Autor
Wiadomość
   Typowanie -> Finał Ligi Mistrzów << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Pszczółek
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8149 dni

**

Odp: Finał Ligi Mistrzów - 20/04/2004 22:39
Monaco - Chelsea 3:1. Brawo Monaco!! OD 54 minuty w dziesiątke. I jeszcze zdobylo 2 gole . Czyzby kolejny faworyt padl jak mucha. Zobaczymy po rewanzu, ale jak pilkarze Monaco zagraja z takim poswieceniem jak dzisiaj to oni powinni byc w finale...

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Bosman
Kibic
Na forum od 7831 dni

Odp: Finał Ligi Mistrzów - 20/04/2004 22:43
Dla mnie faworyt numer jeden to FC PORTO !!! Zobaczycie ;)

Nasza Pogoń najlepsza w Polsce jest !!!
Tabby
Kibic
Na forum od 7977 dni

Odp: Finał Ligi Mistrzów - 20/04/2004 22:46
Wielkie brawa dla Monaco, to co zrobił Makelele to nie miało nic wspólnego z duchem fair play, dlatego od czerwonej kartki kibicowałem Monaco. [Ostatnio edytowane przez X-pert: 2004-04-20 22:47]

Hanki
Kibic
Na forum od 8210 dni

**

Odp: Finał Ligi Mistrzów - 20/04/2004 22:52
I po raz kolejny mieliśmy dowód na to, jak nieprzewidywalna jest piłka nożna, i zarazem jak piękna! Jeszcze raz zostało udowodnione, że to nie nazwiska grają, tylko cały zespół. Determinacja Monaco w tym spotkaniu była wspaniała, tylko pod koniec pierwszej połowy po stracie bramki lekko odpuścili, a tak poza trym to grali bardzo dobrze! Za to należą im się wielkie brawa, grali w 10 i potrafili wygrać mecz, rewelacyjne wręcz wejście miał Nonda, ale trzeba obiektywnie przyznać, że i bramkarz trochę mu w tym "pomógł", ale co tam, bramka to bramka ;). Sędzia też w tym spotkaniu nie był najlepszy, Desailly powinien czerwoną kartke obejrzeć z miejsca za jego ciosy zadawane Morientesowi, no ale to już zupełnie inna historia. Po raz kolejny zapowiada nam się ekscytujący rewanż! :)

Llibertat per a Catalunya!
Pawel211
Kibic
Na forum od 7835 dni

Odp: Finał Ligi Mistrzów - 20/04/2004 23:07
MONACO RULEEEEEZ :D:D:D

qbajag
Kibic
Na forum od 8270 dni

**

Odp: Finał Ligi Mistrzów - 20/04/2004 23:08

Zawsze lubiłem Chelsea i nienawidziłem Monaco ale musze dziś francuzom pogratulować...pokazali klasę...ale w finale i tak zagra Chelsea...błąd popełnił Ranieri dziś i to spory wstawiając Hasselbainka i według mnie odejdzie z klubu nawet jak wygra LM bo wcale nie jest taki dobry na jakiego go media kreują po meczu z Arsenalem.
A za Morientesa to bym dał każde pieniądze a frajer Perez kupił parówe Ronaldo...:D

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
FLN
Kibic
Na forum od 7968 dni

Odp: Finał Ligi Mistrzów - 20/04/2004 23:12
No i Monaco wygralo!Mysle ze to jest niezla zaliczka przed rewanzem.A swoja droga to potwierdza sie znowu,ze Liga Mistrzow jest w tym sezonie nieobliczalna i kazdy wynik jest mozliwy [Ostatnio edytowane przez m@c: 2004-04-20 23:12]

Boberek
Kibic
Na forum od 8149 dni

**

Odp: Finał Ligi Mistrzów - 20/04/2004 23:23
Kibicowalem dzis Chelsea ale musze przyznac ze Monaco wygralo calkiem zasluzenie a ta czerwona kartka moim zdaniem byla niesluszna powinna byc zolta..i podziala na pilkarzy Monaco jak czerwona plachta na byka. Monaco ma swietna mloda druzyne z doswiadczonymi Giulym Morientesem iwidac ze jest w ostrym gazie. jak dla mnie wygral Shabani Nonda strzelajajc bramke po kilku sekundach przy pierwszym kontakcie z pilka!!!! mimo wszytsko uwazam ze w rewanzu na Stmaford Bridge bedzie ciekawie!

