Autor
Wiadomość
   Typowanie -> Wisła Płock-Pogoń Szczecin << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
neon
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7951 dni

**

Odp: Wisła Płock-Pogoń Szczecin - już 2.10 !! - 30/09/2004 20:20
> informuje ze dp meczu pozostały 2 dni!!i pilkarze Pogońi juz sa w plocku!!!

umiesz pisac bez wykrzyknikow?

Braci sie nie traci...

Obrazek gif wstawiony na forum
ZIOMEK
Kibic
Na forum od 7784 dni

Odp: Wisła Płock-Pogoń Szczecin - już 2.10 !! - 30/09/2004 21:01

> umiesz pisac bez wykrzyknikow?
>

niezabardzo,a ty bez?

ja kocham POGON la la la ,pierdole LECHA la la la!Obrazek gif wstawiony na forum
neon
Kibic
Na forum od 7951 dni

**

Odp: Wisła Płock-Pogoń Szczecin - już 2.10 !! - 30/09/2004 21:25
>
> > umiesz pisac bez wykrzyknikow?
> >
>
>
> niezabardzo,a ty bez?

W pytaniu stawia sie "?" a w normalnym zdaniu wqrzajace bywa, jak co chwile najebane tych wykrzyknikow wpizdu

Braci sie nie traci...

Obrazek gif wstawiony na forum
F G
Kibic
Na forum od 8045 dni

Odp: Wisła Płock-Pogoń Szczecin - już 2.10 !! - 30/09/2004 21:38
Maselko odpocznij moze troche ? Szkola cie przytlacza?

Boberek
Kibic
Na forum od 8149 dni

**

Odp: Wisła Płock-Pogoń Szczecin - już 2.10 !! - 30/09/2004 21:45
jako ze jest to temat zalozony przez Maselko apeluje o Bana dla Maselko bo on swoim debilizmem zakladanych tematowi pisanych postow mnie rozbraja i to wlasnie dzieki takim ludziom na spada poziom tego forum . a Adminow prosze o to zeby przestrzegali innych ktorzy zakladaja glupie tematy lub wpisuja posty ktore nic nie wnosza do dyskusji o bany dla nich bo kilku osobom na sie to nalezy !(chociaz wiem ze to bedzie ciezkie)

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8149 dni

**

Odp: Wisła Płock-Pogoń Szczecin - już 2.10 !! - 30/09/2004 22:28
Szczerze mowiac to wchodzac na glowna strone, widzac aktualne tematy forum, zakladane przez ludzi pokroju maselka, nie chce mi sie juz do nich zagladac, a co dopiero wypowiadac...

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7911 dni

Odp: Wisła Płock-Pogoń Szczecin - już 2.10 !! - 30/09/2004 22:34
> jako ze jest to temat zalozony przez Maselko apeluje o Bana dla Maselko bo on swoim debilizmem zakladanych tematowi pisanych postow mnie rozbraja i to wlasnie dzieki takim ludziom na spada poziom tego forum . a Adminow prosze o to zeby przestrzegali innych ktorzy zakladaja glupie tematy lub wpisuja posty ktore nic nie wnosza do dyskusji o bany dla nich bo kilku osobom na sie to nalezy !(chociaz wiem ze to bedzie ciezkie)

Boberek ja już nie mam sił ;)
to jest mordercza walka, co kasuje to się pojawiają nowe tematy - takie dziwne troszke :)
mam nadzieje, że jak będzie nowe forum to będzie lepiej
a Masełko już jest o niebo lepszy niz kiedyś - to fakt nie podważalny

