Autor
Wiadomość
   Typowanie -> Eliminacje MS2006: Polska - Austria oraz Polska-Walia << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Endless Vibe
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8427 dni

Odp: Eliminacje MS2006: Polska - Austria oraz Polska-Walia - 04/09/2005 17:09

qbajag napisał:  

Pszczółek napisał:  

qbajag napisał:  

Jeśli wygramy z Walią to na 99% jesteśmy w MŚ bez baraży...bo nawet jeśli Czesi wygrają z Holandią i będą mieli tyle punktów co Polska to cholernie dużo bramek im odejmą za mecze z Andorrą więc ich bramkami pobijemy...chyba, że Armenia nie wygra z Andorrą :D

A jednak nie... Wszyscy tak liczyli patrzac na Czechow a tu jest ktos w lepszej sytuacji od nas patrzac na ukald gier...Czesi tez nas moga wyprzedzic. Licza sie jednak wyniki z druzynami od 1 do 6 i bramki. Ja stawiam, ze bedziemy grac w barazach. Bo raczej malo realne jest 4 pkt w ostanich 2 meczach.

Szanse awansu z drugiego miejsca

Czesi do tej pory przegrali 2 spotkania...Holandia żadnego.Faworytem i to zdecydowanym jak dla Mnie jest Holandia.Zresztą nawet jeśli Czesi pokonają Holendrów to i tak My mamy zdecydowanie lepszy bilans bramek(zakładam, że ostatnia u Nich w grupie będzie Andorra)
Pszczółek Gazeta wprowadza w błąd pisząc, że czesi nas wyprzedzą nawet jeśli pokonają Holandię...

Polacy mają w tej chwili bilans bramek +18
Czesi +19 ale jeśli ostatnia u Nich w grupie będzie Andorra to stracą +11i ich bilans bramkowy na dzień dzisiejszy wynosi +8!!! A pamiętajmy, że muszą wygrać z Holandią żeby wogóle dogonić Polskę punktowo(zakładam, że wygramy z Walią) więc jeśli Czesi przegrają z Holandią to Polska nawet przy remisie i porażce już uniknie baraży!
W ostatniej grupie Szwedzi grają jeszcze 3 trudne spotkania, a Chorwaci dwa...więc ja jestem optymistą...jak pokonamy Walię to jestem pewny, że baraży nie będzie.
Anglicy też w ostatnim meczu nie muszą z Nami wygrać...kiepsko ostatnio się prezentują. Jeśli utrzymają obecną formę to stać nas na remis.

P.S. do Pszczółek nie czytaj głupot z Gazety bo z ich wykresu wynika, że tylko jedna drużyna z 2-ego miejsca unika baraży a tak naprawdę to dwie drużyny nie zagrają w barażach(liczę na Polskę i Chorwację)

P.S. 2 do Arturo....ponieważ Czesi grają w grupie gdzie jest 7 zespołów to w końcowym rozrachunku nie będą im liczone punkty i bramki z dwu-meczu z najgorszą drużyną w ich grupie(mam nadzieję, że będzie to Andorra)

P.S 3 o dziwo najważniejszy dla Polski w tym momencie mecz to może być spotkanie Andorra-Armenia :D

no a odjeles bramki Polakow z Azerbejdzanem? 8-0 i 3-0 :D czyli z +18 MAMY 7:)

Po życia kres!
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8149 dni

**

Odp: Eliminacje MS2006: Polska - Austria oraz Polska-Walia - 04/09/2005 18:04

Cinek457 napisał:  

Rzeczywiscie Wyborcza troche zamieszala bo wchodza dwie. Nam sie nic nie odejmuje, tylko ewentualnie Chechom bo oni maj grupe z 7 druzyn a my z 6. Licza sie wyniki miedzy pierwszymi szescioma. Co do tego czy Czesi wygraja z Holendrami. Holendrom jakos nigdy nie gralo sie zadobrze z Czechami ale po przyjsciu Van Bastena narazie graja bardzo dobrze. Zawsze liczylem na ta druzyne i mam nadzieje, ze podobnie jak na Euro 88 wygraja impreze w Niemczech... A teraz zapewnia nam awans...

