Autor
Wiadomość
   Typowanie -> Manchester City-Groclin,Valerenga-Wisła kto wygra ??? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Pszczółek
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8149 dni

**

Odp: Manchester City-Groclin,Valerenga-Wisła kto wygra ??? - 06/11/2003 19:30
Valerenga - Wisła 0:0
MC - Dyskobolia 4:1

i kropka.....

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
ekil
Kibic
Na forum od 8014 dni

Odp: Manchester City-Groclin,Valerenga-Wisła kto wygra ??? - 06/11/2003 19:54
YEEE ten ziomal z telewizji nas pozdrowił chyba kiedyś grał u nas co ?? :D [Ostatnio edytowane przez ekil: 2003-11-06 19:54]

Boberek
Kibic
Na forum od 8149 dni

**

Odp: Manchester City-Groclin,Valerenga-Wisła kto wygra ??? - 06/11/2003 19:59
no wlasnie wlasnie nie ogladam relacji z meczu Wisly od poczatku kto to jest ten gosciu co nas POZDROWIAL?????? hehe szacunek dla niego za to !

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
ekil
Kibic
Na forum od 8014 dni

Odp: Manchester City-Groclin,Valerenga-Wisła kto wygra ??? - 06/11/2003 20:19
Kazimierz Sokołowski-były piłkarz Pogoni i rep.Polski
:D a tak apropos to 0:0 wynik i teraz już tylko Groclin z MC

[Ostatnio edytowane przez ekil: 2003-11-06 20:26]

Pszczółek
Kibic
Na forum od 8149 dni

**

Odp: Manchester City-Groclin,Valerenga-Wisła kto wygra ??? - 06/11/2003 20:27
> Valerenga - Wisła 0:0
MC - Dyskobolia 4:1

i kropka.....

No nieźle. Jeden trafiłem

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
ekil
Kibic
Na forum od 8014 dni

Odp: Manchester City-Groclin,Valerenga-Wisła kto wygra ??? - 06/11/2003 20:33
>No nieźle.
> Jeden trafiłem

typowałeś w czasie meczu to sie nie liczy :P:D

Sadu
Kibic
Na forum od 8265 dni

Odp: Manchester City-Groclin,Valerenga-Wisła kto wygra ??? - 06/11/2003 22:58
Właśnie skończył się mecz Man City- Groclin. Nieźle grodziszczanie zagrali trzeba przyznać, nie spodziewałęm się. Wynik 1:1 pozwala myśleć optymistycznie przed rewanżem. Mila strzelił piękną brameczkę, Liberda świetnie bronił. Orkiestra u kibiców Groclinu, szczególnie jedna piosenka przypominała mi tę z Papricany :P zgapiają :) Na stadionie zepsuła się tablica, którą mają sędziowie techniczni (do zmian, przedłużonego czasu) A mówią, że tylko w Polsce takie przypadki się zdarzają :P

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
ekil
Kibic
Na forum od 8014 dni

Odp: Manchester City-Groclin,Valerenga-Wisła kto wygra ??? - 06/11/2003 22:59
Mówiłem remis ide normalnie jutro do obstawiać :D

Pszczółek
Kibic
Na forum od 8149 dni

**

Odp: Manchester City-Groclin,Valerenga-Wisła kto wygra ??? - 06/11/2003 23:03
> >No nieźle.
>> Jeden trafiłem

>typowałeś w czasie meczu to sie nie liczy :P:D

ale po paru zaledwie minutach...

A co do meczu groclinu... To jestesem totalnie zaskoczony... Myślałem, że za dużo wypiłem - gdyż myślałem, że mi się przewidziało... [Ostatnio edytowane przez Pszczółek: 2003-11-06 23:05]

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8826 dni

Odp: Manchester City-Groclin,Valerenga-Wisła kto wygra ??? - 06/11/2003 23:04
Groclin zagrał świetnie, poza początkiem.
Też bym się zestresował gdybym miał zagrać na takim stadionie :] (fajny ten ich stadion...)

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8149 dni

**

Odp: Manchester City-Groclin,Valerenga-Wisła kto wygra ??? - 06/11/2003 23:13
> Groclin zagrał świetnie, poza początkiem.
>Też bym się zestresował gdybym miał
"> (fajny ten ich stadion...)

Stadion fajny, za ile lat dorobimy się takiego w polscee...

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Sampaio
Kibic
Na forum od 8011 dni

*

Odp: Manchester City-Groclin,Valerenga-Wisła kto wygra ??? - 06/11/2003 23:22
> Stadion fajny, za ile
> lat dorobimy się takiego w polscee...