Boberek
Kibic
Na forum od 8149 dni

**

Odp: Wisła Płock-Pogoń Szczecin - już 2.10 !! - 30/09/2004 23:29
> > jako ze jest to temat zalozony przez Maselko apeluje o Bana dla Maselko bo on swoim debilizmem zakladanych tematowi pisanych postow mnie rozbraja i to wlasnie dzieki takim ludziom na spada poziom tego forum . a Adminow prosze o to zeby przestrzegali innych ktorzy zakladaja glupie tematy lub wpisuja posty ktore nic nie wnosza do dyskusji o bany dla nich bo kilku osobom na sie to nalezy !(chociaz wiem ze to bedzie ciezkie)
>
>
> Boberek ja już nie mam sił ;)
> to jest mordercza walka, co kasuje to się pojawiają nowe tematy - takie dziwne troszke :)
> mam nadzieje, że jak będzie nowe forum to będzie lepiej

no niestety tak to juz czasem jest ze rola moderatora forum jest nie zbyt przyjemna mozna powiedziec ze wykonujesz syzyfowa prace ale mam nadzieje ze nie zabraknie ci sil a w razie czego porozdawaj troche banow to sie moze co po niektorzy ustatkuja.

w zwiazku z nowym forum ktore bedzie juz niedlugo moze by zastanowic sie nad wprowadzeniem ostrzezen zanim ktos dostanie bana(np .zołta kartka) albo zalozyc taki temat w ktorym bedzie sie uzasadniac ostrzeenia i bany ,moze to poskutkuje....

> a Masełko już jest o niebo lepszy niz kiedyś - to fakt nie podważalny
>

co oznacza Twoje ostatnie zdanie ze Maselko jest lepszy niz kiedys?

mem
Kibic
Na forum od 7691 dni

Odp: Wisła Płock-Pogoń Szczecin - już 2.10 !! - 30/09/2004 23:39
> co oznacza Twoje ostatnie zdanie ze Maselko jest lepszy niz kiedys?
>
>

Wydaje mi się, że chodzi o to iż wcześniej Masełko był że się tak wyraże jeszcze bardziej upierdliwy i mniej inteligentny ale się chłopak stara ;]

"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."

"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7911 dni

Odp: Wisła Płock-Pogoń Szczecin - już 2.10 !! - 30/09/2004 23:40
> co oznacza Twoje ostatnie zdanie ze Maselko jest lepszy niz kiedys?

jak dobrze kojarze na forum w liście użytkowników mam chyba ze 3 użytkowników Masełko w różnej formie z @ lub LL chyba,
z pewnością to jedna i ta sama osobo
chodzi o to, że osoba ta zakładała tematy z włączonym CAPS LOCKiem i to tematy, które dublowały już istniejące na forum
nakasowaliśmy się tego sporo, teraz jest spokój, a i duże litery zniknęły z postów - więc jest znaczna poprawa na lepsze oczywiście
a co do banów - różne są z tego powodu kłopoty, zwłaszcza z tych samych sieci osiedlowych - już raz bana założyłem to wywaliło kilku nie winnych użytkowników
tak czy inaczej jest mimo to coraz spokojniej, ludzie się uczą

pzdr

Pawel211
Kibic
Na forum od 7835 dni

Odp: Wisła Płock-Pogoń Szczecin - już 2.10 !! - 30/09/2004 23:44
Wisła 1-2 POGOŃ bramki strzelą: Claudinho Milar i Bugigol :D:D:D

Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7911 dni

Odp: Wisła Płock-Pogoń Szczecin - już 2.10 !! - 30/09/2004 23:44
Wydaje mi się, że chodzi o to iż wcześniej Masełko był że się tak wyraże jeszcze bardziej upierdliwy i mniej inteligentny ale się chłopak stara ;]

o treści wpisów nie wspominam, hehe
to pozostawiam ocenie innym forumowiczom :)

Scarface
Kibic
Na forum od 7690 dni

*

Odp: Wisła Płock-Pogoń Szczecin - już 2.10 !! - 01/10/2004 00:18
a ja powiem tylko tyle do masełka:
Prooooszę cię prooooszę cię proszę cię proszę cię proszę cię proszę cię proszę cię prooooooszę cię proszę cię .......
PS
Masełko a może założysz temat o meczu Pogoni z odrą wodzisław bo mecz jest "już" 20 listopada i ktos cię może potem wyprzedzić :D

