Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Typujemy Estonia-Polska - 20/08/2003 21:40
No gdyby nie ta bramka stracona w końcówce meczu to mój typ by się sprawdził. Ale mniejsza z tym. Nasi grali słabiutko w pierwszej połowie, po wejściu zawodników Wisły gra się trochę ożywiła, ale i tak nie potrafili wykorzystać znakomintych sytuacji, m.in. Żurawski. Po tym co zobaczyłem nie jestem optymistą przed spotkaniami z Łotwą i Szwecją. Chyba najbardziej w tym spotkaniu podobała mi się gra Tomka Hajto - starał się kreować grę, dobrze grał w obronie i w ogóle dobrze oceniam jego występ. Reszta tak jak zwykle - po prostu przeciętnie... [Ostatnio edytowane przez Hanki: 2003-08-20 21:41]
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
Odp: Typujemy Estonia-Polska - 20/08/2003 21:56
No niestety nie trafilem wynik.A zabraklo mi tylko 4 sekund.
Ogolnie mecz byl slaby szczegolnie I polowa.W II bylo lepiej i pocieszac moze jedynie fakt ze Wegry przegraly a Lotwa u siebie az 3:0 od Uzbekistanu dostala.
Oceniajac Polakow:
Dudek-niezbyt mozna go ocenic bo niewiele robil ale musi pocwiczyc podania bo mu nie wychodzily.
Hajto-pierwsza polowa swietna.Gral jako obronca/pomocnik/napastnik i gral naprawde dobrze.Druga polowa potwierdzila ze powinien grac na prawej stronie a nie na srodku.
Bak-gra poprawna bez zadnych wpadek.
Zewlakow-w obronie poprawnie ale jak sie wlanczal do akcji ofensywnych to gral chujowo.
Klos-pomylka byla zarowno ustawienie go na srodku jak tez wogole powolanie go gdyz treningow to on chyba ostatnio nie mial za duzo
Zielinski-jedna wielka pomylka(niestety!)Legionista jest juz wyraznie na kadre za stary.Za wolny,nie nadazal za napastnikami.Karnego moim zdaniem nie powinno byc w koncowce bo wogole nie bylo faulu ale bramka to jego blad w kryciu.
Baszczynski-tak jak Bak.
Szymkowiak-nic nie pokazal ale nie mial zbytnio czasu.
Krzynowek-gra bezbarwna ale tez i nie dostawal dokladnych podan.
Dabrowski-to samo co Krzynowek.
Lewandowski-to samo co Szymkowiak.
Zdebel-srodek pomocy w I polowie to katastrofa ale w II Zdebel sie rozkrecil i pozniej gral juz dobrze a nawet bardzo dobrze.
Sobolewski- I polowa tragedia.Albo wogole go nie bylo albo podawal zupelnie niecelnie.W II strzelil gola i...znow nic.Najgorszy zawodnik meczu moim zdaniem.
Wichniarek-gral w pierwszej polowie dobrze.Walecznie.Cofal sie do pomocy i walczyl o pilke.W drugiej przygasl.
Kryszalowicz-wystep taki sobie ale nie dostawal wogole pilek od pomocnikow.
Kosowski-poczatek bardzo kiepski ale sie rozkrecil i koncowka dobra
Zurawski-tak jak Kosowski
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
Odp: Typujemy Estonia-Polska - 21/08/2003 00:49
> Wymeczone nasze zwyciestwo 2:1..
Trafilem wynik Co do gry- zenada. Zreszta zwyciezcow sie nie osadza I o to mi chodzilo, teraz PZPN bedzie udawal ze z kadra wszystko ok, bo wkoncu wygrali..
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
- 1
-
|