Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
Odp: Pogoń-Legia - 31/07/2004 10:22
Jak wygra Pogoń to 4:3 jak Legia to 3:2 ale ten pierwszy wynik bym preferował
|
Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Legia - 01/08/2004 13:53
Mój typ juz znacie ale mam pytanie z innej beczki.
Uważacie ze bedzie jeszcze szansa kupić bilet przed samym meczem?? Bo kumpel kupił wejściowki ale pojechał na Woodstok chlać i teraz nawet nie wiem czy wróci
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Legia - 01/08/2004 14:15
> Mój typ juz znacie ale mam pytanie z innej beczki.
Uważacie ze bedzie jeszcze
> szansa kupić bilet przed samym meczem?? Bo kumpel kupił wejściowki ale pojechał
> na Woodstok chlać i teraz nawet nie wiem czy wróci 
Mam ten sam problem! Nie wiem czy w ogole warto jechac na stadion i odejsc z kasy bez biletu. Wie ktos moze czy w ktoryms z punktow przedsprzedazy sa jeszcze bilety??
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Legia - 01/08/2004 14:16
Ja obstawiam bramkowy remisik.
A tak na marginesie pozdrawiam wszystkich z dalekiej Anglii.
Zal mi dusko sciska, ze nie moge byc na takim meczu 
Pozdrawiam 
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Legia - 01/08/2004 16:25
no to czas wyruszac powoli na meczyk ! a co do wyniku to serce mowi ze wygra Pogon ,rozsadek ze wygra Legia a obstawiam wynik 1-1 lub 2-2! Bez Pozdro !
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Legia - 01/08/2004 19:32
no to juz mamy 1.0 Ale forum opustoszalo, wszyscy na meczu Tez bym byl ale jak wrocilem z norwegii to juz biletow kupic nie zdazylem i zostalo mi tylko sledzic wynik na livescore 
Ale widze ze musi byc ciekawie skoro juz prowadzimy 
EDIT: i juz piekny remisik Zobaczymy jak gra potoczy sie dalej... [Ostatnio edytowane przez m@niac!: 2004-08-01 19:45]
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Legia - 01/08/2004 20:55
no i poszlo 1-2 w plecy .......... oczywiscie z wyniku sie nie ciesze ale ciesze z tego ze wkoncu wszyscy zejda na ziemie i nie beda pieprzyc o tym ze walczymy o pierwsza 6 czy tez europejskie puchary my walczym o utrzymanie.. pozdro
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Legia - 01/08/2004 21:00
no i po meczu
ale podobno nasi grali swietnie a i oprawa byla przednia, mozna sie tylko cieszyc ze nie bylo gorzej, jesli utrzymamy styl to chyba podskoczymy na jakies sensowne miejsce w tabeli.
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Legia - 01/08/2004 21:09
Wtopilismy bo; niemamy NAPASNIKÓW i BRAMKARZA ,nietrafione transfery a swój system ustawienia drużynyo niech Baniak zastosuje w Gwardii Koszalin - tam można eksperymentować.Tu mamy pierwszą LIGĘ i nie ma MIEJSCA na EKSPERYMENTY!!!
|
j27
|
|
|
Odp: Pogoń-Legia - 01/08/2004 21:32
Njema problema
It is just the first game,,i´ve lost 10 euro today on the game, but we have to look forward and find the best line up for the next game.
I am also a fan of Malmö FF (Igor Sypniewskis team for 2004- not anymore) it did not look good for a while in the begining but now they are no.1 in the league after have of the season.
No predictions but we have to deal with that Pogon Szczecin will endup in the middle of the list at the end.
FORZA SZCZECIN!!!!
|
Malmo za Pogoniom!!
|
|
|
Odp: Pogoń-Legia - 01/08/2004 21:37
wielki minus dla Bataty jak mugl nie strzelic przynajmniej 1 bramki, Grzelak byl najlepszy, a kibice byli super hymn polski i sto lat Krygierowi,super,za tydzien wygramy z Górnikiem
|
Łobez zawsze z Pogonią
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6