Ciekaw jestem skąd wzięli tak duzy dywan, bo chyba nie z Komfortu ok

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
CHUDY
Kibic
Na forum od 8000 dni

Odp: Manchester City-Groclin,Valerenga-Wisła kto wygra ??? - 06/11/2003 23:30
no i calkiem calkiem groclin zagral tylko ze duzo setek zjebali no ale manchester tez mial ich od zajebu. ogolnie jestem optymista przed obydwoma rewanzami. pzdr

:FIREdevil: M I Ł O Ś Ć D O P O G O N I J E S T N A S Z Y M L O S E M , Z W Y C I Ę S T W O N A S Z Ľ N A D Z I E J Ľ :FIREdevil:
M@ZUR
Kibic
Na forum od 8081 dni

Odp: Manchester City-Groclin,Valerenga-Wisła kto wygra ??? - 07/11/2003 00:42
Tak rozkminiam, że ManU smierdzi przy tych kibicach i tym stadionie Manchester City :-) Kapitalne trafienie Mili...

God, I'm glad I'm not me.
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8149 dni

**

Odp: Manchester City-Groclin,Valerenga-Wisła kto wygra ??? - 07/11/2003 01:23
teraz angielscy kibole będą musieli się wybrać do tej wioski, zabrać śpiwory i kupić polską wódke... a przy okazji dostaną wpier...

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
qbajag
Kibic
Na forum od 8270 dni

**

Odp: Manchester City-Groclin,Valerenga-Wisła kto wygra ??? - 07/11/2003 07:55
> > >No nieźle.
>> Jeden trafiłem

>>typowałeś w czasie meczu to sie nie liczy
>> :P:D

>ale po paru zaledwie minutach...

19:30 to nie jest pare minut po meczu tylko przerwa.

A co do naszych drużyn to DUŻE brawa dla Groclinu a Wisła mnie zawiodła(dwa kupony mi przez nich nie weszły).

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
--
Kibic
Na forum od 8589 dni

Odp: Manchester City-Groclin,Valerenga-Wisła kto wygra ??? - 07/11/2003 09:20
Na temat groclinu :
Liberda,Pawlak,Mila moge sie zalozyc ze jeszcze tylko dobry mecz w grodzisku a man city i juz ich nie bedzie w polsce !!! SUPER-EXTRA meczyk calej trojki a swietny mecz calego zespolu ja typowalem remis 2:2 no i bylem blisko Zle ze groclin teraz bedzie gral u siebie w grodzisku a nie na stadionie lecha pozann tzm by sie wiecej ludzi zmiescilo i kto wie ja bym pewnie tez pojechal im kibicowac , od dzis zaczynam kibicowac groclinowi takze w lidze !

Na temat wisly:
Wiselka zagrala dobry meczw obronie przynajmiej I polowa. Ale w drugiej juz sie wsyztsko chrzanilo i jeszcze ten pajac gorawski musial sobie odkopac pilke bo to wkoncu wielkia gwiazda wisly tylko niewidzialem zeby w tym meczu zacentrowla pilke powiem tak w jego meczach co ogladam na 100% dosrodkowan dokladnych ja bym mu dal 10% przeciez lepszy jest juz Pater on przynajmiej bedzie i w obronie i w srodku i w ataku on jets lepszy ma lepsze kiwki !! Wrcajac do calej wiselki i polowa dobra ddruga benzdziejna chociazby ly dwie poprzeczki !!
[Ostatnio edytowane przez bartollo2002: 2003-11-07 09:22]

Mick
Kibic
Na forum od 7989 dni

Odp: Manchester City-Groclin,Valerenga-Wisła kto wygra ??? - 07/11/2003 11:27
to ja bede najmądrzejszy bo dzień po meczu obstawiam Manchester 1:1 Groclin

Obrazek jpg wstawiony na forum
Cinek
Kibic
Na forum od 8025 dni

Odp: Manchester City-Groclin,Valerenga-Wisła kto wygra ??? - 07/11/2003 12:23
dobre obydwa mecze, szczegolnie gratulacje naleza sie groclinowi wkoncu grali z duzo wyzej notowanym od siebie zespolem, w dodatku na ich boisku
przed meczami rewanzowymi jestm dobrej mysli, niech wygrywaja i slawia polski futbol
P.S. widzieliscie jak fani valerengi na dlugiej trybunie wszyscy skakali, jak fajnie to wygladalo, mozna by cos takiego zorganizowac na Estadio De Papricana :P

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
Sampaio
Kibic
Na forum od 8011 dni

*

Odp: Manchester City-Groclin,Valerenga-Wisła kto wygra ??? - 07/11/2003 12:47
Gorawski ostatnio daje znac ze potrzebuje rozmowy z psychologiem. Kopac po nogach to juz umial w Ruchu, ale teraz widoczne sa u niego znaczne postepy(faule bez sensu). Jak mozna tak bezmyslnie zachowywac sie w tak waznym meczu? Laske na to klade, bo nie jestem fanem Wisly, ale milo jest jak nasi nie dostaja batow w pucharach. Dobrze, ze Pater zagra w rewanzu, bo to "normalny" zawodnik i do tego walczak. Ciesze sie, ze u nas nikt tak nie pajacuje na boisku... A co do Groclinu to mila niespodzianka. Ja dawalem 5-0 ale co sie odwlecze to nie uciecze. Moim zdaniem w Grodzisku padnie wiele bramek (patrz sytuacje z pierwszej polowy). Jesli nie przegraja to odpadna po remisie bramkowym.

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757693962 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005