Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Węgry-Polska.Typujemy wynik. - 10/10/2003 18:31
3 do 0, Polacy sie postarają i dadzą lekcje Węgrą, wystarczy, że nasi będą gryść trawe i w końcu pokażą na co ich stać. tego meczu nie mogą odpuścić.
|
Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
|
|
|
Odp: Węgry-Polska.Typujemy wynik. - 10/10/2003 22:09
Moja wiara niezna granic !!!!wygramy 1-2 po bramkach strzlecami bramek bedzie ktos z czworki ,Zurawski,Krzynowek,Szymkowiak,Mila. Tymczasem pilkarze mlodziezowki okazali sie pofesjonalistami dokonca bo pokonali madziarow 1-2 po golach Smolarka i Brozka nie mam ni przeciwko aby jutro byl identyczny wynik!
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Węgry-Polska.Typujemy wynik. - 11/10/2003 14:57
Dudek - Kłos, Bąk, Rząsa - Krzynówek, Mila, Sobolewski, Szymkowiak, Michał Żewłakow - Niedzielan, Rasiak.
W takim skladzie wybiegnie dzis na murawe w Budapeszcie. troche zaskakujacy sklad mnie najbardziej zdziwil brak w skladzie Zurawskiego i pojawienie sie zewlakowa to moim zdaniem pomylka..obym sie mylil. janas chyba liczy na zgranie zawodnikow groclinu. mam nadzieje ze grajac odwaznie tylko trzema obroncami janas wie co robi...
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
Odp: Węgry-Polska.Typujemy wynik. - 11/10/2003 16:28
Idę właśnie przed telewizor... strasznie się denerwuje, boję się że wystawienie lewego obrońcy Żewłakowa na prawej pomocy skończy się jak na MŚ Koźmińskiego... ale nie kraczmy Atak ciekawy, żeby byli skuteczni jak w Groclinie są! Nie ma innej opcji: WYGRANA!!! Załamię się jak nie wygramy... Jestem pełen emocji! TYLKO ZWYCIĘSTWO POLACY TYLKO ZWYCIĘSTWO!!!
DO BOJU POLSKO!!! Jak śpiewał Marek Torzewski
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Węgry-Polska.Typujemy wynik. - 12/10/2003 00:18
W sumie to ten mecz przypominał mi trochę kopaninę, nasi grali tak jak zwykle, w sumie poza bramkami i kilkoma akcjami to nic się nie działo. Jak w drugiej połowie podali, że Łotwa dalej prowadzi ze Szwecją a Szwedzi nie strzelili karnego to wiedziałem, że już im nie będzie zależało na zwycięstiw a nawrt na remisie i przestałem oglądać, bo w gruncie rzeczy nie było już po co. Szkoda, ale cóż, tak to już bywa, że nasi potrafią wygrywać tylko wtedy, gdy już i tak nic im to nie daje (chociażby mecz z USA). Tak to już widocznie musi być...
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
- 1
- 2
-
|