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
ZIOMEK
Kibic
Na forum od 7784 dni

Odp: Wisła Płock-Pogoń Szczecin - już 2.10 !! - 01/10/2004 12:13
> Masełko a może założysz temat o meczu Pogoni z odrą wodzisław bo mecz jest "już" 20 listopada i ktos cię może potem wyprzedzić :D

nie niezaloze

ja kocham POGON la la la ,pierdole LECHA la la la!Obrazek gif wstawiony na forum
Borys
Kibic
Na forum od 8002 dni

Odp: Wisła Płock-Pogoń Szczecin - już jutro - 01/10/2004 14:36
Widze że troche temat sie rozmył :/ a już jutro jest mecz z cieniutkim Płockiem . Przy odrobinie szczęścia i uważnej grze oborońców możemy pokusić się o dobry rezultat (tzn. 3 punkty ). Jeśli Łęczna w Płocku potrafiła sobie stworzyć kilka stu procentówek to czemu my byśmy nie mogli ? :)

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
Boberek
Kibic
Na forum od 8149 dni

**

Odp: Wisła Płock-Pogoń Szczecin - już jutro - 01/10/2004 14:38
> informuje ze dp meczu pozostały 2 dni!!i pilkarze Pogońi juz sa w plocku!!!

taaaaaaaa ciekawe ze sa w Plocku jak godzine temu widzialem ich na Bramie portowje jak jechali autokarem do Plocka dopiero......
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
a co do meczu to wciaz niestety matwia kontuzje podstawoych pilkarzy ale mimo wszystko Portowcy sa ostatnio w niezlym gazie po ostatnich trzech meczach wiec jesli sedzia znow nie bedzie sprzyjal Wisle a Pogon zatrzyma jakos Jelenia .........to mysle ze remis lub nawet 3 punkty osiagniemy

Waldek Grzanka trzymaj sie i zagraj jutro na zero !

BINDA
Kibic
Na forum od 7654 dni

Odp: Wisła Płock-Pogoń Szczecin - już jutro - 01/10/2004 14:41
Chciałem pojechać, ale nistety musze obejść sie smakiem. Będe musiał jutro znaleć sobie miejscówke z dużym telebimem i dużymi zapasami browaru.

I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
they reach the sky
and like my dreams
they fade and die !
fortune's always hiding
i've looked everywhere
i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air !
UNITED !!! UNITED !!!
MorskiKS
Kibic
Na forum od 7927 dni

Odp: Wisła Płock-Pogoń Szczecin - już jutro - 01/10/2004 18:41
> Chciałem pojechać, ale nistety musze obejść sie smakiem. Będe musiał jutro znaleć sobie miejscówke z dużym telebimem i dużymi zapasami browaru.

To ten mecz bedzie w Analu +??

Fan Club Pogodno
Scarface
Kibic
Na forum od 7690 dni

*

Odp: Wisła Płock-Pogoń Szczecin - już dziś o 15.30 - 02/10/2004 13:46
Grzanka będzie stał w bramce bo Pilarz kontuzjowany i nawet do płocka niepojechał więc rezerwowym bramkarzem będzie w takim razie Fabiniak bo chyba nie pojechaliby tylko z 1 bramkarzem więc kto w takim razie będzie jutro bronił z flotą ? ? ?

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7911 dni

Odp: Wisła Płock-Pogoń Szczecin - już dziś o 15.30 - 02/10/2004 14:05
> Grzanka będzie stał w bramce bo Pilarz kontuzjowany i nawet do płocka niepojechał więc rezerwowym bramkarzem będzie w takim razie Fabiniak bo chyba nie pojechaliby tylko z 1 bramkarzem więc kto w takim razie będzie jutro bronił z flotą ? ? ?

17-letni Krzysztof Laskowski ma zedebiutować w rezerwach!!

a mecz Wisła - Pogoń będzie we wtorek o godz. 20.00 na C+ Sport

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757669338 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005