Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
Odp: Pogoń - Jagiellonia 3:1 - 09/05/2004 11:46
Ja się strasznie zdoiłem jak zobaczyłem drechów z4 letnimi dzieciakami. Psiarnia wpada zupełnie niepotrzebnie na sektor, dzieci płaczą. Wszytko bez sensu. Jak już musisz iśc z dzieciakiem małym na jmecz dresie to jest sektor rodzinny. Ta zadyma wczorajsza to żenada w mojej ocenie. Każdy się wydziera białe kaski jak wpada Policja to leca przez płot.
|
God, I'm glad I'm not me.
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Jagiellonia 3:1 - 09/05/2004 13:10
widzę że większość bardziej się podnieca jakąś bezsensowną zadymą niż meczem na kóry się w końcu idzie na stadion, żenada!!!!!!!!!!!
[Ostatnio edytowane przez fan57: 2004-05-09 13:11]
|
Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
|
|
|
Odp: Pogoń - Jagiellonia 3:1 - 09/05/2004 13:44
> > heheh pozdro dla tych którzy jechali tramwajem (12) na
> Pomorzany
"Tramwaj
> się pali lalalalala, tramwaj się pali lalalalalala
Wszyscy się palimy
> lalalalala"   hehe
Piterek zajebiscie to wymysliułem nie ?? hehe
> (tak ten przechlany glos to mój) pozdro !
>Boberek a co ci sie w noge
> stalo?ze sie tak spytam.
Posmakował ligi mistrzów na stadionie LO 10
> 
hehe Wertf_mks a ty gdzie mnie widziales ze wiesz ze cos mi sie z noga stalo?
wszyscy moi kolesie jak wracalem z meczu to mysleli ze mi sie na meczu cos stalo z ta noga a to wlasnie jeden kolega Ekila mnie zalatwil podczas meczyku nie trafiajac w pilke tylko w moja noge .ale nie jest tak zle bo bylem juz w szpitalu i w gips mi nogi nie wsadzili......
hehe rowniez pozdrawiam ekipe z 12 jadaca na Pomorzany!
[Ostatnio edytowane przez ekil: 2004-05-09 11:01]
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
Odp: Pogoń - Jagiellonia 3:1 - 09/05/2004 13:48
fan57 bedziemy sie podniecac czym chcemy jak chcesz sie podniecac meczem to sa inne tematy i fora my sie juz meczami podniecamy kilka albo kilkanascie lat a takie mini zadymki u nas bardzo zadko sie zdarzaja.
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Jagiellonia 3:1 - 09/05/2004 14:19
a co do meczu to sprawdzily sie moje przewidywania ze Jaga tanio skory nie sprzeda.....i gdyby nie ta czerwona kartka to bylo by ciezko o zwyciestwo. ale w koncu od czego mamy maszynke 3xM "Moskalewicz,Masternak,Michalski" i najwazniejsze ze nawet jak gramy slabo to potrafimy wygrac!
hehe ale nam sie Masternak rozbrykal pilkarz uniwersalny pewny jako obronca i skuteczny jak napastnik i strzela bramki glowka,noga ,plecami ,swietny transfer.teraz czekam na skrot zeby sobie wszystko na spokojnie obejrzec i zobaczyc bramke dla Jagii
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Jagiellonia 3:1 - 09/05/2004 14:49
> hehe Wertf_mks a ty gdzie mnie widziales ze wiesz ze cos mi sie z noga
> stalo?
W plonacej 12-stce (hehe dobrze ze nie goracej 12-ste)
Pozdrawiam i zycze szybkiego powrotu do uzywalnosci
|
Zawsze wierni. Emigracja 2004.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Jagiellonia 3:1 - 09/05/2004 23:57
Jak to Co ? gdzies może by siebie wyczaił wydrukował fote zaznaczył sie na PAINCIE i chwalił kumplą na podwórku ze był na meczu ! [Ostatnio edytowane przez Ziemniak: 2004-05-10 00:00]
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
Odp: Pogoń - Jagiellonia 3:1 - 10/05/2004 00:30
> Jak to Co ? gdzies może by siebie wyczaił wydrukował fote zaznaczył sie na
> PAINCIE i chwalił kumplą na podwórku ze był na meczu !
Tak wydrukowal swoje zdjecie zrobione z murawy, apataratem za 150 zl :wysmiewanie_sie: [Ostatnio edytowane przez Wszystkich nas wrzucają do jednego worka!!: 2004-05-10 00:42]
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5