Pogoń Szczecin - Piast Gliwice - 11/10/2022 16:19
No dobra mecz ze Stalą to juz przeszłość ,do zapomnienia. Każdy wie jak było ale trzeba się skupić na następnym przeciwniku. Myślę ,że Piast po 3 porażkach z rzędu będzie za wszelką cenę szukał punktów, my też potrzebujemy zapunktować. Nastawiam się na zacięte widowisko, śniło mi się dzisiaj ,że zremisowaliśmy z nimi 1:1 .Mam nadzieję ,że nie będzie remisu i że wygramy ten mecz 2:0
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤
Odp: Pogoń Szczecin - Piast Gliwice - 12/10/2022 10:49
Będzie chyba "ciekawie" oby po meczu nie było nieciekawie ze względu na wynik, bo jakoś się tego wyniku obawiam. Jak mamy już w miarę w ataku, no nasz obrona to dramat. Może być nie miło tak czuje. Ale u siebie z Waldkiem musowa wygrać 2 - 1 bo się zrobi mimo pogody gorąco. A trudny tydzień się zbliża łącznie z PP
"Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem..."
No dobra mecz ze Stalą to juz przeszłość ,do zapomnienia. Każdy wie jak było ale trzeba się skupić na następnym przeciwniku. Myślę ,że Piast po 3 porażkach z rzędu będzie za wszelką cenę szukał punktów, my też potrzebujemy zapunktować. Nastawiam się na zacięte widowisko, śniło mi się dzisiaj ,że zremisowaliśmy z nimi 1:1 .Mam nadzieję ,że nie będzie remisu i że wygramy ten mecz 2:0
Niestety to był jednak proroczy sen o tym 1:1. 😉
Niestety
Obyś miała teraz "zwycięski" sen
Dramat z ta naszą obroną i skutecznością.
"Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem..."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.