Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
Odp: Pogoń - Zagłebie - 17/11/2003 19:10
Frekwancja musi być duża ale sie obawiam ze taka nie bedzie......chociaż z jednej strony wole aby na meczy było 12 tyś niż 18 w tym 6 tys. pikników !! Co do wyniku to sądze że nasi skromnie 1:0 wygrają...aha no i ludzie co to za kibic który w swoją drużynę nie wierzy Zenuś idz sie leczyć lepiej !!
> wydaje mi sie ze bedezie zle
(to jego słowa....)
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Zagłebie - 17/11/2003 19:35
a ty cwelu jak myslisz patrzac na ostatnie wyniki to tak mi sie wydaje ale wiadomo ze chcialbym zebysmy wygrali a bugi bedzie gral czy nie?
|
... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Zagłebie - 17/11/2003 21:16
Nasi muszą się skoncentrować i postawić wszystko na jedną kartę - w końcu to ostatni mecz rundy, grają u siebie no i jeszcze z bezpośrednim rywalem o awans do ekstraklasy. Jeśli nic nieoczekiwanego się nie zdarzy (bez żadnych podtekstów oczywiście) to Pogoń powinna wygrać. Myślę, że będzie 2:0
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
Odp: Pogoń - Zagłebie - 17/11/2003 21:19
pytanie do mksbart,PSG,Patyk_84 chodzi mi o gosci.czy pojawia sie w szczecinie wiecie o co chodzi
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
Odp: Pogoń - Zagłebie - 17/11/2003 21:35
to jest cytat z forum Zagłębia, pesymizm uzasadniony:
>Serce każe obstawiać jakikolwiek wynik byle dający 3 punkty, ale rozsądek niestety każe stawiać w roli faworyta Pogoń. Zwłaszcza, że mecz rozegramy w Szczecinie.
a my możemy sobie tylko życzyć aby właśnie tak było, 3:0 stawiam!!!!
[Ostatnio edytowane przez alat: 2003-11-17 21:36] [Ostatnio edytowane przez alat: 2003-11-17 21:38]
|
Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
|
|
|
Odp: Pogoń - Zagłebie - 17/11/2003 21:43
WFH.Zawsze moga sprawic niespodzianke,ale z moich info wynika,ze moze poza pojedynczymi egzemplarzami to do nas nie przyjada...hehe,mam wtyke tam(posrednio).WFH,ale i tak na piatek jest sprawa(dostaniesz jeszcze znac co i jak).POZDRO HOOLTAJE
|
Sami przeciw wszystkim!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Zagłebie - 17/11/2003 22:12
kilka lat.... heeh niczym plan 3 letni Gordona ! i ujrzelismy Pogon w II lidze.... a teraz juz ch.. wie gdzie ona jest?!
|
Na pasetwe losu rzucony , zostawiony sam sobie
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Zagłebie - 17/11/2003 23:41
> aha no i ludzie co to za kibic który w swoją drużynę nie wierzy Zenuś idz sie leczyć lepiej !!
Wielki LOL. O szerszy komentarz się nie pokuszę, nawet nie mam ochoty Cię obrazić....
-----------
W kwestii samego meczu. Jeszcze przedwczoraj postawłbym na remis, ze wskazaniem na Lubin. Ale ostatnie wieści z obozu Zagłębia wskazują, że dzieje się tam źle, atmosfera jest fatalna, serbski trener promujący rodaków.
Trudno powiedzieć, ile w tym prawdy (nawet wśród samych kibiców Zagłębia panują mieszane uczucia). Jeżeli rzekomo odsunięta czwórka rzeczywiście nie przyjedzie do Szczecina, to mamy duże szanse na komplet punktów.
Reasumując - w meczu z Zagłębiem "normalnym" stawiam 1:1, w meczu ze zdziesiątkowanym rywalem stawiam 3:1 dla nas.
Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|