Odp: Eliminacje MS2006: Polska - Austria oraz Polska-Walia - 07/09/2005 21:38
Chorwacja zremisowała z Maltą więc jeśli Polacy chcą awansować musz wygrać z Walią a będzie to ciężkie zadanie bo zapowiada się 0 - 0 choć mam nadzueje że uda nam się strzelić jeszcze gola, jak wygramy to Chorwacja będzie musiała wygrać mecze ze Szwecją u siebie i Węgry na wyjeździe a w takich meczach o zwycięstwo nie będzie im napewno łatwo
Edit: Szwecja 0:0 i 8 minut.... 8 minut do awansu
Ostatnio edytowany przez: stahu, 7 września 2005, 22:26 [1 raz(y)]
No i nie stety ten zbieg okoliczności nie był dla nas korzystny. Ibrahimović w doliczonym czasie strzelił w Budapeszcie na 0-1. A Anglia przegrała z Irlandią 1-0. POLSKA liderem!!! I tak pojedziemy na mundial <mam nadzieje>
Całe życie na MELANŻU!!!! POGOŃ SZCZECIN & LEGIA WARSZAWA
Po wygranej z Austrią 3-2 nasze szanse są duże. Za chwile mecz z Walią jak go wygramy to przy dobrym układzie jedziemy na Weldtmaisterschaft Germany 2006
Jak dziś wygramy z Walią to tylko baaaardzo duży zbieg okoliczności może skazać nas na baraże.
No i nie stety ten zbieg okoliczności nie był dla nas korzystny. Ibrahimović w doliczonym czasie strzelił w Budapeszcie na 0-1. A Anglia przegrała z Irlandią 1-0. POLSKA liderem!!! I tak pojedziemy na mundial <mam nadzieje>
Ja tam nigdy nie zwracałem uwagi na grupę ósmą...Czechy nie wygrają 8 października z Holandią i mamy mundial a wyniki Szwecji i Chorwacji mnie mało interesują...tyle o zbiegach okoliczności.
A słabo graliśmy bo grał Żurawski, przecież ten koleś to porażka co on robi w kadrze?
Jak można brak Żurawia porównywać do braku Krzynówka?!Przecież nazwisko nie gra a on w tej chwili tylko tym dysponuje!!!
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Ja tam nigdy nie zwracałem uwagi na grupę ósmą...Czechy nie wygrają 8 października z Holandią i mamy mundial a wyniki Szwecji i Chorwacji mnie mało interesują...tyle o zbiegach okoliczności.
Holendrzy maja awans prakrtycznie w kieszeni nawet jak przegraja z Czechami. Wynik moze byc rozny ale mam nadzieje, ze holandia wygra i podtrzyma dobra passe. Dla Czechow bedzie to bardzo wazny, wiec dadza z siebie wwszystko a wiec wynik moze byc rozny.
A słabo graliśmy bo grał Żurawski, przecież ten koleś to porażka co on robi w kadrze?
Jak można brak Żurawia porównywać do braku Krzynówka?!Przecież nazwisko nie gra a on w tej chwili tylko tym dysponuje!!!
Widze, ze uparles sie na Zurawskiego. Slabo gral? To ty chyba inny mecz ogladales. Pracowal na calym boisku w wielu sytuacjach gral zespolowo, gdy np mogl samolubnie strzelac vide sytuacja Rasiaka w 2 polowie. Potrafi wypracowac sytuacje dla kolegow a nie tylko czekac na pilke. Jest to w tej chwili najlepszy Polski napastnik i jego miejsce jest w kadrze. 6 bramek w eleminacjach nie wzielo sie z niczego...
Odp: Eliminacje MS2006: Polska - Austria oraz Polska-Walia - 08/09/2005 09:05
Dla mnie Żurawski w obecnej formie to takie samo drewno jak Rasiak...a co do meczu Holandia-Czechy to jeśli Czechy wygrają to 12 października trzeba kibicować Armeni by pokonała Andorrę.
