Autor
Wiadomość
   Typowanie -> U21 Polska-Białoruś 0:4 i po olimpiadzie.... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Macieq
PogonOnLine TEAM
IP: zapisany
Na forum od 8826 dni

Odp: U21 Polska-Białoruś 0:4 i po olimpiadzie.... - 20/11/2003 14:17
Jestem za wprowadzeniem zakazu wnoszenie trąbek na stadion.
NIE DLA TRĄBEK!

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
Shivan
Kibic
Na forum od 8414 dni

**

Odp: U21 Polska-Białoruś 0:4 i po olimpiadzie.... - 20/11/2003 16:48
JEBAC TRABACZY !

Shivan: we
> Wronkach to nic, w porownaniu z tym co sie dzialo w Plocku..

meczu w Plocku to wogle nie ogladalem, a co tam sie dzialo?, oprocz pobica sie miedzy soba kibicow lechii :D ;)
i wspolczucia ogladania meczu na zywo.
obawiam sie ze jakby w szczecinie grali to bylo by to samo, chyba ze by zrobilo sie jakies naloty na stoiska z trabkami :) [Ostatnio edytowane przez Shivan: 2003-11-20 16:50]

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
CHUDY
Kibic
Na forum od 8000 dni

Odp: U21 Polska-Białoruś 0:4 i po olimpiadzie.... - 20/11/2003 17:03
jestem zazenowany gra chlopakow, ale mowi sie trudno - to tylko sport a alexandra gleba najebia w poznaniu w disco z tego co slyszalem :D dobrze ze chociaz seniorzy graja jak na repr. przystalo... pozdro

:FIREdevil: M I Ł O Ś Ć D O P O G O N I J E S T N A S Z Y M L O S E M , Z W Y C I Ę S T W O N A S Z Ľ N A D Z I E J Ľ :FIREdevil:
ekil
Kibic
Na forum od 8014 dni

Odp: U21 Polska-Białoruś 0:4 i po olimpiadzie.... - 20/11/2003 17:03
> Jestem za wprowadzeniem zakazu wnoszenie trąbek na stadion.
NIE DLA
> TRĄBEK!

Ppieram :
NIE DLA
TRĄBEK!

Trąbki przynoszą Pikniki !! A prawdziwy KIBIC dopinguje swoich głośnym śpiewem i okrzykami !! [Ostatnio edytowane przez ekil: 2003-11-20 17:04]

Qcu
Kibic
Na forum od 8280 dni

**

Odp: U21 Polska-Białoruś 0:4 i po olimpiadzie.... - 20/11/2003 18:54
> Bo grał załośnie w obu meczach. Karnego w Minsku nie strzlił, mogę mu wybaczyć. Ale czerwieni?? Co
> za człowiek mając na koncie żółtą tak ryzykuje w meczu o taką stawkę (nie ważne czy zasłużenie czy
> nie -)??
> Przecierz k. wiedział, że ten sędzia się na patyczkuje. Bez wahania podejmuje decyzje. Co z tego, że
> było 0:1. Ale osłabienie drużyny było przełomowym momentem, A y mówisz mi, że to nic takeigo.
> Przecierz mógł odpuścić tą sytuacje, nawet jak Białorusini wykorzystaliby ją, zawsze grając w 11 jest
> łatwiej nadrobić straty

To twoje zdanie. Wg mnie przy takiej grze to i w 13 bysmy tego 2:0 nie odrobili, a 1:0 to wystarczy jeden przypadek.

> Jesteś żałosny ze swoją wypowiedzią

No a tym to mnie rozbawiles... HAHAHA!! No comment.

pavel18
Kibic
Na forum od 8009 dni

Odp: U21 Polska-Białoruś 0:4 i po olimpiadzie.... - 23/11/2003 18:31
to wstyd dla polskej piłki.co będzie się działo z polską piłką za 10-15 lat

Mati.
Kibic
Na forum od 8009 dni

Odp: U21 Polska-Białoruś 0:4 i po olimpiadzie.... - 23/11/2003 18:43
> to wstyd dla polskej piłki.co będzie się działo z polską piłką za 10-15 lat

ej no już nie popadajmy w skrajności. Chujowo mecz nie wyszedł. szkoda,że akurat ten a nie np. mecz w eliminacjach. przegrana tego meczu nie świadczy, że za 10-15 lat Polska będzie dostawała baty od Angli a wygrywać będzie z San Marino. Poprostu tych piłkarzy trzeba odpowiednio dalej szkolić i zatrudnić psychologa do kadry bo z psychą są problemu. a zdolniejszych Janas powinien powoływac do 1 reprezentacji choćby na treningi by mogli się szkolić z lepszymi:)

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757687293 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005