Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Finał Ligi Mistrzów - 26/05/2004 20:40
Liczyłem na finał Real - Chelsea, ale jak już jest taki mecz to stawiam na 4-2 dla Monaco
strzelcy dla Monaco:
- Morientes 2, Rothen oraz Bernardi
dla Porto:
- McCarthy, Derlei
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Finał Ligi Mistrzów - 26/05/2004 22:45
tylko jedno zaskoczenie w czasie meczu. szybko strzelona bramka przez porto. myslalem, ze wpadnie cos kolo 75 minuty, a tu juz gol w pierwszej polowie. a tak monaco sie odslonilo i dostalo jeszcze dwie brameczki... no coz. porto mialo wygrac i wygralo. proste.
|
|
|
|
Odp: Finał Ligi Mistrzów - 26/05/2004 22:55
Jestem wkurwiony najpierw Roddick odpadl we French open a teraz przejebalo Monaco  Co do meczu to mecz na niskim poziomie tak jak i sedziowie liniowi,ktorzy co chwila podnosili charagiewki! [Ostatnio edytowane przez m@c: 2004-05-26 23:01]
|
|
|
|
Odp: Finał Ligi Mistrzów - 26/05/2004 23:20
Jestem wQrwiony miał być piękny meczyk a okazał się nudnym meczem bez emocji zwłaszcza w 2 połowie   Teraz nadchodzą Mistrzostwa Europy i mam nadzieje że w nich zwycięży Reprezentacja Francji  
|
|
|
|
|
|
Odp: Finał Ligi Mistrzów - 27/05/2004 06:56
Gratulacje dla Porto za wygrana naprawde to jest cos wielkiego aby wygrac puchar Uefa a rok pozniej Lige Mistrzów,Monaco nie zasłuzylo na tak duza przegrana conajmniej jedna bramka sie im nalezała
|
|
|
|
Odp: Finał Ligi Mistrzów - 27/05/2004 09:23
Kurcze liczyłem na naprawde dobre widowisko ale się zawiodłem, zresztą jak chyba większość osób.Mecz był nudny...no ale niestety tak to już jest jak się gra o Wielką stawkę.
Brawa dla Porto, Mourinho zrobił kawał dobrej roboty.Przygotował drużynę do tego meczu świetnie.Obrońcy całkowicie wyeleminowali z gry Rothena i Morientesa.
Pisałem po półfinale pomiędzy Monaco i Chelsea w którymś poście, że gra Monaco tak naprade opiera się tylko na 3 dobrych piłkarzach a reszta jest dla nich tłem.I wczoraj Porto udowodniło, że tak jest.
Bez Giuylego, Rothena oraz Morientesa Monaco nic nie umiało zagrać.
A w Porto gra cała drużyna na podobnym poziomie, więc nie da się ich pokonać eleminując z gry np. dwóch piłkarzy.
A kibice Wisełki trzymali kciuki za Monaco, żeby zagrać w LM od 3 rundy i jak znam życie to teraz po awansie do 3 rundy trafią na...Monaco.
Ciesze się bo po 7 latach LM wygrała w końcu drużyna którą lubie(wcześniej Dortmund).
Ale mam nadzieje, że w przyszłym sezonie finał będzie ciekawszy!
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7