Autor
Wiadomość
   Typowanie -> Finał Ligi Mistrzów << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Jay-J
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8280 dni

Odp: Finał Ligi Mistrzów - 26/05/2004 17:15
Potwierdzam swoje poprzednie typy - Monaco wygra 3:2 (hat-trick Fernando M.)

Obrazek gif wstawiony na forum
mike
Kibic
Na forum od 7907 dni

*

Odp: Finał Ligi Mistrzów - 26/05/2004 20:36
o Jezus Maria... Antek Piechniczek przesadzil z solarium.. :cwm26: <- mnie wiecej tak wyglada...

Cypek
Kibic
Na forum od 7929 dni

Odp: Finał Ligi Mistrzów - 26/05/2004 20:40
Liczyłem na finał Real - Chelsea, ale jak już jest taki mecz to stawiam na 4-2 dla Monaco:)

strzelcy dla Monaco:
- Morientes 2, Rothen oraz Bernardi
dla Porto:
- McCarthy, Derlei :)

Pszczółek
Kibic
Na forum od 8149 dni

**

Odp: Finał Ligi Mistrzów - 26/05/2004 21:26
No i 1:0 dla Porto...

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8149 dni

**

Odp: Finał Ligi Mistrzów - 26/05/2004 22:22
No i juz chyba po meczu 3:0 dla Porto...

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Cypek
Kibic
Na forum od 7929 dni

Odp: Finał Ligi Mistrzów - 26/05/2004 22:43
koniec meczu 3:0 dla Porto! Niezadowolony jestem bo byłem za Monaco, a o meczu to moge tyle powiedziec ze jak na finał ligi mistrzów to stał na bardzo niskim poziomie:)

mike
Kibic
Na forum od 7907 dni

*

Odp: Finał Ligi Mistrzów - 26/05/2004 22:45
tylko jedno zaskoczenie w czasie meczu. szybko strzelona bramka przez porto. myslalem, ze wpadnie cos kolo 75 minuty, a tu juz gol w pierwszej polowie. a tak monaco sie odslonilo i dostalo jeszcze dwie brameczki... no coz. porto mialo wygrac i wygralo. proste.

FLN
Kibic
Na forum od 7968 dni

Odp: Finał Ligi Mistrzów - 26/05/2004 22:55
Jestem wkurwiony najpierw Roddick odpadl we French open a teraz przejebalo Monaco:(:(:(Co do meczu to mecz na niskim poziomie tak jak i sedziowie liniowi,ktorzy co chwila podnosili charagiewki! [Ostatnio edytowane przez m@c: 2004-05-26 23:01]

Pawel211
Kibic
Na forum od 7835 dni

Odp: Finał Ligi Mistrzów - 26/05/2004 23:20
Jestem wQrwiony miał być piękny meczyk a okazał się nudnym meczem bez emocji zwłaszcza w 2 połowie :(:(:( Teraz nadchodzą Mistrzostwa Europy i mam nadzieje że w nich zwycięży Reprezentacja Francji :D:D:D

darmix
Kibic
Na forum od 8234 dni

Odp: Finał Ligi Mistrzów - 27/05/2004 01:48
a mnie policja nie zawinela i wygralem 30 zeta za wygrana porto to mi sie podoba :)

SZTANY GLANY
kawek
Kibic
Na forum od 8051 dni

Odp: Finał Ligi Mistrzów - 27/05/2004 06:56
Gratulacje dla Porto za wygrana naprawde to jest cos wielkiego aby wygrac puchar Uefa a rok pozniej Lige Mistrzów,Monaco nie zasłuzylo na tak duza przegrana conajmniej jedna bramka sie im nalezała

qbajag
Kibic
Na forum od 8270 dni

**

Odp: Finał Ligi Mistrzów - 27/05/2004 09:23

Kurcze liczyłem na naprawde dobre widowisko ale się zawiodłem, zresztą jak chyba większość osób.Mecz był nudny...no ale niestety tak to już jest jak się gra o Wielką stawkę.
Brawa dla Porto, Mourinho zrobił kawał dobrej roboty.Przygotował drużynę do tego meczu świetnie.Obrońcy całkowicie wyeleminowali z gry Rothena i Morientesa.
Pisałem po półfinale pomiędzy Monaco i Chelsea w którymś poście, że gra Monaco tak naprade opiera się tylko na 3 dobrych piłkarzach a reszta jest dla nich tłem.I wczoraj Porto udowodniło, że tak jest.
Bez Giuylego, Rothena oraz Morientesa Monaco nic nie umiało zagrać.
A w Porto gra cała drużyna na podobnym poziomie, więc nie da się ich pokonać eleminując z gry np. dwóch piłkarzy.
A kibice Wisełki trzymali kciuki za Monaco, żeby zagrać w LM od 3 rundy i jak znam życie to teraz po awansie do 3 rundy trafią na...Monaco.
Ciesze się bo po 7 latach LM wygrała w końcu drużyna którą lubie(wcześniej Dortmund).
Ale mam nadzieje, że w przyszłym sezonie finał będzie ciekawszy!

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757675575 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.18 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005