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
Jay-J
Kibic
Na forum od 8280 dni

Odp: Finał Ligi Mistrzów - 21/04/2004 07:16
Jeśli nie będzie niespodzianki w rewanżu (jak w półfinałach) to Monaco nikt nie powstrzyma.

Obrazek gif wstawiony na forum
L.
Kibic
Na forum od 7906 dni

Odp: Finał Ligi Mistrzów - 21/04/2004 16:44
nie no ja jestem w szoku, po tym jak odpadl moj faworyt numer 1-Real- to stawialem na Chelsea ,ale jak teraz Chelsea odpadnie m polfinale z Monaco to ja juz naprawde nie wiem o co chodi w tej dyscyplini:)
no ale jak by sie tak stalo to kibicuje FC Porto ale mam przeczucie ze zwyciecom LM w tym sezonie bedzie...AS Monaco

MW'03
Tabby
Kibic
Na forum od 7977 dni

Odp: Finał Ligi Mistrzów - 21/04/2004 17:42
Deportivo w Porto osiągnie bramkowy remis, a u siebie nie zmarnuje już takiej okazji.

FLN
Kibic
Na forum od 7968 dni

Odp: Finał Ligi Mistrzów - 21/04/2004 19:29
Dzisiaj Porto wygrywa i bedzie final Monaco-Porto.

mike
Kibic
Na forum od 7907 dni

*

Odp: Finał Ligi Mistrzów - 21/04/2004 21:55
za mocny jest Basalaj: "pilkarze Porto muruja bramke Deportivo, a rczej to hokejowy zamek" bueheheheh :biglaugh:

Pszczółek
Kibic
Na forum od 8149 dni

**

Odp: Finał Ligi Mistrzów - 21/04/2004 22:44
No i po 0:0 czyli wszystko otwarte....

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Pawel211
Kibic
Na forum od 7835 dni

Odp: Finał Ligi Mistrzów - 21/04/2004 22:56
Mecz strasznie nudny mam nadzieje że rewanż będzie ciekawszy ale i tak licze że Lige Mistrzów wygra AS MONACO :D:D:D

FLN
Kibic
Na forum od 7968 dni

Odp: Finał Ligi Mistrzów - 21/04/2004 22:59
Poziom meczu zaskoczyl mnie na minus.Widac bylo ze mecz jest o wysoka stawke.Obie druzyny we wczesniejszych meczach np.Porto z Manchesterem i Deportivo z Milanem nie mialy nic do stracenia i dla tego graly z takim polotem i fantazja.Jak to nazwal wspanialy komentator Basalaj;) byly to pilkarskie szachy.Mam nadzieje ze gra obu druzyn w rewanzu bedzie wygladala o niebo lepiej i ze wygra oczywiscie Porto.

roberto
Kibic
Na forum od 8430 dni

Odp: Finał Ligi Mistrzów - 22/04/2004 00:09
NO TO PACHNIE FINAŁEM DEORTIVI-MONACO.
jak by mi ktoś powiedział po meczu tych ekip i wyniku 8:3 że te dwa teamy będą w finale to bym wybuchł szczerym śmiechem.
JEŚLI BĘDZIE TAKI FINAŁ TO TYPUJE 8:3 DLA DEPORTIWO :-D, :D

tylko Pogoń i nikt inny
qbajag
Kibic
Na forum od 8270 dni

**

Odp: Finał Ligi Mistrzów - 22/04/2004 06:57

A Ja mimo wyników półfinałów nadal stawiam na finał Porto-Chelsea...

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
kawek
Kibic
Na forum od 8051 dni

Odp: Finał Ligi Mistrzów - 22/04/2004 07:13
Moje dotychczasowe typowania wzieły w łep bo odpadł Arsenal i Milan teraz stawiam na finał Porto-Chelsea

Tabby
Kibic
Na forum od 7977 dni

Odp: Finał Ligi Mistrzów - 22/04/2004 17:15
Było jak miało być, Deportivo zagrało dobrze taktycznie, po nauczce w pierwszym meczu z Milanem, i nie zagrało otwartej piłki. Natomiast ataki Porto przypominały walenie głową w mur. Rewanż na El Riazor z pewnością będzie bardziej porywającym widowiskiem.

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757675590 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005