Pogoń Szczecin - cracovia Kraków. - 04/04/2023 12:39
Emocje po meczu w Poznaniu powoli opadają,więc jedziemy z następnym meczem. Każdy z nas wie z kim gramy i co ten mecz dla nas kibiców znaczy. Każdy z nas wie również,że potrzebujemy punktów ,żeby zostać ciagle w grze o 3 miejsce . Nie idzie nam od otwarcia stadionu (na 8 meczów wygraliśmy tylko 2) ale musimy zrobić wszystko by 3 punkty zostały u nas. 3:2
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤
Odp: Pogoń Szczecin - cracovia Kraków. - 05/04/2023 12:05
JedzieMY z nimi, mecz ważny kibicowsko, trzeba by craxe zaorać, ale czy będzie w naszym składzie nominalny napastnik ? To już rola trenera to poukładać. Ważne, żeby zagrać ambitnie i wygrać ten mecz 2 - 1
"Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem..."
Brawo. Trafione. Chociaż mnie osobiście martwi, że prowadzenie znowu utracone, a wygrana dzięki golowi w końcówce meczu. Jak większość wygranych ostatnich w takim ryzykownym stylu, strzelania zwycięskiego gola w samej końcówce. 😆 Ale najważniejsza wygrana i gratuluję trafnego typu.
Była utrata prowadzenia, ale było też odrobienie strat i wyjście na prowadzenie, potem powtórka. Mecz w naszym wykonaniu dla innych kibiców to dobra gratka dla Nas stany zawałowe. Ale to fajno, tylko, że nie zawsz się tak uda Ważne, że wygrana
Brawo PAULA no, no szalejesz costatnio zaczynasz w nagrodę
"Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem..."
Emocje po meczu w Poznaniu powoli opadają,więc jedziemy z następnym meczem. Każdy z nas wie z kim gramy i co ten mecz dla nas kibiców znaczy. Każdy z nas wie również,że potrzebujemy punktów ,żeby zostać ciagle w grze o 3 miejsce . Nie idzie nam od otwarcia stadionu (na 8 meczów wygraliśmy tylko 2) ale musimy zrobić wszystko by 3 punkty zostały u nas. 3:2
Była utrata prowadzenia, ale było też odrobienie strat i wyjście na prowadzenie, potem powtórka. Mecz w naszym wykonaniu dla innych kibiców to dobra gratka dla Nas stany zawałowe. Ale to fajno, tylko, że nie zawsz się tak uda Ważne, że wygrana
Brawo PAULA no, no szalejesz costatnio zaczynasz w nagrodę
Dziękuję 🙂
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.