Autor
Wiadomość
   Typowanie -> Polska-Szwecja i Polska-Kazachstan << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
qbajag
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8270 dni

**

Odp: Polska-Szwecja i Polska-Kazachstan - 06/06/2003 14:25
Umiarkowane zainteresowanie kibiców towarzyszy wieczornemu, towarzyskiemu spotkaniu piłkarskiej reprezentacji Polski z Kazachstanem, które odbędzie się na stadionie poznańskiego Lecha.

Poznańscy kibice, którzy stanowią najliczniejszą piłkarską publiczność w Polsce, wyraźnie czują przesyt futbolu. Meczu z mało atrakcyjnym rywalem jakim jest Kazachstan nie obejrzy więcej niż dziesięć tysięcy widzów. Wpływ na frekwencję mają także dość wysokie ceny biletów - 20 i 30 zł, ustalone przez PZPN.

Stowarzyszenie kibiców Lecha Poznań "Wiara Lecha" nie przygotowuje specjalnej oprawy na to spotkanie. "Nie mamy na to już funduszów - powiedział PAP prezes stowarzyszenia Damian Wojna. Cały wysiłek organizacyjny i finansowy włożyliśmy w rozgrywki ligowe. Na mecz z Kamerunem byliśmy jako kibice lepiej przygotowani. Spotkanie z Kazachstanem nie cieszy się tak dużym zainteresowaniem."

Tak to jest jak się robi mecze w Poznaniu.
Tacy z nich kibice że czują przesyt futbolu.Śmiechu warte.
Teraz gdy kadra potrzebuje wsparcia kibiców przed arcyważnym meczem ze Szwecją to Poznaniakom nie chce się 20zl wyłożyć na mecz.

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
YOUngF
Kibic
Na forum od 8427 dni

Odp: Polska-Szwecja i Polska-Kazachstan - 06/06/2003 18:44
Tak to jest jak się robi mecze w
> Poznaniu.
Tacy z nich kibice że czują przesyt futbolu.Śmiechu warte.
Teraz gdy
> kadra potrzebuje wsparcia kibiców przed arcyważnym meczem ze Szwecją to
> Poznaniakom nie chce się 20zl wyłożyć na mecz.

to w meczu ze Szwecja potrzebuja wsparcia czy z Kazachstanem?;)

stary - zauwaz, ze mielismy cala runde i to nie po 5 zlotych, tylko po 25 za wejscie, a teraz po 30 i to jeszcze z kim? towarzysko z Kazachstanem? wcale sie nie dziwie, ze ludzie nie chca isc - zeby zobaczyc nieporadnosc z jakimis Azjatami?

koncze - wlasnie wychodze na Bulgarska:)

A-L-C-oholik
Hanki
Kibic
Na forum od 8210 dni

**

Odp: Polska-Szwecja i Polska-Kazachstan - 06/06/2003 22:04
Generalnie mecz w pierwszej połowie spotkania totalnie nudny, bramka strzelona w sumie przypadkowo. W drugiej połowie po przeprowadzeniu zmian gra trochę się ożywiła, jednak jej poziom nie nastraja mnie optymizmem przed meczem ze Szwecją. Kazachstan pokazał, że w piłkę grać potrafi a wynik meczu wcale nie odzwierciedla jego przebiegu i uważam, że bramka się Kazachom należała. No i jeszcze ta słaba frekwencja......ta Kadra schodzi na psy......:(

Llibertat per a Catalunya!
inblu
Kibic
Na forum od 8177 dni

**

Odp: Polska-Szwecja i Polska-Kazachstan - 06/06/2003 22:21
Moja jedenastka na mecz ze Szwecją: Dudek, Hajto, Bąk, Baszczyński, Dawidowski, Burkhard, Krzynówek, Zając, Kosowski, Wichniarek, Kuźba.

Goleniów z Pogonią
qbajag
Kibic
Na forum od 8270 dni

**

Odp: Polska-Szwecja i Polska-Kazachstan - 06/06/2003 23:36
stary - zauwaz, ze mielismy cala
> runde i to nie po 5 zlotych, tylko po 25 za wejscie, a teraz po 30 i to jeszcze
> z kim? towarzysko z Kazachstanem? wcale sie nie dziwie, ze ludzie nie chca isc -
> zeby zobaczyc nieporadnosc z jakimis Azjatami?

No właśnie skoro poznaniacy nie chcą oglądać nieporadności polskiej kadry to w Poznaniu mecze nie powinny być rozgrywane.O tym właśnie pisałem.
A warto jechać z Poznania do Warszawy żeby zobaczyć jak Lech dostaje w dupe od Legii?Warto bo jesteś kibicem Lecha i chcesz żeby się drużyna od strony kibicowskiej jak najlepiej pokazała.
Padnie zaraz zarzut że mecz Polski był tylko towarzyski ale w meczach międzypaństwowych mecze towarzyskie też się liczą.

