Odp: FC.Barcelona - Chelsea Londyn - 07/03/2006 23:07
No i żegnamy Chelsea bez żalu - współczuję tym co dali na Barcę - ja sam miałem tak dać, ale ostatecznie zagrałem over.
Efekt ten sam (żaden) za to bluzg sobie trochę oszczędzę.
Nie dość że spalony, to jeszcze karny z kapelusza - miły prezencik od sędziego na pożegnanie...
Co do Chelsea to była po prostu za słaba, nie miała praktycznie żadnych argumentów w ofensywie by skutecznie zagrozić nie słynącej z solidności obrony Barcy.
A Mourinho - szkoda gadać... Prasa angielska powinna zrównać go z ziemią... Trener który uważa siebie niemal za Boga nie ma jaj, by zaryzykować i wprowadzić kogoś ofensywnego za obrońcę. Defensywa, defensywa i jeszcze raz defensywa - nawet kiedy musi nie potrafi nawet spróbować zagrać ofensywnie.
Mam nadzieję, że taki trener już nigdy nie odniesie sukcesów, bo to oznaczało by po prostu porażkę futbolu.
Odp: FC.Barcelona - Chelsea Londyn - 07/03/2006 23:23
Karny niesluszny. Remis niesluszny (przez tego karnego). Ale najwazniejsze, ze Barca gra dalej. Najbardziej szkoda mi Puyola, bo za glupi faul nie zagra w nastepnym meczu.
Masz w stu procentach rację co do Mourinho , śmieszne były te wypowiedzi po pierwszym meczu w Londynie hehe , że oszuści itp.No ale przed wczorajszym meczem podszedł w katakumbach i poklepał piłkarzy barcy , tak samo po meczu więc raczej wtedy ładnie się zachował.Nie wiem co mówił na konferencji prasowej , ale mam cichą nadzieję , że ta porażka nauczy go trochę pokory.Visca El Barca ,
Ronaldinho forever.
ps:Mój brat przegrał przez ten karny 80 dych hehe.Merk chciał pokazać Mourinho , że jest sprawiedliwy , lecz chyba niepotrzebnie to udowandniał.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757636863 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.