Miedź Legnica - Pogoń Szczecin - 13/07/2018 12:37
Witam po przerwie już za tydzień rozpoczynamy nowy sezon,myślę więc ,że powoli możemy zacząć naszą zabawę w typowanie wyniku. Nowe rozdanie ,jak zawsze nasze nowe nadzieje,w tym roku poparte wydaje się porządnymi transferami,zobaczymy co z tego wyniknie Mam nadzieję że wejdziemy w sezon lepiej, niz w ostatnich dwóch przegranych inauguracjach ,łatwo oczywiście nie będzie ,bo dla Miedzi to historyczny mecz, trybuny pewnie się wypełnią,w dodatku beniaminkowie zazwyczaj wchodzą do Ekstraklasy z przytupem,na fali awansu. Na dobry początek stawiam 1:2
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤
Odp: Miedź Legnica - Pogoń Szczecin - 15/07/2018 12:21 No to zaczynamy Siema Paula, jak Ja się za Tobą stęskniłem hehe , pozdrówki dla reszty mordek
Na początek Miedź, beniaminek z Legnicy, pewnie, będą chcieli jak każdy pokazać się dobrze na start sezonu, plus Handicap mają, bo to ich awans. Ciekawość jak to będzie u nas z wyjściowym składem, jak wkomponują się nowi, jak się fizycznie prezentują, niedługo się okaże. Wielka nie wiadoma, więc na start 1-1 Tyle z tego wszyscy będziemy MieĆ
Ostatnio edytowany przez: Heineken, 16 lipca 2018, 11:19 [1 raz(y)]
"Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem..."
Odp: Miedź Legnica - Pogoń Szczecin - 20/07/2018 01:02
Miedź Legnica, pierwszy raz w ekstraklasie. Niby ogóry, a w gablocie Puchar Polski mają.
Wynik przejdzie do historii i będzie rozpamiętywany przez następne pokolenia
Nie ma innego wyjścia, trzeba im wrzucić do siaty:
1:4
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.