sprawa. Ekil podajze napisal ze rok temu mogl sie cieszyc z wygranych Wisly i wychwalac ich gre a teraz moze na nich bluzgac. Fakt moze ale to jest troche glupie jak dla mnie. Ja rok temu nie cieszylem sie z jej wygranych i teraz moge spokojnie nawrzucac na nich ze traca punkty ktore powinnie zdobyc dla Polski;)

P.S. A teraz wracajac do meritum. Jak sie dostaje gwiazdki za inteligentne wypowiedzi to moze ja sie zalapie :D:D:D :P:P:P

P.S.2. No i za co ma gwiazdki ten cham i pol inteligent z Zylety : qbajag ????(wiem jaki jest bo z nim chodze na mecze ... zgroza ... przeklina nawet czasami :/ i w ogole jak przyjechala Wisla to krzyczal Szymkowiach ch** ci na imie i t p... az sie zaczerwienilem po same uszy jak to uslyszalem ;););););););););) ) [Ostatnio edytowane przez Zezik: 2003-12-01 23:46]

Legiaaaa Legiaaaa Warszawaaaa!!!
Shivan
Kibic
Na forum od 8414 dni

**

Odp: jeba*** WISŁA - 02/12/2003 00:12
i nie wiem w jakich tematach udziela sie ch.
i mam
> w takim razie prozbe zebyscie mi powiedzieli w jakich tematach trzeba sie
> udzielac zeby dostac gwiazdke bo bardzo bym chcial miec chociaz jedna

jako sabribegdas to sie nie popisales. Co do gwiazdek to nie chodzi w jakich tematach ale raczej o jakosc wpisow. Od Ch. mamy rzetelne wpisy i swieze wiadomosci, poczytaj sobie wspomnienia meczy z Lechia Gdansk, czy z wyjazdu do Chorzowa, a takze tematy dotyczace PW. Nie byles na turnieju kibicow w Malmo Ch. byl i poznal kibicow VIP, dlatego napisal ze nie sa burakami, ja bym ich raczej do drwali porownal :)

zastanawia mnie jeszcze gdzie sa ci co chcieli robic zgode z wisla?;)

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
ganja man
*zablokowany
Na forum od 8020 dni

Odp: jeba*** WISŁA - 03/12/2003 08:00
ja bylem niestety tylko na jednym wyjezdzie w dobrzanach szkoda ze wtedy niemialem neta bo bym tez mogl zdac relacje. bylo zajebiscie tylko wynik slaby. bylo nas 4 i dopingowalismy caly mecz stojac za bramka Pogoń i caly stadion byl nasz:) wiesniaki nawet sie baly ryje otworzyc:) pamietam jak przez mgle ze pod koniec podbiegl do nas jeden potrowiec i cos mowil ze jak jeszcze troche podopingujemy to moze dadza rade wyciagnoac na 3:3 ale szczerze mowiac niepamietam czy dali bo potem tylko pamietam jak koles malo co sie pod suke niewpierdolil. i to tyle z relacj:)

qbajag
Kibic
Na forum od 8270 dni

**

Odp: jeba*** WISŁA - 03/12/2003 08:09
>;P.S.2. No i za co ma gwiazdki ten cham i pol inteligent z Zylety :
> qbajag ????(wiem jaki jest bo z nim chodze na mecze ... zgroza ... przeklina
> nawet czasami :/ i w ogole jak przyjechala Wisla to krzyczal Szymkowiach >ch** ci
> na imie i t p... az sie zaczerwienilem po same uszy jak to uslyszalem

No bo nie lubie Szymkowiaka i wcale nie mam zamiaru tego ukrywać.
A Ty Zezik nagle się taki święty zobiłeś?
A gwiazdki mam za wpisy na forum a nie za okrzyki na Żylecie.

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Zezik
Kibic
Na forum od 8159 dni

Odp: jeba*** WISŁA - 03/12/2003 15:37
> >;P.S.2. No i za co ma gwiazdki ten cham i pol inteligent z Zylety :
> qbajag ????(wiem jaki jest bo z nim chodze na mecze ... zgroza ... przeklina
> nawet czasami :/ i w ogole jak przyjechala Wisla to krzyczal Szymkowiach >ch**
> ci
> na imie i t p... az sie zaczerwienilem po same uszy jak to uslyszalem

No bo
> nie lubie Szymkowiaka i wcale nie mam zamiaru tego ukrywać.
A Ty Zezik nagle
> się taki święty zobiłeś?
przeciez zakonczylem moja wypowiedz takimi znakami ";)" co znaczy ze sobie zartuje:P:P:P

Legiaaaa Legiaaaa Warszawaaaa!!!
 - 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757687292 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005