Odp: Górnik-Pogoń - 23/02/2020 11:05
Jeżeli zagramy tak jak w Łodzi to będzie porażka , ale stawiam 1:2 bo co innego pozostało kibicowi? zawsze wierzy i się łudzi...
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤
Przepraszam i dziękuję za poprawkę. Właśnie to mnie zmyliło, że to było w I lidze nie w ekstraklasie w sezonie 2006/07. Jednak to była najwyższa klasa rozgrywkowa w Polsce, bo oficjalnie nazwa ekstraklasa pojawiła się w 2008r. Mimo spadku z ligi wygraliśmy wtedy pierwszy raz na ironię w Zabrzu 3:0 Potem w sezonie 2009/10 też wygraliśmy w Zabrzu 3-1, ale to już było w I lidze, jako niższym szczeblu rozgrywek niż ekstraklasa. Czyli poprawka: Pora poprawić statystyki w Zabrzu i wygrać drugi raz w najwyższej klasie rozgrywkowej tam. Podtrzymuję typ 0-1
W meczach w najwyższej klasie rozgrywkowej nigdy nie wygraliśmy w Zabrzu. Pora na pierwszy raz. Typ 0-1
a czy nie wygraliśmy tam raz w Ekstraklasie 0:3 ?
Przepraszam i dziękuję za poprawkę. Właśnie to mnie zmyliło, że to było w I lidze nie w ekstraklasie w sezonie 2006/07. Jednak to była najwyższa klasa rozgrywkowa w Polsce, bo oficjalnie nazwa ekstraklasa pojawiła się w 2008r. Mimo spadku z ligi wygraliśmy wtedy pierwszy raz na ironię w Zabrzu 3:0 Potem w sezonie 2009/10 też wygraliśmy w Zabrzu 3-1, ale to już było w I lidze, jako niższym szczeblu rozgrywek niż ekstraklasa. Czyli poprawka: Pora poprawić statystyki w Zabrzu i wygrać drugi raz w najwyższej klasie rozgrywkowej tam. Podtrzymuję typ 0-1
Żeby nie było moje pytanie nie miało na celu złośliwosci ,czy poprawiania poprostu spytałam ,bo tak mi się wydawało ale nie byłam pewna
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤
W meczach w najwyższej klasie rozgrywkowej nigdy nie wygraliśmy w Zabrzu. Pora na pierwszy raz. Typ 0-1
a czy nie wygraliśmy tam raz w Ekstraklasie 0:3 ?
Żeby nie było moje pytanie nie miało na celu złośliwosci ,czy poprawiania poprostu spytałam ,bo tak mi się wydawało ale nie byłam pewna
No i miałaś rację. Nie odbieram tego jako złość. A ja pamiętając, że ciężko nam się grało historycznie w Zabrzu, na szybkiego sprawdziłem, że wygraliśmy tam tylko w I lidze. Nie analizowałem dokładnie kiedy to było i w jakich okolicznościach. Szczerze nie pamiętam tego 3:0, pewnie też dlatego, że byłem wtedy akurat w czasie tego sezonu spadkowego trochę odcięty od świata zewnętrznego w koszarach. A ta pierwsza liga to jednak najwyższa klasa rozgrywkowa była okazało się po dokładniejszej analizie. Cieszę się, że moja omyłka została wykryta i poprawiona. Tym bardziej, że na korzyść Pogoni, która już wygrywała w Zabrzu i najwyższej, i w niższej klasie rozgrywkowej. Liczę na kolejne zwycięstwo tam i miejmy na to nadzieję
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.