Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
Odp: Finał Ligi Mistrzów - 20/04/2004 22:39
Monaco - Chelsea 3:1. Brawo Monaco!! OD 54 minuty w dziesiątke. I jeszcze zdobylo 2 gole . Czyzby kolejny faworyt padl jak mucha. Zobaczymy po rewanzu, ale jak pilkarze Monaco zagraja z takim poswieceniem jak dzisiaj to oni powinni byc w finale...
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
|
Odp: Finał Ligi Mistrzów - 20/04/2004 22:46
Wielkie brawa dla Monaco, to co zrobił Makelele to nie miało nic wspólnego z duchem fair play, dlatego od czerwonej kartki kibicowałem Monaco. [Ostatnio edytowane przez X-pert: 2004-04-20 22:47]
|
|
|
|
Odp: Finał Ligi Mistrzów - 20/04/2004 22:52
I po raz kolejny mieliśmy dowód na to, jak nieprzewidywalna jest piłka nożna, i zarazem jak piękna! Jeszcze raz zostało udowodnione, że to nie nazwiska grają, tylko cały zespół. Determinacja Monaco w tym spotkaniu była wspaniała, tylko pod koniec pierwszej połowy po stracie bramki lekko odpuścili, a tak poza trym to grali bardzo dobrze! Za to należą im się wielkie brawa, grali w 10 i potrafili wygrać mecz, rewelacyjne wręcz wejście miał Nonda, ale trzeba obiektywnie przyznać, że i bramkarz trochę mu w tym "pomógł", ale co tam, bramka to bramka . Sędzia też w tym spotkaniu nie był najlepszy, Desailly powinien czerwoną kartke obejrzeć z miejsca za jego ciosy zadawane Morientesowi, no ale to już zupełnie inna historia. Po raz kolejny zapowiada nam się ekscytujący rewanż!
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
Odp: Finał Ligi Mistrzów - 20/04/2004 23:08
Zawsze lubiłem Chelsea i nienawidziłem Monaco ale musze dziś francuzom pogratulować...pokazali klasę...ale w finale i tak zagra Chelsea...błąd popełnił Ranieri dziś i to spory wstawiając Hasselbainka i według mnie odejdzie z klubu nawet jak wygra LM bo wcale nie jest taki dobry na jakiego go media kreują po meczu z Arsenalem.
A za Morientesa to bym dał każde pieniądze a frajer Perez kupił parówe Ronaldo...
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
Odp: Finał Ligi Mistrzów - 20/04/2004 23:12
No i Monaco wygralo!Mysle ze to jest niezla zaliczka przed rewanzem.A swoja droga to potwierdza sie znowu,ze Liga Mistrzow jest w tym sezonie nieobliczalna i kazdy wynik jest mozliwy [Ostatnio edytowane przez m@c: 2004-04-20 23:12]
|
|
|
|
Odp: Finał Ligi Mistrzów - 20/04/2004 23:23
Kibicowalem dzis Chelsea ale musze przyznac ze Monaco wygralo calkiem zasluzenie a ta czerwona kartka moim zdaniem byla niesluszna powinna byc zolta..i podziala na pilkarzy Monaco jak czerwona plachta na byka. Monaco ma swietna mloda druzyne z doswiadczonymi Giulym Morientesem iwidac ze jest w ostrym gazie. jak dla mnie wygral Shabani Nonda strzelajajc bramke po kilku sekundach przy pierwszym kontakcie z pilka!!!! mimo wszytsko uwazam ze w rewanzu na Stmaford Bridge bedzie ciekawie!
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
Odp: Finał Ligi Mistrzów - 21/04/2004 16:44
nie no ja jestem w szoku, po tym jak odpadl moj faworyt numer 1-Real- to stawialem na Chelsea ,ale jak teraz Chelsea odpadnie m polfinale z Monaco to ja juz naprawde nie wiem o co chodi w tej dyscyplini
no ale jak by sie tak stalo to kibicuje FC Porto ale mam przeczucie ze zwyciecom LM w tym sezonie bedzie...AS Monaco
|
MW'03
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Finał Ligi Mistrzów - 21/04/2004 22:59
Poziom meczu zaskoczyl mnie na minus.Widac bylo ze mecz jest o wysoka stawke.Obie druzyny we wczesniejszych meczach np.Porto z Manchesterem i Deportivo z Milanem nie mialy nic do stracenia i dla tego graly z takim polotem i fantazja.Jak to nazwal wspanialy komentator Basalaj byly to pilkarskie szachy.Mam nadzieje ze gra obu druzyn w rewanzu bedzie wygladala o niebo lepiej i ze wygra oczywiscie Porto.
|
|
|
|
Odp: Finał Ligi Mistrzów - 22/04/2004 00:09
NO TO PACHNIE FINAŁEM DEORTIVI-MONACO.
jak by mi ktoś powiedział po meczu tych ekip i wyniku 8:3 że te dwa teamy będą w finale to bym wybuchł szczerym śmiechem.
JEŚLI BĘDZIE TAKI FINAŁ TO TYPUJE 8:3 DLA DEPORTIWO :-D,
|
tylko Pogoń i nikt inny
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Finał Ligi Mistrzów - 22/04/2004 17:15
Było jak miało być, Deportivo zagrało dobrze taktycznie, po nauczce w pierwszym meczu z Milanem, i nie zagrało otwartej piłki. Natomiast ataki Porto przypominały walenie głową w mur. Rewanż na El Riazor z pewnością będzie bardziej porywającym widowiskiem.
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
-