Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Finał Ligi Mistrzów - 04/05/2004 15:33
A jak obstawiacie dzisiejszy mecz?
Moim zdaniem Deportivo wygra zdecydowanie. Wszyscy tam są gotowi wejść na boisko i dać z siebie wszystko. Następny przystanek - Gelsenkirchen.
|
|
|
|
Odp: Finał Ligi Mistrzów - 04/05/2004 15:45
moim skromnym zdaniem wygra Deportivo, ale 1:0. nie spodziewam sie wysokiego wyniku, choc nie bede rozczarowany, gdy ujrze kilka pieknych akcji i goli. Ale watpie w taki scenariusz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Finał Ligi Mistrzów - 04/05/2004 19:29
Powinien byc Monaco - Deportivo bo te druzyny w tym roku najwiecej namieszaly.
Po pierwsze w meczu tych druzyn bylo najwiecej bramek 
Po drugie dokonaly rzeczy nie mozliwych eleminujac faworytow, zwlaszcza Monaco i takze I mecz z Chelsea...
Kto bedzie to zweryfikuje boisko....
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Finał Ligi Mistrzów - 04/05/2004 22:54
Finał powinien być Porto-Monaco.Wreszcie udowodnione by było stwierdzenie,że pieniądze nie grają.To byłby piękny finał...Ehh...rozmażyłem się Chociaż kto wie.
|
2003/2004- Mistrzostwo Klasy B juniorów z Chrobrym Lisie Pole
|
|
|
Odp: Finał Ligi Mistrzów - 05/05/2004 07:08
ja stawialem na porto i ciesze sie ze przeszlo no a dzisiaj ciezkie zadanie przed chelsea no i ja stawiam na monaco(chociaz wole chelsea).Jednak jak monaco zdobedzie LM to ja popadne w zhizofremie
|
MW'03
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Finał Ligi Mistrzów - 05/05/2004 22:49
DZIS OGŁASZAM ZE NAJSILNIEJSZA LIGA NA SWIECIE JEST LIGA POLSKA- w zwiazku z nie awansowaniem chcelsea do finalu LM i zarazem bardzo smiesznego finalu ktory rostrzygnie sie 26 maja pomiedzy FC Porto - AS Monaco
|
MW'03
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Finał Ligi Mistrzów - 06/05/2004 07:20
Na pewno jeszcze na starcie tegorocznej edycji Ligi Mistzrów nikt by nie powiedział ze w finale zagraja Monaco i Porto ja osobiscie licze ze na Arena auf Schalke wygraja portugalczycy
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Finał Ligi Mistrzów - 06/05/2004 09:24
Z całego serca kibicowałem Chelsea bo to po Barcelonie dla mnie numer dwa w Europie, ale muszę pochwalić Monaco.I wcale nie za grę tylko za waleczność.
W obu meczach gdy Monaco było w ciężkiej sytuacji to umiało się podnieść i wywalczyć korzystniejszy rezultat.A chelsea wręcz przeciwnie.
O Chelsea napisze tyle, że to sztuka w obu meczach być drużyną zdecydowanie lepszą a mimo to przegrać.
Ciesze się, że Morientes i Rothen zagrają w finale bo to są piłkarze niesamowici...inni gracze Monaco jakoś mnie nie zachwycili...a Barcelona podobno chce kupić Rothena...z nim i z Ronaldinho to by nie miała sobie równych!!!
Co do finału to oczywiście będe kibicował Porto bo Monaco obok Arsenalu i Realu to drużyna którą lubie najmniej w Europie.
Na dzień dzisiejszy to daj szanse 50% na 50%.
Wynik może być 1:1 i decydować mogą karne...ale kto wie.
P.S. Nareszcie wrócił SZPAKOWSKI...wkońcu skończyło się przynudzanie Basałaja i jego ekipy!!!
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7