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
qbajag
Kibic
Na forum od 8270 dni

**

Odp: Eliminacje MS2006: Polska - Austria oraz Polska-Walia - 04/09/2005 19:03

Pszczółek napisał:  

Cinek457 napisał:  

Rzeczywiscie Wyborcza troche zamieszala bo wchodza dwie. Nam sie nic nie odejmuje, tylko ewentualnie Chechom bo oni maj grupe z 7 druzyn a my z 6. Licza sie wyniki miedzy pierwszymi szescioma. Co do tego czy Czesi wygraja z Holendrami. Holendrom jakos nigdy nie gralo sie zadobrze z Czechami ale po przyjsciu Van Bastena narazie graja bardzo dobrze. Zawsze liczylem na ta druzyne i mam nadzieje, ze podobnie jak na Euro 88 wygraja impreze w Niemczech... A teraz zapewnia nam awans...

Ale Holendrzy nie muszą zapewniać nam awansu...no bo jeśli My pokonamu Walię a Czesi pokonają Holandię to i tak liczę na to, że będziemy mieli lepszy bilans bramkowy od Czechów i to oni zagrają w barażach

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
komar
Kibic
Na forum od 7724 dni

Odp: Eliminacje MS2006: Polska - Austria oraz Polska-Walia - 04/09/2005 19:50
tylko jeden z forumowiczow typował wynik 3:2 :) dymson. gratuluje udanego trafu ;) pozdro

qbajag
Kibic
Na forum od 8270 dni

**

Odp: Eliminacje MS2006: Polska - Austria oraz Polska-Walia - 05/09/2005 10:04
Śmieszne mogą być te mistrzostwa w Niemczech...awans do MŚ już zapewniły sobie Togo, Angola i Ghana(kosztem Senegalu, RPA i Nigeri) a nadal WKS ma szanse wyeleminować Kamerun.
W dodatku ktoś z dwójki Bahrain/Uzbekistan zagra w barażach z kimś z dwójki Gwatemala/Trynidad i Tobago...także egzotyczne będą mistrzostwa

Visca el Barca!!!
ArP
Kibic
Na forum od 8153 dni

Odp: Eliminacje MS2006: Polska - Austria oraz Polska-Walia - 05/09/2005 15:10
Jezeli mecz Andorra-Armenia mialby zadecydowac o naszym awansie to powinni go w TV puscic, Armenia the best:D

Pogoń Szczecin MKS!
pchela
Kibic
Na forum od 7635 dni

Odp: Eliminacje MS2006: Polska - Austria oraz Polska-Walia - 07/09/2005 11:12
Wygramy ten mecz z Walią , ale gramy z poważnym osłabieniem czyli brak Maćka Żurawskiego z powodu jakiejś kontuzji.No ale mamy Olisadebe i Frankowskiego!A o Rasiaku nie wspomne hehe(na Walie i Anglie może sie przydać w końcu gra głową jest dobrym atutem przeciw Anglikom i Walijczykom).Ale jest to drewno.
Myśle , że dzisaj Smolarek zagra mecz życia i strzeli hat tricka! i bedzie 3 do 0!!!1

http://www.soccerclips.net/compilations2.php?page=24&q=&cond=

Patrzcie i podziwiajcie Ryśka! :D

Obrazek jpg wstawiony na forum
dymson
Kibic
Na forum od 7379 dni

Odp: Eliminacje MS2006: Polska - Austria oraz Polska-Walia - 07/09/2005 12:00

komar napisał:  
tylko jeden z forumowiczow typował wynik 3:2 :) dymson. gratuluje udanego trafu ;) pozdro

heh fajnie 1 miejsce mam nadzieje ze drugi wynik też dobrze wytypowałem. pozdro!.

MarcinAs
Kibic
Na forum od 7312 dni

Odp: Eliminacje MS2006: Polska - Austria oraz Polska-Walia - 07/09/2005 12:41
no to ziomale dzisiaj z Walia..moj typ to 2-0 dla Polski ..