P.S. Trafiłem wynik z Kazachami i coś się boję że ze Szwecją też mój wynik padnie. [Ostatnio edytowane przez qbajag: 2003-06-06 23:45]

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Jay-J
Kibic
Na forum od 8280 dni

Odp: Polska-Szwecja i Polska-Kazachstan - 07/06/2003 07:51
Mecz straszna nuda, chłopaki z ligi polskiej byli lepsi od zagranicznych (wyjątkiem wśród zagranicznych może być Krzynówek, który rozegrał bardzo dobry mecz, ale dużo lepiej grał na lewej pomocy w 2. połowie) [Ostatnio edytowane przez Jay-J: 2003-06-07 08:02]

Obrazek gif wstawiony na forum
YOUngF
Kibic
Na forum od 8427 dni

Odp: Polska-Szwecja i Polska-Kazachstan - 07/06/2003 11:04
piknik na maxa ;)
pilkarze potraktowali ten mecz jak zlo konieczne. za bardzo sie nie diziwie - ale kibic moze poczuc sie olanym. druga polowa znacznie lepsza. jak na tyle ludzi, to doping wydawal sie nawet niezly - przy "Kazachstan, Kazachstan" myslalem ze pekne ze smiechu :)
ze Szwecja to za Chiny Ludowe nie wygramy.

A-L-C-oholik
Qcu
Kibic
Na forum od 8280 dni

**

Odp: Polska-Szwecja i Polska-Kazachstan - 07/06/2003 11:33
Mecz... Pomylka! Przeciez to nie byla gra, to bylo chodzenie po boisku. Wyszli na plac szybko strzelili bramke i zasneli. Ja bylem wczoraj caly dzien zly to zamiast na tym meczu zasnac to sie jeszcze bardziej denerwowalem tylko. Przeciez jakby za 3 kazachow wstawic Szwedow to by nas rozniesli. W drugiej polowie lepiej. Burkhard znowu sie dobrze pokazal. Podobalo mi sie jak ten chlopak szuka gry. Naprawde widac ze mu zalezy i nie boi sie grania. Ale z taka gra jak wczoraj to mozemy zapomniec o mistrzostwach...:(

Moja jedenastka na Szwedow: Dudek - Zewlakow, Bak, Hajto, Klos - Krzynowek, Burkhard, Dawidowski, Zajac - Wichniarek, Kuzba

Jay-J
Kibic
Na forum od 8280 dni

Odp: Polska-Szwecja i Polska-Kazachstan - 07/06/2003 23:06
A moja to:

Dudek - Żewłakow, Bąk, Głowacki, Hajto - Krzynówek, Kosowski, Szymkowiak, Zając - Kuźba, Wichniarek

Pewnie zobaczymy jakieś eksperymenty ze strony naszego selekcjonera w tak waznym meczu i dostaniemy w dupe, choc nieznacznie.

Obrazek gif wstawiony na forum
PF
Kibic
Na forum od 8322 dni

**

Odp: Polska-Szwecja i Polska-Kazachstan - 10/06/2003 20:52
Ja obstawiam, że pojedziemy ze szwedami 1:2

POLICCY FANATYCY
F48
Kibic
Na forum od 8405 dni

**

Odp: Polska-Szwecja i Polska-Kazachstan - 10/06/2003 23:26
Szwecja-Polska 0:1

W Jedności Siła...
papryk
Kibic
Na forum od 8574 dni

**

Odp: Polska-Szwecja i Polska-Kazachstan - 12/06/2003 13:34
>

Jak obstawiacie wyniki?
Jestem ciekaw.
Ja stawiam 3:0 z Kazachstanem i 0:2
> niestety ze Szwecją(mimo że ma nie być Ibrahimowicza oraz Larssona)

Niewiele się Pomyliłeś,- obstawiałem 3:1 Szwecja-Polska, ale Szwedzi nie chcieli strzelić sobie samobuja :(

Więc jest tak:

Przez cały czas budowaliśmy Fiaty 125p,- efekty wiadomo, potem nagle ktoś (Engel+sztab) zbudowali Mercedesa w którym spieprzyła się pompa wody poszła uszczelka pod głowicą i ostatecznie chu.. szczelił dalszą jazdę........ale kur.. w takim układzie daje się po dupie konstruktorowi, wymienia wadliwe elementy i dalej kontynuuje dobrze obrany kierunek a nie wypier.... projekt do kosza i buduję się całkiem nowego "eleganckiego"... Poloneza!!!

Co by nie mówić FAKTY SĄ TAKIE!:
Graliśmy w MŚ, teraz pozostają nam Wyspy Owcze i San Marino.

A ostatni pierwszymi będą... Anioł
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757700624 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005