Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
Odp: Baraże - 16/06/2003 13:16
Potwierdzily sie moje przypuszczenia... to co wczoraj widzialem to tragedia. Leczna zasluguje na extraklase bardziej niz Zaglebie. Heh malo im bramki z polowy nie strzelili. No i zobaczylem Copika, bo szczerze mówiac nie wiedzialem jak wyglada
|
|
|
|
Odp: Baraże - 16/06/2003 22:30
Amica,Groclin,Odra,Lukullus,Łęczna,Polkowice  To ja wolę 4 lige chociaz derby będą
|
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
|
|
|
Odp: Baraże - 21/06/2003 20:24
Wiec narazie moje typy sie sprawdzaja Gornik Leczna w 1 lidze...
Jeszcze jutro zw. Szczakowianki i bedzie cudowna 1 liga.
|
W Jedności Siła...
|
|
|
Odp: Baraże - 22/06/2003 08:55
Ale jestem wkurwiony.
Nigdy Zagłębia nie lubiłem ale Łęczna w I lidze??
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
Odp: Baraże - 22/06/2003 09:17
Nio , i okazało sie ze nie zawsze kasa robi wynik........a okrzyki kibiców Zagłebia w strone piłkarzy mówiły same za siebie..." Już nie żyjecie....."
Paweł ... twoje słowa o walke o wyższe cele były naprawde trafione....baraże sa ambitniejsze niż spadek z Pogonią od razu, i tak i tak kiedyś wrócisz do Szczecina , bo tu grałeś i bedziesz grał NAJLEPIEJ.
|
Pogoń Legia!
|
|
|
Odp: Baraże - 22/06/2003 19:10
No i Szczakowianka zostaje.
Mam nadzieje ze w przyszlym sezonie poleci Łęczna,Garbarnia i Polkowice a wróci Pogoń(o ile zagra w 2 lidze),Ruch Ch.
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
Odp: Baraże - 22/06/2003 19:40
No ale trzeba przyznać, że w dzisiejszym spotkaniu barażowym zespół Lukullusa praktycznie nie istniał na boisku. żygowianka zasłużenie wygrała ten mecz, ale życzę im spadku w przyszłym sezonie...:biglaugh:
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
Odp: Baraże - 22/06/2003 20:07
A w pizdu z Polska liga...jak juz pisalem w jakims temacie...1 liga..1 liga..nie dla wsi!!!
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
|
Odp: Baraże - 23/06/2003 19:34
OOO! Dobrze ze to napisales, ale na przyszlosc, jasli moglbys, to przytaczaj link, a nie cala wypowiedz, tak bedzie bardziej estetycznie, a modemowcy cenia sobie kazdy bajt na stronce.
[ juz nieaktualne] [congratulations ze sie w koncu nauczyles ]Pozatym ciekawe czy to prawda, bo faktycznie troche dziwny byl ten mecz. [Ostatnio edytowane przez m@niac!: 2003-06-23 20:04]
|
|
|
|
Odp: Baraże - 23/06/2003 19:40
Sorki. Muszę się w końcu nauczyć wstawiać te linki, bo tak to cienko będzie...Będę pamiętał o Twojej radzie na przyszłość. Pozdro
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
Odp: Baraże - 23/06/2003 22:26
musze przyznac sie bez bicia ze moje typy sprawdzily sie w 0% stawialem na zaglebiei lukullus!ale sie przeliczylem!macie racje liga bedzie teraz malo ciekawa !
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2