Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
Odp: Polska-Łotwa - 12/10/2002 22:26
Do 20min Polacy grali według mnie przyzwoicie,atakowali,mieli kilka sytuacji...ale ich nie wykorzystali.Przypominało mi to troche mecz Pogoni z Gieksą.Chyba przy bramce Dudek popełnił błąd,powinien drugą ręką próbować wybić piłkę.No i jak dla mnie Zieliński,Wichniarek i częściowo Dawidowski(nie wychodziło mu ale walczył) nie nadają się do reprezentacji....ale to tylko moje zdanie.
pozdro
|
|
|
|
|
|
Odp: Polska-Łotwa - 12/10/2002 22:39
Tragedia-po pierwszej połowie dałem sobie spokój.bo patrzeć się na to nie dało. Lewandowski to totalna porażka,Wichniarek słabiutko itd....
|
Dziękuję
|
|
|
Odp: Polska-Łotwa - 12/10/2002 22:44
Ogladajac ten mecz popsulem sobie tylko wieczor. Jestem zdołowany na maxa! Powiedzcie mi tylko co na boisku robil taki Dawidowski lub Lewandowski, przeciez to qrwica brala jak w prostych sytuacjach tracili pilke.
|
|
|
|
Odp: Polska-Łotwa - 12/10/2002 22:53
Bardzo kiepski mecz w wykonaniu:Michala Zewlakowa,Kukielki,Lewandowskiego i Wichniarka,Przecietnie zagrali Hajto,Zielinski i Ratajczyk a jedynie Zurawski Dawidowski i Kosowski tak jak sie wymaga od reprezentanta Polski.Zastanawialem sie czy w tej druzynie wogule jest srodek pola?
Bo z tego co widzialem to zostal on szybko zdominowany przez dwoch Lotewskich obroncow (po 165 cm. wzrostu kazdy) i tak bylo az do konca...Jesli tylko pilka nie byla zagrana na skrzydlo to odrazu byla strata.A na skrzydle podobala mi sie gra Dawidowskiego.Wychodzilo mu niewiele ale walczyl niesamowicie.
Moze by tak sprobowac przesunac go na srodek pomocy ?
Bo jako jedyny probowal cos zrobic sam (to samo bym zrobil na jego miejscu nawet jakby mi niewychodzilo)...reszta grala na pale do przodu...wogule zero odciagania obroncow z pola karnego tylko bezmyslne wstrzeliwania na pole karne odrazu wybijane lub przejmowane przez Lotyszy.
Moim zdaniem zagrali w bezmyslnym ustawieniu.Zabraklo kogos takiego na srodku jak Dzwigala w Pogoni.Podpowiadam Vukovica  A jesli juz ma byc to Polak no to chyba tylko C.Kucharski, ktory udowodnil ze umie taka pozycje zagrac.
Dawidowskiemu z prawej strony zadna(na ok 10) wrzutka nie wyszla !Wszystko gral plasko i wszystko bylo wybijane odrazu.Przeciez on nie jest prawoskrzydlowym tylko prawym napastnikiem.Widac ze bardziej ma pojecie o wykanczaniu akcji niz o rajdach prawa strona.Jednak jego gra i walka mi sie w tym meczu podobala.
No coz...gramy dalej.
|
|
|
|
|
|
Odp: Polska-Łotwa - 13/10/2002 00:53
Chciałem podziekowac wszystkim na forum gdyz wyrazili juz moje zdanie i nie musze sie trudzic .Ale to co pokazal lewandowski , kukielka i dawidowski to normalnie kabaret!
A ta ruda swinia juz dawno powinna odejsc i nie pisze tego akurat jako odnosnik do meczu z Lotwa ale wogole jako caloksztalt zdolnosci trenerskich tego pana! A opinia moja na temat rudzielca nie zmienila sie od czasu powolania go na stanowisko!
|
Jedno serce Jeden Klub
Gumowe, ostre, nogi czy głowa - żadna różnica: tak działa polska policja
|
|
|
|
|
Odp: Polska-Łotwa - 13/10/2002 21:43
Dwie zmiany zaszły w piłkarskiej reprezentacji Polski na środowy mecz towarzyski z Nową Zelandią w Ostrowcu Św. Do kadry powołani zostali Michał Stasiak w miejsce Tomasza Hajto i bramkarz Maciej Nalepa za Jerzego Dudka. Co do pierwszej zmiany to sie zgadzam gdyz trzeba wprowadzac mlodych graczy do reprezentacji. A co do drugiej moge sie zapytac: Czy boniek postawil juz krzyzyk na Majdanie?? Nie wyszło mu w meczu z Belgia i juz ma nie grac w reprezentacji. To w takim układzie Dudek tez juz powinien nie grac po meczu z Łotwa. Przeciez "swiatowej"klasy bramkarz jak on powinien obronic ten strzal(poztym przecietny bramkarz tez). Zobaczycie z bonkiem na stanowisku trenerskim daleko nie zajdziemy. Zycze mu dobrze ale taka jest prawda! [Ostatnio edytowane przez Gaca: 2002-10-09 21:44]
|
|
|
- 1
- 2
-
|