No chyba, że Polska zremisuje z Anglią i wogóle wygra grupę
P.S. sprawdziłem terminarz Holandii...ostatni mecz grają z Macedonią a do tej pory tylko z nimi tracili punkty w eleminacjach.Po remisach Portugalii z Liechtensteinem i Chorwacji z Maltą myślę, że nawet Holandia nie może sobie pozwolić na lekceważenie Macedonii.Także Holandia będzie chciała na pewno nie przegrać z Czechami by już 8 października zapewnić sobie awans.Żeby nie było przykrej niespodzianki w ostatniej kolejce.
Ostatnio edytowany przez: qbajag, 8 września 2005, 09:12 [1 raz(y)]
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Baszczynski 7 - musial dostac ostra bure za Austrie. Ekonomicznie i uwazniej w obronie niz w ostatnich meczach.
Bak 7 - Pewnie ustawial obrone, wybijal pilki, jednak bledow sie nie ustrzegl.
Jop 8 - Zaskoczenie. I z powodu wybiegniecia w pierwszym skladzie i z powodu bardzo dobrej gry. Cieszy taka dyspozycja, musze przyznac ze nie przypomina gracza z Wisly ktory byl tam pierwszy do odstrzalu.
Rzasa 8 - najlepszy wystep od dawna. Bardzo dobry w destrukcji, czeste wlaczanie sie do akcji ofensywnych, swietnie dublowal Kose, czego brakowalo z prawej strony. Ogolnie prawa strona Walijczykow nie mogla zaistniec.
Smolarek 8 - kolejny dobry wystep. Duzo szarpal, biegal, byl bliski strzelenia bramki. Musi sie jeszcze wpasowac w druzyne - moze byc juz tylko lepiej.
Szymkowiak 8 - dobra gra, widac ze mamy takiego "Targer man'a" wreszcie ktoremu mozna podac pilke a on zrobi z niej alkcje. Jednak troszke za duzo sie mylil, choc pomysly mial swietne.
Sobolewski 9 - najlepszy na boisku. Wspaniale w destrukcji, do akcji z przodu tez sie podlaczal, nie do przejscia dla Walijczykow.
Kosowski 9 - kolejny doskonaly wystep. Szarpal az milo, po takich meczach nawet Krzynowek nie moze byc pewny miejsca w skladzie.
Zurawski 9 - kurcze! Koles gral z kontuzja, a harowal na boisku jak wol. Wracal sie, tworzyl akcje i groznie uderzal. No i bramka z karnego...
Rasiak 8 - po raz pierwszy zalowalem ze schodzi. Bardzo dobry mecz. Ostatnio ganilem go za gre na ziemi, teraz odwrotnie. Troche odpuscil w powietrzu ale swietnie gral po ziemi - duzo widzial, ladnie podawal.
Frankowski 8 - bardzo dobra zmiana. Najlepiej by bylo gdyby to on gral z Rasiakiem a Zuraw gral za nimi. Wtedy nasza sila ofensywna bylaby OGROMNA!
To byl tzw. mecz dla koneserow. Pilkarskie szachy. Nie byl widowiskowy, ale ukazal mi ze Polacy potrafia atakowac pozycyjnie, zaczynajac od obrony. Ze potrafia grac bardzo pewnie i nie musza juz kopac na oslep z pominieciem drugiej linii. Dlatego to na +. Potrafilismy rozmontowac Walijczykow. Anglicy mieli duzo wieksze problemy z nimi niz my. Tworzy nam sie druzyna, na ktora dawno czekalem. Jak dalej bedzie czynic takie postepy to mozemy jechac do Niemiec jako czarny kon (4 lata temu byla na to jeszcze za wczesnie).
Mielismy okrutnego pecha ze Ibrahimovic strzelil tego gola, ale i tak na 95% jestesmy juz na MS. A poza tym Anglia jest teraz tak slaba ze nie powinnismy tam jechac na pozarcie jak zawsze - powinno byc odwrotnie. Niech sie oni nas boja - beda mieli noz na gardle. Nie przegramy tam.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757649674 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.