Tylko Pogoń Ukochana Pogoń..!
Jay-J
Kibic
Na forum od 8280 dni

Odp: Eliminacje MS2006: Polska - Austria oraz Polska-Walia - 07/09/2005 15:11
2:0 Franek i Szymek.

Obrazek gif wstawiony na forum
Paulvanday
Kibic
Na forum od 7661 dni

Odp: Eliminacje MS2006: Polska - Austria oraz Polska-Walia - 07/09/2005 15:15
no napewno niebedzie to łatwy mecz jednak trzeba wiezyc w zwyciestwo stawiam 3-1 :D

Szczecin moim miastem,Pogon moim zyciem
qbajag
Kibic
Na forum od 8270 dni

**

Odp: Eliminacje MS2006: Polska - Austria oraz Polska-Walia - 07/09/2005 17:01
Brak Żurawskiego będzie wzmocnieniem, a nie osłabieniem!

Visca el Barca!!!
mundek
Kibic
Na forum od 7689 dni

Odp: Eliminacje MS2006: Polska - Austria oraz Polska-Walia - 07/09/2005 17:02
mecz moze byc bardzo podobny do tego u siebie z Irlandi. Jesli szybko nie stzrelimy bramki to czas bedzie sprzymierzencem Walijczykow. Moim zdaniem wygramy 1:0.

ja kocham Pogon
Plus
Kibic
Na forum od 7423 dni

Odp: Eliminacje MS2006: Polska - Austria oraz Polska-Walia - 07/09/2005 18:35
Wygramy 2:1 albo 3:2 mowie wam to! Troszke lipa z koncentracja ale moze sie zmobilizuja i mamy wkoncu Magacika:]

Przegląd Sportowy- Codziennie nowy
ArP
Kibic
Na forum od 8153 dni

Odp: Eliminacje MS2006: Polska - Austria oraz Polska-Walia - 07/09/2005 18:38
3-1 dla nas :D

Pogoń Szczecin MKS!
KaRoLeX
Kibic
Na forum od 7315 dni

Odp: Polska... pojedziemy na mundial? - 07/09/2005 19:55
Po wygranej z Austrią 3-2 nasze szanse są duże. Za chwile mecz z Walią jak go wygramy to przy dobrym układzie jedziemy na Weldtmaisterschaft Germany 2006 :D

Całe życie na MELANŻU!!!! POGOŃ SZCZECIN & LEGIA WARSZAWA
qbajag
Kibic
Na forum od 8270 dni

**

Odp: Polska... pojedziemy na mundial? - 07/09/2005 19:58

KaRoLeX napisał:  
Po wygranej z Austrią 3-2 nasze szanse są duże. Za chwile mecz z Walią jak go wygramy to przy dobrym układzie jedziemy na Weldtmaisterschaft Germany 2006 :D

Jak dziś wygramy z Walią to tylko baaaardzo duży zbieg okoliczności może skazać nas na baraże.

Visca el Barca!!!
Gruby
Kibic
Na forum od 7764 dni

Odp: Eliminacje MS2006: Polska - Austria oraz Polska-Walia - 07/09/2005 20:09
POLSKA - Walia 3-0
Zawsze byłem optymistą :]

Aeja oooo --------> MKS POGOŃ SZCZECIN <-------- piwo
Jay-J
Kibic
Na forum od 8280 dni

Odp: Eliminacje MS2006: Polska - Austria oraz Polska-Walia - 07/09/2005 20:10
No i Zuraw zagra... bez Krzynka, Dudka a jeszcze jakby jego zabraklo to zostalibysmy bez najwiekszych gwiazd. Szkoda ze znow gra Rasiak, Franek dzis musi wejsc. Olego brakuje mi na lawce...

No i Jop w skladzie :O

Obrazek gif wstawiony na forum
KaRoLeX
Kibic
Na forum od 7315 dni

Odp: Eliminacje MS2006: Polska - Austria oraz Polska-Walia - 07/09/2005 20:12
Ja stawiam na 2-1 dla nas!

Całe życie na MELANŻU!!!! POGOŃ SZCZECIN & LEGIA WARSZAWA
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757649673 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005