Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
Jaga - POGOŃ - 19/05/2025 23:06
Nikt nie trafił to zacznę jeszcze raz. 😆 Mega ważny mecz. O podium, o europejskie puchary, o dużą kasę. Sama ekstraklasa wypłaca dodatkowo, z moich szacunków, coś około 8mln PLN za wejście do tych pucharów z 3. miejsca. W przypadku nie wejścia do pucharów tych dodatkowych funduszy wcale nie będzie. No i to mecz wreszcie o przełamanie. Nie chcę już wypominać, ale sporo było w ostatnich latach słabych końcówek sezonów w decydujących momentach. Super by było wreszcie w tak ważnym momencie zostać zwycięzcą i osiągnąć upragniony cel. Także stawiam optymistycznie. Trzeba wygrać. Typ 1:2
|
|
|
|
|
|
Odp: Jaga - POGOŃ - 20/05/2025 11:52
Mecz ważny, mecz ciężki, mecz decydujący o czymś, a My jako Pogoń często jak nie zawsze, wywalamy się w takich meczach. Sądzę, że przegramy ... takie nasze DNA mecz o coś fajnego i klapa Ale będę naiwny 2 - 3
|
"Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem..."
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jaga - POGOŃ - 22/05/2025 16:49
Nie ma co ukrywać, Jagiellonia jest mocna,jest u siebie, potrzebuje tylko punktu, będzie ciężko. Ja i tak mimo wszystko szanuje, że mimo tego całego syfu w klubie w tym sezonie ,zrobiliśmy finał PP plus znowu miejsce w top 4. Aczkolwiek, marzy mi się remis utrzymujący się długo w tym meczu i zwycięstwo w samej końcówce, tak żeby Jaga nie miała już czasu odrobić 0:1
|
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤️
|
|
- 1
-
|